Download de gratis Word template

Waar kan ik een voorbeeld bevestiging mondelinge arbeidsovereenkomst document in Word downloaden?

Geef je mailadres op, zodat we het bestand direct naar je kunnen mailen

Fill out my online form.

 

Bevestiging van de mondelinge arbeidsovereenkomst

 

__(datum), __(plaats)

 

 

Geachte heer/ mevrouw __(achternaam)

 

Hierbij bevestigen wij dat wij op __(datum) met elkaar een arbeidsovereenkomst zijn aangegaan, voor de duur van ___(duur). Zodoende is de arbeidsovereenkomst ingegaan op __(datum) en zal hij van rechtswege eindigen op __(datum).  U zult arbeid verrichten onder toezicht en leiding van de inlener.

 

We zijn op __(datum) het volgende overeengekomen:

 

  1. Aanvang arbeidsovereenkomst: __(datum)
  2. Functie:__(functie)
  3. Aard van de werkzaamheden: __(functieomschrijving)
  4. Bruto salaris __(salaris per uur/ maand)
  5. Onkostenvergoedingen: __(bijvoorbeeld reiskosten)
  6. Op de arbeidsovereenkomst is de cao ___(cao) van toepassing

 

Als u van mening bent dat wij andere afspraken hebben gemaakt dan zoals hierboven vermeld, verzoeken wij u dringend om per direct contact met ons op te nemen.

 

 

Handtekening

 

Naam Bedrijf

 

Naam Contactpersoon

 

Heb je een vraag?

Stuur een bericht of bel +31(0) 85-0187707

Welke voorbeeld formulieren kun je hier nog meer in Excel/Word/PDF formaat downloaden?

Voor wie op zoek is naar een samenwerkingsovereenkomst voorbeeld, is het belangrijk om de juiste documenten te vinden die duidelijkheid en structuur bieden. Of u nu een samenwerkingsovereenkomst voorbeeld word bestand nodig heeft of een direct toepasbaar samenwerkingsovereenkomst voorbeeld pdf, er zijn opties die u zonder kosten kunt gebruiken. Gratis voorbeelden, zoals een samenwerkingsovereenkomst voorbeeld gratis, zorgen ervoor dat u met vertrouwen kunt samenwerken, wetende dat uw afspraken goed gedocumenteerd zijn.

“Je kunt hieronder gratis een draaiboek voorbeeld Word downloaden. Dit draaiboek document in Word is ideaal als voorbeeld voor het plannen van je evenementen. Door ons draaiboek te downloaden, zet je een professionele stap naar een succesvol evenement.”

“Je kunt hieronder gratis een studiekostenregeling voorbeeld studiekostenregeling overeenkomst document in Word downloaden. Dit studie overeenkomst voorbeeld is ideaal als je op zoek bent naar een studieovereenkomst werkgever voorbeeld of een algemene studiekosten overeenkomst.”

“Je kunt hieronder gratis een voorbeeld overeenkomst van opdracht engels opdracht document in Word downloaden. Dit overeenkomst van opdracht voorbeeld Word template is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een overeenkomst engels document.”

“Je kunt hieronder gratis een voorbeeld offerte Word document in Word downloaden. Dit offerte template Word is ideaal om snel en eenvoudig een professionele offerte te maken in Word.”

“Je kunt hieronder gratis een voorbeeld ouderschapsverlof brief document in PDF downloaden, ideaal voor het indienen van een aanvraag ouderschapsverlof. Deze voorbeeldbrief bevestiging ouderschapsverlof werkgever helpt je bij het correct formuleren van je verzoek.”

“Je kunt hieronder gratis een voorbeeld verkoopovereenkomst document in Word downloaden. Dit is een perfect onderhandse verkoopovereenkomst voorbeeld voor het opstellen van jouw verkoopovereenkomst goederen. Of je nu een verkoopovereenkomst goederen voorbeeld zoekt, deze template kan eenvoudig aangepast worden naar jouw behoeften.”

Je kunt hieronder gratis een voorbeeld factuur zzp als een factuur template word gratis document in Word downloaden. Deze factuur voorbeeld word downloaden optie maakt het eenvoudig om zelf een factuur te maken in Word.

Je kunt hieronder gratis een voorbeeld (2) digitale factuur document in Excel downloaden.

Je kunt hieronder gratis een gedragscode document in PDF downloaden.