Het gebruiken, aanpassen of bouwen van cloudapplicaties doe je eenvoudig met de professionals en de IT platformen van Brixxs

Wij zijn een IT bedrijf dat diensten en oplossingen levert voor het MKB waarmee IT problemen snel kunnen worden opgelost:

  • Onbeheersbare toename van spreadsheets en losse applicaties. Een wildgroei waarbij de efficiency, effectiviteit en kwaliteit ter discussie staan.
  • Het is moeilijk om een keuze te maken voor beste producten in de markt of een centraal pakket waarin alles zit.
  • Integratieproblematiek tussen applicaties.
  • Het niet beschikbaar hebben van IT professionals of IT afdeling.
  • het ontbreekt aan tijd om met IT aan de slag te gaan.

Om de bovenstaande problemen op te lossen focussen wij ons op het aanbieden van slimme aanpasbare apps, de integraties tussen jouw bestaande applicaties en het inzetten van extra IT expertise uit het buitenland dat op basis van Nederlandse kwaliteit, normen en waarden wordt ingevuld.

De software is in goede handen want, naast het leveren van veel kennis en ervaring, is Brixxs gecertificeerd op ISO 9001, ISO 27001 en NEN7510.

Ondanks dat we veel zaken automatisch hebben geregeld via onze platformen, blijft IT mensenwerk. Ga met ons het gesprek aan. Het maakt niet uit of je innovatief bezig wilt zijn of kleine verbeteringen wilt doorvoeren.

Vul ons contactformulier in en je kunt direct een kennismakingsgesprek plannen met een ervaren consultant. Overtuigd? Leg dan de projecteisen vast met onze project tool en binnen 24 uur heb je een goed onderbouwde offerte!