Het gebruiken, aanpassen of bouwen van cloudapplicaties doe je eenvoudig met de professionals en de IT platformen van Brixxs

Wij zijn een IT bedrijf dat eigenaar en regisseur is van een uniek en uitgebreid B2b software platform met als basis drie technologieën: low code, integraties tussen systemen en mobiele apps.

Wij hebben een groot aantal professionals gekoppeld aan ons platform zodat altijd de juiste expertise beschikbaar is voor jouw IT project. Hierdoor blijf jij als platform gebruiker snel en wendbaar en hoef je niet alle expertise zelf in huis te hebben.

Wij zullen als platform beheerder altijd de focus blijven houden op innovatie en jouw urgente klanteisen. Dat geeft niet alleen vertrouwen bij het ontwikkelen van jouw cloud applicatie maar ook een hoop gemak. De software op het platform is in goede handen want, naast het leveren van veel kennis en ervaring binnen jouw applicatie project, is Brixxs gecertificeerd op ISO 9001, ISO 27001 en NEN7510.

Ondanks dat we veel zaken automatisch hebben geregeld via onze platformen, blijft IT mensenwerk. Ga met ons het gesprek aan. Het maakt niet uit of je innovatief bezig wilt zijn of kleine verbeteringen wilt doorvoeren.

Vul ons contactformulier in en je kunt direct een kennismakingsgesprek plannen met een ervaren consultant. Overtuigd? Leg dan de projecteisen vast met onze project tool en binnen 24 uur heb je een goed onderbouwde offerte!