Beveiligd videobellen

greencheck - Videobellen - Brixxs Niets downloaden, niets installeren en geschikt voor alle apparaten

greencheck - Videobellen - Brixxs Inclusief beveiligd digitaal vergaderen met agenda’s, documenten, taken en verslagen

greencheck - Videobellen - Brixxs Gebruiken in gepersonaliseerde mobiele bedrijfsapp met native push voor uitnodigingen en herinnering

De hoogste eisen stellen aan kwaliteit en privacy

De corona crisis heeft ertoe geleid dat veel kantoren en instellingen onmiddellijk een keuze hebben gemaakt voor videobellen. In sommige gevallen zijn er minder eisen gesteld aan kwaliteit of privacy aspecten. Veel mensen zijn gewend aan beeldbellen zodat dit communicatiekanaal in gebruik een vaste plek heeft gekregen in het applicatielandschap van het kantoor.

Het Brixxs RTC (Real Time Communication) platform houdt rekening met alle benodigde kwaliteit- en privacy aspecten zodat een keuze voor ons platform voor de langere termijn een goede beslissing is en een prima alternatief is voor Microsoft Teams en Zoom videobellen.

Brixxs RTC biedt hiermee AVG-proof beveiligd videobellen aan en is ISO 27001 & NEN 7510 Gecertificeerd.

Een keuze voor het Brixxs RTC platform biedt niet alleen mogelijkheden voor videobellen, maar geeft tevens de mogelijkheid om andere facetten rondom beeldbellen optimaal te benutten zoals het digitaal vergaderen en benutten van agenda’s en notulen, het gebruik maken van beveiligd videobellen binnen je eigen mobiele app of het gebruik van andere samenwerking modules binnen ons platform.

Voorbeelden zijn beveiligd beeldbellen in de zorg en veilig videobellen met teams.

Veiligheidsaspecten bij videobellen


Brixxs videobellen voldoet aan ISO 27001 en NEN 7510

list bullet - Videobellen - Brixxs  Slaat geen data op
list bullet - Videobellen - Brixxs  Voldoet aan de Europese privacywetgeving
list bullet - Videobellen - Brixxs  Gehost in Nederland
list bullet - Videobellen - Brixxs  Verslagen beschikbaar stellen via klantenportaal of medewerkerportaal
list bullet - Videobellen - Brixxs  End to end encryptie

Beveiligd videobellen

Merk in beeld en leadgeneratie


Videobellen vanuit je eigen bedrijfsapp

list bullet - Videobellen - Brixxs  Geen browser problematiek
list bullet - Videobellen - Brixxs  Gebruik Apple devices zonder problemen
list bullet - Videobellen - Brixxs  Uitnodiging email bevat link naar jouw eigen app download zodat er meer appgebruikers ontstaan
list bullet - Videobellen - Brixxs  Mogelijkheid om je merk te tonen in het video scherm

Functionaliteiten

Uitnodiging en herinneringen via native push en mailberichten

i

Digitaal vergaderen met agenda’s, verslagen, to do en documenten delen

Mogelijkheid om scherm te delen

  Importeren van je contacten op basis van CSV of Excel

Beveiligd videobellen vanuit je eigen bedrijfsapp met IOS en Android toestellen

Beschikbaarheid centrale kalender en agenda functie voor zelf afspraken maken

h

Maken en automatisch mailen van online PDF gespreksverslagen

Onbeperkt video ruimten maken dus geen wachtkamer principes nodig

l

Verslagen direct goedkeuren of digitaal ondertekenen via mobiele app of Officeportaal

w

Eenvoudig toevoegen van extra personen binnen of buiten de organisatie

258CACAB-683E-425E-B8A6-B4F034C9422E Created with sketchtool. Quality ISO 9001 www.dekra-seal.com
F68B0E89-F097-442D-A0BD-8057A137BCFD Created with sketchtool. Informatiebeveiliging ISO/IEC 27001 www.dekra-seal.com
166D649B-4D59-4AFE-A8FD-28DBAD40ABE7 Created with sketchtool. Informatiebeveiliging NEN 7510 www.dekra-seal.com

Probeer videobellen gratis

Direct starten na invullen van het formulier

Veel gestelde vragen over videobellen

ISO 27001 en NEN 7510 certificering is zeker belangrijk voor kantoren en instellingen die videobellen om aandacht te besteden aan informatiebeveiliging hiervan. Wanneer videodienst providers servers ook buiten de EU gebruiken is het van belang om een goede afweging te maken rondom risico’s. Een lokale partner met een persoonlijk contact geeft een beter beeld dan een internationale videobellen leverancier.

Brixxs, Signal en Talk slaan hun gegevens op in Nederland.

Nee, data wordt door Brixxs niet opgeslagen en dus ook niet verstrekt aan derde partijen.Dit is een van de belangrijke factoren om veilig gebruik te kunnen maken van het beeldbellen.Ook is Brixxs ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd en wordt er gebruikgemaakt van End-to-end encryptie.

Metadata bevat geen inhoud van gesprekken. maar wel personen, tijdstip netwerk en IP-adres etc.. Wanneer deze metadata vrijelijk gebruikt mag worden voor allerlei doeleinden, kunnen deze door commerciële partijen worden gebruikt. Door metadata te combineren met andere datasets kan er ineens gedegen informatie ontstaan over een persoon.

Als gebruiker van videobellen moet je afspraken maken met de verwerker (de leverancier van de tool die je kiest in dit geval) en bekijken wat de leverancier doet met de data die je gebruikt en wat zij daar wel/niet mee mogen doen. Hiermee houdt je als organisatie controle en eigenaarschap over de gegevens en kun je veilig en verantwoord gebruik maken van bepaalde mogelijkheden.

Bij een videobellen gesprek ontstaat Metadata.Deze data zijn alle gegevens over het gesprek maar de zonder de werkelijke inhoud. Hierbij kun je denken aan wie er met wie contact heeft en op welk moment, vanaf welk netwerk, IP-adres en op welk tijdstip.

Bellen met elkaar, terwijl je elkaar ook live op beeld ziet, dat is videobellen. Dit werkt via een internetverbinding en een laptop, mobiele telefoon of en wordt ook wel beeldbellen genoemd. Je hoort elkaar niet alleen, je ziet elkaar ook! En zo is het net alsof jullie gewoon bij elkaar in de kamer zijn.

Functionaliteiten

Ja, de Brixxs videobellen functionaliteit is schaalbaar en ingesteld op intensief gebruik.

Ja, het is mogelijk om beeldbeluitnodigen en herinneringen te sturen voor een video meeting. Dit kan via native push berichten voor mobiel en uiteraard ook via e mail.

Jazeker, Het importeren van contacten kan op basis van .csv of Excel bestand. En beschikt over een mijn contacten functie.

Ja, Brixxs RTC beschikt over een centrale kalender en agenda functie voor het zelf maken van afspraken.

Ja, Het maken en automatisch mailen van online PDF gespreksverslagen is mogelijk

Nee, Je hebt geen account nodig om deel te kunnen nemen aan een videogesprek. De uitnodiging kan worden verstuurd via push berichten naar een mobiele telefoon en via e mail inclusief bijlagen.

Ja, je kunt het beeldscherm delen tijdens het beeldbellen. Met het computerscherm icoontje links onderaan het beeld kun je scherm delen activeren.Vervolgens kun je kiezen om het volledige scherm te delen, een specifieke tab van je browser of juist een actief programma.Dit zorgt voor een verbeterde communicatie en samenwerking tijdens het beeldbellen.

Ja, videobellen op mobiel is zeker mogelijk en werkt bij ons feilloos en is gegarandeerd veilig. Brixxs RTC is geschikt voor alle platformen zoals Android (Google) en Apple (IOS). Ook op Apple en IOS werkt het veilig beeldbellen goed. Er zijn dus geen problemen met compatibiliteit zoals je regelmatig bij andere videobellen hoort.

Er kunnen meer wel meer dan 50 personen worden toegevoegd aan een videogesprek, maar eerlijk gezegd zal dat de effectiviteit natuurlijk niet ten goede komen.

 

Technische vragen

MailChimp is wel de meest bekende partij als het gaat om het versturen van nieuwsbrieven en mailingen. Dankzij hun gebruiksvriendelijke systeem kan iedereen zonder veel moeite of technische kennis zelf prachtige nieuwsbrieven versturen. Wij helpen je hierbij om je bestaande adressenlijst en Mailchimp aan elkaar te koppelen, en hierdoor zo je bereik te vergroten.

Nee, de app verzameld geen gegevens. En metadata wordt geminimaliseerd.

We maken voor de beveiliging gebruik van end-to-end versleuteling waardoor de privacy gewaarborgd blijft.Dankzij deze versleuteling zijn je videobeeld oproepen, gedeelde schermen, chats en documenten veilig en kunnen ze niet in verkeerde handen terechtkomen. Privacy en beveiliging zitten in ons DNA en daarom bieden we end-to-end versleuteling aan. Dankzij end-to-end versleuteling zijn je berichten, foto’s, video’s, gesproken berichten, documenten, statusupdates en oproepen veilig en kunnen ze niet in verkeerde handen terechtkomen.

Het geheel wordt gehost binnen de infrastructuur van Brixxs binnen Nederland. De gegevens blijven in de in de Europese Unie (EU). Hierdoor hebben we geen verplichtingen naar moederbedrijven. En ook geen relatie met de Amerikaanse overheid.