Concept akten

goedkeuren of

digitaal ondertekenen

Het goedkeuren van concept akten in enkele seconden via een pushbericht en mobiele app.
De klant kan via de mobiele app de goedkeuring en/of digitale ondertekening uitvoeren.

Je eigen mobiele app inzetten voor optimale klantbeleving en je merk in beeld

Je klanten verwachten een professionele uitstraling van je kantoor en verwachten een efficiënte werkwijze als het gaat om de klant communicatie. Voor een optimale klantbeleving is een mobiele app onmisbaar. Focus op klant contactmomenten via een mobiele app is daarnaast een slim hulpmiddel om je merk goed in beeld te brengen bij je klanten. Via je eigen mobiele app kun je eenvoudig pushberichten versturen en artikelen plaatsen zoals nieuwsberichten, gewijzigde voorwaarden of interessante artikelen die de klant kunnen interesseren. Hiermee creëer je vertrouwen bij je klant en blijf je in contact.

Notaris kantoren


Het notariskantoor digitaal organiseren vanuit klant communicatie

Via je eigen gepersonaliseerde mobiele app en klantenportaal combineer je alle klantcontactmomenten met je eigen administratieve taken. Door deze integrale benadering van alle werkzaamheden kunnen risico’s worden verminderd (WWFT).

Dit alles wil je doen in een beveiligde omgeving waarbij je klant niet in verschillende systemen hoeft in te loggen en ingewikkelde handelingen hoeft te verrichten.

Wil je meer informatie over ons betaalbare communicatieplatform en wil je weten wat die voor jou betekent, vraag dan een demo aan waarin we samen gaan kijken naar jouw situatie.

Mailen is verleden tijd

Iedereen kent de situatie waarbij veel tijd verloren gaat aan het opvragen en controleren van klant informatie. Via onze track-en-trace functionaliteiten hebben zowel klant als kantoor een duidelijk beeld van de situatie. Via voorgedefinieerde projectdossiers met klant- en kantoortaken kun je met 1 druk op de knop je klant duidelijk maken wat er aangeleverd dient te worden en kan de klant direct via mobiele app of klantenportaal eenvoudig de informatie aanleveren op de manier die voor de klant het beste past. Als kantoor heb je in 1 overzicht de status in beeld van alle klanten.

Samen stap voor stap de digitalisering van kantoor en klant vorm geven

De aanbieders van IT systemen overlappen elkaar met functionaliteiten waarbij ook de klant communicatie voor een deel is opgenomen. Ons klant communicatieplatform kun je aanvullend gebruiken op je bestaande systemen. Daarnaast kun je samen met ons kleine stappen zetten in de verdere digitalisering van kantoor en klant omdat wij alles modulair aanbieden binnen 1 platform en je gebruikt alleen wat je nodig hebt, dus aanvullend op je bestaande systemen. Impact is daardoor minimaal en je dagelijkse werkzaamheden kunnen gewoon doorgaan.

Voorbeelden kant en klare notaris modules

Nieuwe klant onboarding

Stop met mailen. Ontvang gestructureerd alle informatie van de klant en communiceer met je klant op een efficiente manier op het juiste moment met de juiste informatie. Gebruik van een projectdossier met checklisten in het kader van de WWFT

AVG proof documenten delen

Via een email link kunnen personen of bedrijven toegang krijgen tot de documenten door sms authenticatie, ingestelde download frequentie en binnen een vastgestelde periode.

~

Digitaal ondertekenen

Veilig authenticeren van PDF documenten door de klant en vervolgens verzegelen op basis van een persoonlijk PKI certificaat. Wij beschikken over een eigen digitaal ondertekenen platform dus geen gebruik van externe signing providers.
i

Taken voor de klant en je medewerkers

Maak je eigen projectdossier typen voor het verzamelen van informatie vanuit de klant en de medewerkers. Bewaak de voortgang met vervaldata en draag zorg voor het verdwijnen van piekbelastingen.

Z

Goedkeuring concept akten

Via een pushbericht kan de klant door twee klikken een concept akte goedkeuren en indien gewenst via chat commentaar geven of een vraag stellen zodat je eigen bedrijfsapp optimaal wordt ingezet.

Videobellen

Ervaar het gemak van videobellen voor je klant en jezelf binnen je eigen gepersonaliseerde mobiele app. Geen gedoe met inlogcodes en software, zelfs geen gedoe met browsers.

Prijzen

* Neem contact met ons op voor de voorwaarden

Heb je een vraag?

Stuur een bericht of bel +31(0) 85-0187707

De kunt documenten AVG proof delen door middel van een link per e mail welke personen of bedrijven toegang geven tot deze documenten op basis van een SMS authenticatie, met een instelde download frequentie en dit alles binnen een vastgestelde periode.

Door middel van een push bericht of e mail wordt de klant op de hoogte gebracht dat er een document ter goedkeuring voor hem klaar staat. Deze kan worden goedgekeurd of worden afgekeurd door de klant en indien gewenst via chat commentaar geven of een vraag stellen.

Via je eigen gepersonaliseerde mobiele app en klantenportaal kun je alle klantcontactmomenten met je eigen administratieve taken combineren en verder digitaal organiseren.Dit alles kun je doen in een beveiligde omgeving waarbij de klant niet in verschillende systemen hoeft in te loggen en ingewikkelde handelingen hoeft te verrichten.

Jazeker, je kunt een product demo account aanvragen voor ons communicatieplatform via https://brixxs.com/demo-verzoek/

De aanbieders van IT systemen overlappen elkaar met functionaliteiten waarbij ook de klantcommunicatie voor een deel is opgenomen. Ons klant communicatieplatform kun je aanvullend gebruiken op je bestaande systemen binnen het notariskantoor.

Voor een optimale klantbeleving is een mobiele app onmisbaar.Klanten verwachten een professionele uitstraling van je kantoor en een efficiënte werkwijze als het gaat om de klantcommunicatie. Focus op klant contactmomenten via een mobiele app is daarnaast een slim hulpmiddel om je merk goed in beeld te brengen bij je klanten.

Digitaal ondertekenen kan inderdaad met mobiele app voor notarissen. Brixxs beschikt namelijk zelf over een eigen digitaal ondertekenen platform en hoeven dus geen gebruik te maken van externe signing providers zoals Stiply, Zynyo, DocuSign of CheckedId

Het is veilig om PDF documenten te versturen met de app. de PDF
documenten worden op basis van een persoonlijk PKI certificaat veilig
geauthenticeerd. Hierdoor is de veiligheid gewaarborgd en is het PDF documenten versturen AVG-proof

Ja, de klant kan de concept akten digitaal ondertekenen in de mobiele app. door middel van een push bericht wordt de klant op de hoogte gebracht, dat er een document ter goedkeuring klaarstaat.