Je eigen mobiele app inzetten voor optimale klantbeleving en je merk in beeld

Je klanten verwachten een professionele uitstraling van je bedrijf en verwachten een efficiënte werkwijze als het gaat om de klant communicatie. Voor een optimale klantbeleving is een mobiele app onmisbaar. Focus op klant contactmomenten via een mobiele app is daarnaast een slim hulpmiddel om je merk goed in beeld te brengen bij je klanten. Via je eigen mobiele app kun je eenvoudig pushberichten versturen en artikelen plaatsen zoals nieuwsberichten, gewijzigde voorwaarden of interessante artikelen die de klant kunnen interesseren. Hiermee creëer je vertrouwen bij je klant en blijf je in contact.

Accountants en administratiekantoren


Het kantoor digitaal organiseren vanuit klant communicatie

Via je eigen gepersonaliseerde mobiele app en klantenportaal combineer je alle klantcontactmomenten met je eigen administratieve taken. Door deze integrale benadering van alle werkzaamheden kunnen risico’s worden verminderd (WWFT) en worden bijvoorbeeld piekmomenten in de afhandeling van het jaarwerk verlaagd.

Dit alles wil je doen in een beveiligde omgeving waarbij je klant niet in verschillende systemen hoeft in te loggen en ingewikkelde handelingen hoeft te verrichten.

Wil je meer informatie over ons betaalbare communicatieplatform en wil je weten wat die voor jou betekent, vraag dan een demo aan waarin we samen gaan kijken naar jouw situatie.

Najagen van klanten en veel mailen is verleden tijd

Iedereen kent de situatie waarbij veel tijd verloren gaat aan het opvragen en controleren van klant informatie. Telefoon, email of het bijhouden van spreadsheets kost tijd die goed besteed had kunnen worden aan het adviseren van je klant of het lezen van een boek in de tuin! Via onze track-en-trace functionaliteiten hebben zowel klant als kantoor een duidelijk beeld van de situatie. Via voor gedefinieerde projectdossiers met klant- en kantoortaken kun je met 1 druk op de knop je klant duidelijk maken wat er aangeleverd dient te worden en kan de klant direct via mobiele app of klantenportaal eenvoudig de informatie aanleveren op de manier die voor de klant het beste past. Als kantoor heb je in 1 overzicht de status in beeld van alle klanten.

Samen stap voor stap de digitalisering van kantoor en klant vorm geven

Tegenwoordig zijn er veel leveranciers binnen de accountancy en administratiekantoren die allemaal hun eigen toegevoegde waarde leveren. Het is niet eenvoudig om hierin een keuze te maken omdat systemen elkaar vaak overlappen. Ons platform maakt de keuze eenvoudiger omdat je dit aanvullend kunt gebruiken op je bestaande systemen. Daarnaast kun je samen met ons kleine stappen zetten in de verdere digitalisering van kantoor en klant omdat wij alles modulair aanbieden binnen 1 platform en je gebruikt alleen wat je nodig hebt, dus aanvullend op je bestaande systemen. Impact is daardoor minimaal en je dagelijkse werkzaamheden kunnen gewoon doorgaan.

Wij hebben de oplossing voor kantoren met weinig tijd voor digitalisering

Veel kantoren kennen de situatie dat er weinig tijd beschikbaar is. De enige manier om dit te doorbreken is het kiezen van een methode van continu verbeteren waarin kleine stappen worden gezet zonder grote impact op de dagelijkse werkzaamheden. Start bijvoorbeeld met kleine groepjes klanten of focus op quick-wins waar je klanten en je medewerkers blij van worden. Wij bieden een stappenplan dat door vele kantoren succesvol is gebruikt.

Maak slim gebruik van het communicatieplatform om automatisch je klanten de app te laten installeren, pushberichten te ontvangen en documenten goed te keuren. Dat hoef je dus niet zelf te doen!

Voorbeelden kant en klare accountancy modules

Nieuwe klant onboarding

Stop met mailen. Ontvang gestructureerd alle informatie van de klant en communiceer met je klant op een efficiente manier op het juiste moment met de juiste informatie.

Jaarrekening

Maak bijvoorbeeld automatisch een opdrachtbevestiging en start automatisch een digitaal ondertekening verzoek, maak snel een verslag in pdf of laat de concept jaarrekening goedkeuren via je eigen bedrijfsapp.

Jaarwerk

Maak automatisch voor alle klanten een projectdossier aan met de juiste einddatum voor het dossier en de opgenomen maanden. Bewaak alle activiteiten rondom het jaarwerk vanuit een klantoverzicht en alle klanten. Ontvang gestructureerd alle benodigde klantinformatie via het klantenportaal en maak gebruik van je eigen bedrijfsapp.

i

Taken voor de klant en je medewerkers

Maak je eigen projectdossier typen voor het verzamelen van informatie vanuit de klant en de medewerkers. Bewaak de voortgang met vervaldata en draag zorg voor het verdwijnen van piekbelastingen.

Z

Goedkeuring aangiften

Via een pushbericht kan de klant door twee klikken een aangifte goedkeuren en indien gewenst via chat commentaar geven of een vraag stellen zodat je eigen bedrijfsapp optimaal wordt ingezet.

Videobellen

Ervaar het gemak van videobellen voor je klant en jezelf binnen je eigen gepersonaliseerde mobiele app. Geen gedoe met inlogcodes en software, zelfs geen gedoe met browsers.

Prijzen

* Neem contact met ons op voor de voorwaarden

Heb je een vraag?

Stuur een bericht of bel +31(0) 85-0187707

Veel gestelde vragen Accountant App

De klant kan zijn concept jaarrekening als PDF verslag zelf goedkeuren in de Accountant App. Je maakt een opdrachtbevestiging aan en start automatisch een digitaal ondertekenings verzoek voor de klant.

Met je eigen Accountant App kun je je eigen merk professioneel en positief in beeld brengen.Het doel van je eigen Accountant App is het verhogen van de klantinteractie en het verhogen van leadgeneratie. Via je eigen mobiele app kun je eenvoudig push berichten versturen en artikelen plaatsen zoals nieuwsberichten, gewijzigde voorwaarden of andere interessante artikelen voor de klant. Hierdoor blijf je in contact met de klant en creëer je vertrouwen bij je klant.

Jazeker, je kan direct videobellen met je klanten in de Accountant App op Android en IOS, Dus geen problemen met inlogcodes, software en browsers.

Met 1 druk op de knop kun je binnen de Account App, direct het videobellen starten met de klant.

Ja, videobellen werkt ook op Apple devices zoals iPhones and iPads (IOS)

Ja, de Accountant App is ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd.Certificering is namelijk belangrijk voor kantoren en instellingen die videobellen om aandacht te besteden aan informatiebeveiliging. Wanneer videodienst providers servers ook buiten de EU gebruiken is het van belang om een goede afweging te maken rondom risico’s.

Je kan je klant uitnodigen voor een videogesprek d.m.v. uitnodigings e mail deze bevat de link naar jouw eigen Accountant App download zodat er meer apps gebruikers ontstaan.

Via een pushbericht kan de klant door middel van twee klikken een aangifte goedkeuren en eventueel via chat commentaar geven of een vraag stellen.

Ja omdat videobellen standaard is binnen de Accountant App, worden er geen kosten gerekend voor het videobellen met je klant.

Jazeker, je kunt een gratis product demo account aanvragen voor ons communicatieplatform via https://brixxs.com/demo-verzoek/

Videobellen in de Accountant App is veilig. De data blijft in Nederland en wordt niet gebruikt door derden.

Ja, het is mogelijk om je eigen merk/logo te tonen in het videoscherm tijdens het videobellen met de klant.Hierdoor kun je je eigen merk positie verbeteren.