Een veel gestelde vraag betreft brixxs, contacten, functionaliteiten en videobellen


Kan ik mijn contacten importeren in Brixxs RTC?

Jazeker, Het importeren van contacten kan op basis van .csv of Excel bestand. En beschikt over een mijn contacten functie.

Bron : Kan ik mijn contacten importeren …

Beveiligd videobellen

Merk in beeld en leadgeneratie


Videobellen vanuit je eigen bedrijfsapp

  Geen browser problematiek
  Gebruik Apple devices zonder problemen
  Uitnodiging email bevat link naar jouw eigen app download zodat er meer appgebruikers ontstaan
  Mogelijkheid om je merk te tonen in het video scherm

Veel gestelde vragen over videobellen

Videobellen gebruiken 270 MB per uur, wat goed is voor 4 uur op 1 GB. Dit betekent dat je gemakkelijk kunt ontdekken hoeveel MB kost whatsapp videobellen. Voor diegenen die nieuwsgierig zijn hoeveel MB kost bellen via whatsapp, is dit een handige maatstaf. Zo kun je beter begrijpen hoeveel MB verbruikt whatsapp tijdens je videogesprekken.

Op een plan van 50 GB kunt u 132 uur lang videochatten. Met 50 GB aan data kunt u volop genieten van videochatten zonder zorgen te maken over uw verbruik.

Dit is perfect voor lange gesprekken op platforms zoals Discord. Vraag jezelf wel af: hoeveel data kost videobellen per uur?

Google Meet, voorheen genaamd Google Hangouts Meet, is Google’s enterprise video-conferencing software, aangeboden als onderdeel van G Suite en ook om gratis Google-gebruikers. Deze platform stelt gebruikers in staat om gemakkelijk te verbinden via online vergaderingen, gebruikmakend van de bekende interface van Google Hangouts. Het biedt een naadloze integratie met andere Google-producten, waardoor Google Hangouts Meet een populaire keuze is voor zowel zakelijke als persoonlijke communicatie.

Google Hangout Meet, ook bekend als Hangouts, ondersteunt alleen videogesprekken met maximaal 25 deelnemers. Deze flexibele Meet Hangout-tool is ideaal voor zowel kleine als grote groepen die efficiënt willen communiceren.

U hebt geen Google-account nodig om deel te nemen aan Meet-video-meetings. Als u echter geen Google-account hebt, moet de organisator van de vergadering of iemand van de organisatie u toegang verlenen om via Google Meet deelnemen. Dit maakt het mogelijk voor gebruikers om te vergaderen met Google Meet zonder Google account, waardoor de toegankelijkheid van Google Meet deelnemen eenvoudig en inclusief wordt.

Tip: Als u niet bent aangemeld bij een Google- of Gmail-account, kunt u niet deelnemen met uw mobiele telefoon via Google Meet zonder account. Dit benadrukt de noodzaak van een account voor Google Meet, ondanks de vraag of Google Meet een Google-account vereist voor deelname.

Als je alleen Discord op je iPhone of Android-apparaat wilt gebruiken, kun je de app downloaden via de App Store of de Google Play Store. Met Discord downloaden krijg je toegang tot alle functies voor Discord mobiel, waardoor Discord inloggen op je mobiele apparaat eenvoudiger wordt.

Als je Discord op je pc wilt installeren, ga dan gewoon naar discord.gg en je ziet een optie om het voor Windows te downloaden of het in je browser te openen. Deze eenvoudige stap maakt een discord download voor Windows snel en moeiteloos, zodat je snel aan de slag kunt gaan.

Ja, de Brixxs videobellen functionaliteit is schaalbaar en ingesteld op intensief gebruik.

Ja, het is mogelijk om beeldbeluitnodigen en herinneringen te sturen voor een video meeting. Dit kan via native push berichten voor mobiel en uiteraard ook via e mail.

ISO 27001 en NEN 7510 certificering is zeker belangrijk voor kantoren en instellingen die videobellen om aandacht te besteden aan informatiebeveiliging hiervan. Wanneer videodienst providers servers ook buiten de EU gebruiken is het van belang om een goede afweging te maken rondom risico’s. Een lokale partner met een persoonlijk contact geeft een beter beeld dan een internationale videobellen leverancier.

Voor de gebruikers van de browser-app: mogelijk moet je de camera toegang in je browser aanzetten om het apparaat te gebruiken. Je krijgt een handige pop-up zodra Discord problemen denkt aan te voelen. Klik simpelweg op de ‘Toestaan’-knop die omhoog komt, en je bent er helemaal klaar voor.

Ondanks het feit dat het gratis beschikbaar is op zowel iOS als Android, zit Google Hangouts vol met zorgen over privacy en veiligheid. … Dit betekent dat ze alleen gecodeerd zijn tussen uw apparaat en de servers van Google.

Iedereen met een Google-account kan een videovergadering maken, tot 100 deelnemers uitnodigen en tot 60 minuten per vergadering vergaderen.