Een veel gestelde vraag betreft Verwerkersovereenkomst, videobellen en Videobellen


Heb ik een verwerkersovereenkomst nodig bij gebruik van videobellen?

Als gebruiker van videobellen moet je afspraken maken met de verwerker (de leverancier van de tool die je kiest in dit geval) en bekijken wat de leverancier doet met de data die je gebruikt en wat zij daar wel/niet mee mogen doen. Hiermee houdt je als organisatie controle en eigenaarschap over de gegevens en kun je veilig en verantwoord gebruik maken van bepaalde mogelijkheden.

Bron : Heb ik een verwerkersovereenkomst nodig …

Accountancy- en
administratiekantoren

Je eigen mobiele app voor de promotie van je merk

Complete kantooromgeving voor digitale klantinteractie

Kant en klare modules voor accountancy

Gratis gebruik beveiligd videobellen binnen het Brixxs Officeportaal

Voorbeelden kant en klare accountancy modules

Nieuwe klant onboarding

Stop met mailen. Ontvang gestructureerd alle informatie van de klant en communiceer met je klant op een efficiente manier op het juiste moment met de juiste informatie.

Jaarrekening

Maak bijvoorbeeld automatisch een opdrachtbevestiging en start automatisch een digitaal ondertekening verzoek, maak snel een verslag in pdf of laat de concept jaarrekening goedkeuren via je eigen bedrijfsapp.

Jaarwerk

Maak automatisch voor alle klanten een projectdossier aan met de juiste einddatum voor het dossier en de opgenomen maanden. Bewaak alle activiteiten rondom het jaarwerk vanuit een klantoverzicht en alle klanten. Ontvang gestructureerd alle benodigde klantinformatie via het klantenportaal en maak gebruik van je eigen bedrijfsapp.

i

Taken voor de klant en je medewerkers

Maak je eigen projectdossier typen voor het verzamelen van informatie vanuit de klant en de medewerkers. Bewaak de voortgang met vervaldata en draag zorg voor het verdwijnen van piekbelastingen.

Z

Goedkeuring aangiften

Via een pushbericht kan de klant door twee klikken een aangifte goedkeuren en indien gewenst via chat commentaar geven of een vraag stellen zodat je eigen bedrijfsapp optimaal wordt ingezet.

Videobellen

Ervaar het gemak van videobellen voor je klant en jezelf binnen je eigen gepersonaliseerde mobiele app. Geen gedoe met inlogcodes en software, zelfs geen gedoe met browsers.

Veel gestelde vragen over Videobellen

Nee, Je hebt geen account nodig om deel te kunnen nemen aan een videogesprek. De uitnodiging kan worden verstuurd via push berichten naar een mobiele telefoon en via e mail inclusief bijlagen.

Ja, Het maken en automatisch mailen van online PDF gespreksverslagen is mogelijk

Ja, Brixxs RTC beschikt over een centrale kalender en agenda functie voor het zelf maken van afspraken.

Het geheel wordt gehost binnen de infrastructuur van Brixxs binnen Nederland. De gegevens blijven in de in de Europese Unie (EU). Hierdoor hebben we geen verplichtingen naar moederbedrijven. En ook geen relatie met de Amerikaanse overheid.

Jazeker, Het importeren van contacten kan op basis van .csv of Excel bestand. En beschikt over een mijn contacten functie.

We maken voor de beveiliging gebruik van end-to-end versleuteling waardoor de privacy gewaarborgd blijft.Dankzij deze versleuteling zijn je videobeeld oproepen, gedeelde schermen, chats en documenten veilig en kunnen ze niet in verkeerde handen terechtkomen. Privacy en beveiliging zitten in ons DNA en daarom bieden we end-to-end versleuteling aan. Dankzij end-to-end versleuteling zijn je berichten, foto’s, video’s, gesproken berichten, documenten, statusupdates en oproepen veilig en kunnen ze niet in verkeerde handen terechtkomen.

Nee, de app verzameld geen gegevens. En metadata wordt geminimaliseerd.

Ja, het is mogelijk om beeldbeluitnodigen en herinneringen te sturen voor een video meeting. Dit kan via native push berichten voor mobiel en uiteraard ook via e mail.

Beeldbellen werkt goed op alle browsers en platformen.We hebben geen browser issues, zelfs niet met Apple devices.

Ja, de Brixxs videobellen functionaliteit is schaalbaar en ingesteld op intensief gebruik.