63% meer tijd vrij maken?

Veilige, snelle en AVG-proof klantcommunicatieplatform voor accountants en boekhouders

Gratis live

WEBINAR

Een veel gestelde vraag betreft consultancy en Exact Online


Hoe moet ik mij voorbereiden op de komst van de Exact Online consultant?

Een goed begin is het halve werk. Daarom is het belangrijk om een aantal zaken voor te bereiden. Zo kan de consultant direct aan de slag. Hieronder staat informatie over de voorbereiding. Je ontvangt ook nog een e-mail met details over de voorbereiding.

Overstappen

Kies je voor Exact Online, dan is een nieuwe inrichting het adview. Wil je toch bestaande data overzetten? Vanuit een aantal pakketten is het mogelijk om data over te nemen via een conversie. Wil je ondersteuning hierbij, neem dan een voorbereidingsdag af of neem contact op met Support van Exact Online

 

Bepaalde data overnemen

Wil je enkel specifieke gegevens uit een vorig pakket meenemen? Schoon eerst data op om enkel de relevante informatie mee te nemen naar Exact Online. Dit kan via Excel. Zorg ervoor dat de Excelbestanden zijn ingevuld voordat de consultant komt.

 

Zorg voor voorbeelden

Het is handig om voorbeelden van huidige offertes, facturen, pakbonnen etc. klaar te leggen. Of dat nu een Pdf-bestand is of een geprinte kopie. De consultant kan dan sneller de Exact Online lay-outs aanmaken.

 

Bedrijfslogo voor lay-outs

Voor het maken van een professionele Exact Online lay-out hebben we je bedrijfslogo nodig. Gebruik hiervoor bij voorkeur een PNG of JPEG-bestand zonder een transparante achtergrond. Minimale bestandsgrootte: 300 DPI, maximale bestandsgrootte: 500 DPI.

Bron : Hoe moet ik mij voorbereiden …

Automatiseren en digitale ondertekening


Exact Online koppeling met Brixxs Office Portaal

  Automatisch versturen van aangiften vanuit Exact Online naar het Officeportaal
  Goedkeuren van de aangiften vanuit je eigen white labeled mobiele Accountant App
  Statussen worden automatisch verstuurd naar Exact Online
  Maandelijks automatisch relevante nieuwsberichten in jouw huisstijl naar al je ondernemers via native-push
Digitaal rechtsgeldig ondertekenen
Digitaal archief van documenten voor de ondernemer
Beveiligd communiceren
Beveiligd videobellen

Veel gestelde vragen over Exact Online

Hieronder leggen we uit hoe u bij Exact Online inlogt. klik hier om direct op de website van Exact Online in te loggen.

Vanaf 25 mei wordt tweestapsverificatie actief voor alle gebruikers van Exact Online. Dit betekent dat er uitsluitend kan worden ingelogd met een persoonlijk account via de combinatie gebruikersnaam wachtwoord authenticatiecode. Die code wordt gegenereerd via een gratis authenticatie app op een smartphone (bijvoorbeeld Google Authenticator of Microsoft Authenticator).

Hoe bij Exact Online inloggen?

 

Als u niet bij Exact Online kunt inloggen, kunt u de volgende stappen volgen om dit op te lossen:

    • Herstel uw gebruikersnaam of wachtwoord. Klik hiervoor op de inlogpagina van Exact Online op de hyperlink Wachtwoord vergeten? en volg de instructies.
    • Gebruikt u verificatie in twee stappen? Controleer dan of u de verificatiecode correct hebt ingevoerd en of de tijd op uw telefoon juist is ingesteld.

De inlogpagina van Exact Online ziet er als volgt uit:

Exact Online inloggen

Zo zie de pagina van Exact Online eruit waar je kunt inloggen

 

Overige Exact Online logins

Exact Online zal vanaf 1 juli de limieten laten gelden. Brixxs is gecertificeerd partner en heeft bij vele klanten de oplossingen aangepast zodat rekening wordt gehouden met de Exact online limieten. Wil je ondersteund worden, en wil je snel kunnen schakelen, neem dan contact met ons op!

Exact Online bouwt  aan een ecosysteem waarin de klanten kunnen uitbreiden met integratiediensten. Ontwikkelaars zijn een belangrijk onderdeel van dat ecosysteem. Ze worden voortdurend ge├»nspireerd door hoe u de Exact Online API op innovatieve manieren gebruikt. Naarmate het ecosysteem groeit, moeten ze stappen ondernemen om de betrouwbaarheid en stabiliteit van onze gemeenschap te waarborgen, aangezien Exact Online nogal wat integratiediensten heeft gezien die gebruik maken van een extreem hoog volume aan verzoeken.

Het kan voorkomen dat de historische transacties niet in de bankbestanden zijn opgenomen die automatisch zijn uitgewisseld. Die afschriften moet u dan handmatig importeren. Als je dit wilt doen, moet je eerst de bankkoppeling deactiveren. Lees hier meer over bij Bankkoppelingen deactiveren.

Laad meer