63% meer tijd vrij maken?

Veilige, snelle en AVG-proof klantcommunicatieplatform voor accountants en boekhouders

Gratis live

WEBINAR

Een veel gestelde vraag betreft inloggen en Exact Online


Hoe log ik in bij Exact Online?

Hieronder leggen we uit hoe u bij Exact Online inlogt. klik hier om direct op de website van Exact Online in te loggen.

Inloggen bij Exact Online lukt niet?

Heeft u problemen bij het inloggen? Controleer dan altijd eerst of de gebruikersnaam en het wachtwoord juist zijn. Als dat uw probleem niet oplost, bekijkt u onderstaande informatie.

 

Hoe log ik in?

Houd uw gebruikersnaam en wachtwoord bij de hand als u in Exact Online inlogt. Ga naar https://start.exactonline.nl, voer uw Gebruikersnaam en Wachtwoord in en klik op Inloggen.
Gebruikersnaam terugvinden

Uw gebruikersnaam staat in de e-mail die u ontvangt als u als gebruiker aan een Exact Online-administratie wordt toegevoegd.
Wachtwoord herstellen of wijzigen

 

Er zijn drie manieren om uw wachtwoord te herstellen of wijzigen.

Bent u uw wachtwoord vergeten? Klik dan op de hyperlink Wachtwoord vergeten? op de startpagina en volg de instructies.
Bent u ingelogd bij Exact Online? Dan kunt u uw wachtwoord in het Beveiligingscentrum wijzigen. Ga naar Gebruikersnaam > Mijn Exact Online en klik op het tabblad Beveiligingscentrum.
Lukt bovenstaande niet? Vraag dan uw beheerder om het wachtwoord te herstellen. U ontvangt een e-mail met een beveiligde hyperlink om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Kies altijd een sterk wachtwoord dat kwaadwillenden niet eenvoudig kunnen raden. Zie Veilige wachtwoorden.

 

Verificatie in twee stappen bij Exact Online

Behalve uw gebruikersnaam en wachtwoord moet u ook een code invoeren die door een mobiele app of desktoptoepassing wordt gegenereerd.

 

Wat moet ik doen als ik niet bij mijn verificatiecode van Exact Online kan?

U kunt verificatie in twee stappen herstellen. Vraag hiervoor in Exact Online een e-mail aan. Zie Verificatie in twee stappen | Een verificatieapparaat (opnieuw) instellen.Als dit niet werkt, neemt u contact op met uw beheerder om verificatie in twee stappen opnieuw in te stellen. Zie Verificatie in twee stappen | Herstellen voor gebruikers (als administrator).

 

Waarom krijg ik een foutmelding bij Exact Online?

Als u de foutmelding De ingevoerde verificatiecode is onjuist of verlopen. Probeer het nog een keer. krijgt, loopt de tijd op uw telefoon niet gelijk met de tijd van uw verificatieapp. Voer een van de onderstaande stappen uit om dit op te lossen.

  • Gebruikt u Google Authenticator op uw mobiele apparaat? Ga dan in de app naar Instellingen > Tijdcorrectie voor codes > Nu synchroniseren. Hierdoor past u de tijd op uw telefoon aan aan de tijd van de Google-servers, waardoor beide weer gelijk lopen.
  • Gebruikt u een andere verificatieapp op uw mobiele apparaat? Ga dan naar de Instellingen van uw apparaat en schakel de optie in waarmee u de datum en tijd automatisch laat instellen.

Als dit niet werkt, moet u verificatie in twee stappen opnieuw instellen. Zie Verificatie in twee stappen | Een verificatieapparaat (opnieuw) instellen als u een gebruiker bent of Verificatie in twee stappen | Herstellen voor gebruikers (als administrator).

 

Hoe stel ik verificatie in twee stappen in voor een nieuw apparaat?

U kunt hiervoor in Exact Online een e-mail aanvragen. Zie Verificatie in twee stappen | Een verificatieapparaat (opnieuw) instellen.

 

Kunnen meerdere medewerkers hetzelfde gebruikersaccount delen bij Exact Online?

Nee, dit is niet toegestaan op basis van de Exact Online-voorwaarden.

 

Waarom heb ik geen e-mail ontvangen om verificatie in twee stappen opnieuw in te stellen?

Controleer eerst bij uw beheerder of het juiste e-mailadres in uw administratie is ingesteld. Als het e-mailadres juist is, controleert u uw spamfolder (ongewenste e-mail).Als dit het probleem niet verhelpt, neemt u contact met de supportafdeling op.

 

Bron : Hoe log ik in bij …

Automatiseren en digitale ondertekening


Exact Online koppeling met Brixxs Office Portaal

  Automatisch versturen van aangiften vanuit Exact Online naar het Officeportaal
  Goedkeuren van de aangiften vanuit je eigen white labeled mobiele Accountant App
  Statussen worden automatisch verstuurd naar Exact Online
  Maandelijks automatisch relevante nieuwsberichten in jouw huisstijl naar al je ondernemers via native-push
Digitaal rechtsgeldig ondertekenen
Digitaal archief van documenten voor de ondernemer
Beveiligd communiceren
Beveiligd videobellen

Veel gestelde vragen over Exact Online

Hieronder leggen we uit hoe u bij Exact Online inlogt. klik hier om direct op de website van Exact Online in te loggen.

Vanaf 25 mei wordt tweestapsverificatie actief voor alle gebruikers van Exact Online. Dit betekent dat er uitsluitend kan worden ingelogd met een persoonlijk account via de combinatie gebruikersnaam wachtwoord authenticatiecode. Die code wordt gegenereerd via een gratis authenticatie app op een smartphone (bijvoorbeeld Google Authenticator of Microsoft Authenticator).

Hoe bij Exact Online inloggen?

 

Als u niet bij Exact Online kunt inloggen, kunt u de volgende stappen volgen om dit op te lossen:

    • Herstel uw gebruikersnaam of wachtwoord. Klik hiervoor op de inlogpagina van Exact Online op de hyperlink Wachtwoord vergeten? en volg de instructies.
    • Gebruikt u verificatie in twee stappen? Controleer dan of u de verificatiecode correct hebt ingevoerd en of de tijd op uw telefoon juist is ingesteld.

De inlogpagina van Exact Online ziet er als volgt uit:

Exact Online inloggen

Zo zie de pagina van Exact Online eruit waar je kunt inloggen

 

Overige Exact Online logins

Exact Online zal vanaf 1 juli de limieten laten gelden. Brixxs is gecertificeerd partner en heeft bij vele klanten de oplossingen aangepast zodat rekening wordt gehouden met de Exact online limieten. Wil je ondersteund worden, en wil je snel kunnen schakelen, neem dan contact met ons op!

Exact Online bouwt  aan een ecosysteem waarin de klanten kunnen uitbreiden met integratiediensten. Ontwikkelaars zijn een belangrijk onderdeel van dat ecosysteem. Ze worden voortdurend geïnspireerd door hoe u de Exact Online API op innovatieve manieren gebruikt. Naarmate het ecosysteem groeit, moeten ze stappen ondernemen om de betrouwbaarheid en stabiliteit van onze gemeenschap te waarborgen, aangezien Exact Online nogal wat integratiediensten heeft gezien die gebruik maken van een extreem hoog volume aan verzoeken.

Het kan voorkomen dat de historische transacties niet in de bankbestanden zijn opgenomen die automatisch zijn uitgewisseld. Die afschriften moet u dan handmatig importeren. Als je dit wilt doen, moet je eerst de bankkoppeling deactiveren. Lees hier meer over bij Bankkoppelingen deactiveren.

Laad meer