Een veel gestelde vraag betreft notaris, PDF en notarissen


Is het veilig om PDF documenten te versturen met de mobiele app voor notarissen?

Het is veilig om PDF documenten te versturen met de app. de PDF
documenten worden op basis van een persoonlijk PKI certificaat veilig
geauthenticeerd. Hierdoor is de veiligheid gewaarborgd en is het PDF documenten versturen AVG-proof

Bron : Is het veilig om PDF …

Notaris kantoren


Het notariskantoor digitaal organiseren vanuit klant communicatie

Via je eigen gepersonaliseerde mobiele app en klantenportaal combineer je alle klantcontactmomenten met je eigen administratieve taken. Door deze integrale benadering van alle werkzaamheden kunnen risico’s worden verminderd (WWFT).

Dit alles wil je doen in een beveiligde omgeving waarbij je klant niet in verschillende systemen hoeft in te loggen en ingewikkelde handelingen hoeft te verrichten.

Wil je meer informatie over ons betaalbare communicatieplatform en wil je weten wat die voor jou betekent, vraag dan een demo aan waarin we samen gaan kijken naar jouw situatie.

Veel gestelde vragen over notarissen

Jazeker, je kunt een product demo account aanvragen voor ons communicatieplatform via https://brixxs.com/demo-verzoek/

De aanbieders van IT systemen overlappen elkaar met functionaliteiten waarbij ook de klantcommunicatie voor een deel is opgenomen. Ons klant communicatieplatform kun je aanvullend gebruiken op je bestaande systemen binnen het notariskantoor.

Voor een optimale klantbeleving is een mobiele app onmisbaar.Klanten verwachten een professionele uitstraling van je kantoor en een efficiënte werkwijze als het gaat om de klantcommunicatie. Focus op klant contactmomenten via een mobiele app is daarnaast een slim hulpmiddel om je merk goed in beeld te brengen bij je klanten.

De kunt documenten AVG proof delen door middel van een link per e mail welke personen of bedrijven toegang geven tot deze documenten op basis van een SMS authenticatie, met een instelde download frequentie en dit alles binnen een vastgestelde periode.

Door middel van een push bericht of e mail wordt de klant op de hoogte gebracht dat er een document ter goedkeuring voor hem klaar staat. Deze kan worden goedgekeurd of worden afgekeurd door de klant en indien gewenst via chat commentaar geven of een vraag stellen.

Via je eigen gepersonaliseerde mobiele app en klantenportaal kun je alle klantcontactmomenten met je eigen administratieve taken combineren en verder digitaal organiseren.Dit alles kun je doen in een beveiligde omgeving waarbij de klant niet in verschillende systemen hoeft in te loggen en ingewikkelde handelingen hoeft te verrichten.

Ja, de klant kan de concept akten digitaal ondertekenen in de mobiele app. door middel van een push bericht wordt de klant op de hoogte gebracht, dat er een document ter goedkeuring klaarstaat.

Digitaal ondertekenen kan inderdaad met mobiele app voor notarissen. Brixxs beschikt namelijk zelf over een eigen digitaal ondertekenen platform en hoeven dus geen gebruik te maken van externe signing providers zoals Stiply, Zynyo, DocuSign of CheckedId

Het is veilig om PDF documenten te versturen met de app. de PDF
documenten worden op basis van een persoonlijk PKI certificaat veilig
geauthenticeerd. Hierdoor is de veiligheid gewaarborgd en is het PDF documenten versturen AVG-proof