Een veel gestelde vraag betreft notaris, PDF documenten en Notarissen


Is het veilig om PDF documenten te versturen met de mobiele app voor notarissen?

Het is veilig om PDF documenten te versturen met de app. de PDF
documenten worden op basis van een persoonlijk PKI certificaat veilig
geauthenticeerd. Hierdoor is de veiligheid gewaarborgd en is het PDF documenten versturen AVG-proof

Bron : Is het veilig om PDF …

Accountancy- en
administratiekantoren

Je eigen mobiele app voor de promotie van je merk

Complete kantooromgeving voor digitale klantinteractie

Kant en klare modules voor accountancy

Gratis gebruik beveiligd videobellen binnen het Brixxs Officeportaal

Voorbeelden kant en klare accountancy modules

Nieuwe klant onboarding

Stop met mailen. Ontvang gestructureerd alle informatie van de klant en communiceer met je klant op een efficiente manier op het juiste moment met de juiste informatie.

Jaarrekening

Maak bijvoorbeeld automatisch een opdrachtbevestiging en start automatisch een digitaal ondertekening verzoek, maak snel een verslag in pdf of laat de concept jaarrekening goedkeuren via je eigen bedrijfsapp.

Jaarwerk

Maak automatisch voor alle klanten een projectdossier aan met de juiste einddatum voor het dossier en de opgenomen maanden. Bewaak alle activiteiten rondom het jaarwerk vanuit een klantoverzicht en alle klanten. Ontvang gestructureerd alle benodigde klantinformatie via het klantenportaal en maak gebruik van je eigen bedrijfsapp.

i

Taken voor de klant en je medewerkers

Maak je eigen projectdossier typen voor het verzamelen van informatie vanuit de klant en de medewerkers. Bewaak de voortgang met vervaldata en draag zorg voor het verdwijnen van piekbelastingen.

Z

Goedkeuring aangiften

Via een pushbericht kan de klant door twee klikken een aangifte goedkeuren en indien gewenst via chat commentaar geven of een vraag stellen zodat je eigen bedrijfsapp optimaal wordt ingezet.

Videobellen

Ervaar het gemak van videobellen voor je klant en jezelf binnen je eigen gepersonaliseerde mobiele app. Geen gedoe met inlogcodes en software, zelfs geen gedoe met browsers.

Veel gestelde vragen over Notarissen

Ja, de klant kan de concept akten digitaal ondertekenen in de mobiele app. door middel van een push bericht wordt de klant op de hoogte gebracht, dat er een document ter goedkeuring klaarstaat.

Voor een optimale klantbeleving is een mobiele app onmisbaar.Klanten verwachten een professionele uitstraling van je kantoor en een efficiënte werkwijze als het gaat om de klantcommunicatie. Focus op klant contactmomenten via een mobiele app is daarnaast een slim hulpmiddel om je merk goed in beeld te brengen bij je klanten.

De aanbieders van IT systemen overlappen elkaar met functionaliteiten waarbij ook de klantcommunicatie voor een deel is opgenomen. Ons klant communicatieplatform kun je aanvullend gebruiken op je bestaande systemen binnen het notariskantoor.

Jazeker, je kunt een product demo account aanvragen voor ons communicatieplatform via https://brixxs.com/demo-verzoek/

Via je eigen gepersonaliseerde mobiele app en klantenportaal kun je alle klantcontactmomenten met je eigen administratieve taken combineren en verder digitaal organiseren.Dit alles kun je doen in een beveiligde omgeving waarbij de klant niet in verschillende systemen hoeft in te loggen en ingewikkelde handelingen hoeft te verrichten.

Door middel van een push bericht of e mail wordt de klant op de hoogte gebracht dat er een document ter goedkeuring voor hem klaar staat. Deze kan worden goedgekeurd of worden afgekeurd door de klant en indien gewenst via chat commentaar geven of een vraag stellen.

De kunt documenten AVG proof delen door middel van een link per e mail welke personen of bedrijven toegang geven tot deze documenten op basis van een SMS authenticatie, met een instelde download frequentie en dit alles binnen een vastgestelde periode.

Het is veilig om PDF documenten te versturen met de app. de PDF
documenten worden op basis van een persoonlijk PKI certificaat veilig
geauthenticeerd. Hierdoor is de veiligheid gewaarborgd en is het PDF documenten versturen AVG-proof

Digitaal ondertekenen kan inderdaad met mobiele app voor notarissen. Brixxs beschikt namelijk zelf over een eigen digitaal ondertekenen platform en hoeven dus geen gebruik te maken van externe signing providers zoals Stiply, Zynyo, DocuSign of CheckedId