exact online

Alles over Exact Online

Exact Online werkt snel en efficiënt en elimineert het risico van human errors. Met de Exact API kun je bijvoorbeeld automatisch betalingen van de payment provider aan de boekhouding koppelen, waardoor deze altijd up-to-date is. Ook facturen worden volledig automatisch in de boekhouding verwerkt. De REST koppeling van Exact Online bespaart niet alleen veel tijd, maar voorkomt ook fouten.

Moet je momenteel nog een hoop gegevens voor jouw webshop met de hand overzetten? Dan gaat het koppelen met Exact jou veel tijd besparen. Door een koppeling te maken tussen je webshop en de REST API Exact kun je onder andere geautomatiseerd orders en facturen boeken, de voorraad bijwerken en klanten in je CRM synchroniseren.

Wanneer je gebruik maakt van een payment provider (zoals Moneybird, Mollie of Multisafepay) voor het ontvangen van betalingen, kunnen deze gekoppeld worden aan facturen. Jouw informatie is dus altijd direct up-to-date.

Flexibele schil bovenop Exact

Maak je gebruik van Exact Globe, maar mis je een koppeling met een ander systeem of softwarepakket dat je gebruikt? Exact Globe is een fixed financieel pakket. Dit wil zeggen dat je niet de mogelijkheden hebt om zelf makkelijk aanpassingen te verrichten, waardoor je met dubbele data zit of alsnog zelf handmatig gegevens over moet zetten. Brixxs biedt hiervoor de oplossing. Onze software zorgt voor een flexibele schil rondom Exact Online. Hierdoor kunnen wij alle wensen van jouw organisatie invullen die momenteel niet ingevuld worden vanuit Exact Online. Of je nu één administratie hebt of meerdere administraties dat is geen enkel probleem. Wij kunnen razendsnel maatwerk applicaties bouwen en koppelen aan Exact Online. Ons Platform as a Service (PAAS) heeft een gecertificeerde koppeling met Exact Online.

Meer weten over een veilige, foutloze en efficiënte Exact Online koppeling?

Mobiele app bovenop Exact Online
Maatwerk Exact Online

Specialistische maatwerkoplossing bovenop Exact Online

Brixxs heeft jarenlange ervaringen met het creëren van maatwerkoplossingen voor Exact Online. Wij weten alles van de REST API van Exact Online, waardoor de mogelijkheden ongekend zijn. Verbinden met Exact kan onder andere voor de volgende toepassingen:

list bullet - Exact Online maatwerk koppeling binnen 1 dag - Brixxs Het ophalen van voorraad (mutaties) uit Exact en deze beschikbaar stellen binnen het platform;
list bullet - Exact Online maatwerk koppeling binnen 1 dag - Brixxs Het synchroniseren van voorraad met de Bol.com Retailer API
list bullet - Exact Online maatwerk koppeling binnen 1 dag - Brixxs Inkoopopdrachten opslaan in Exact in diverse formaten;
list bullet - Exact Online maatwerk koppeling binnen 1 dag - Brixxs Mailchimp koppelen voor het eenvoudiger versturen van mailings aan klanten en relaties;
list bullet - Exact Online maatwerk koppeling binnen 1 dag - Brixxs Verkoopfacturen uit webshops en andere administratie en boekhoudpakketten opslaan in Exact;
list bullet - Exact Online maatwerk koppeling binnen 1 dag - Brixxs CRM-systemen koppelen aan Exact voor een optimale synchronisatie;
list bullet - Exact Online maatwerk koppeling binnen 1 dag - Brixxs Journaalposten maken om de inkoopwaarde van de omzet uit webshops te boeken;
list bullet - Exact Online maatwerk koppeling binnen 1 dag - Brixxs Ophalen van informatie vanuit verschillende Exact administraties voor rapportage doeleinden;
list bullet - Exact Online maatwerk koppeling binnen 1 dag - Brixxs Aanpassen interface met Exact.

Benieuwd wat Exact Online koppelingen voor jou kunnen doen?

Brixxs weet veel over Exact Online en het maken van API-koppelingen met Exact Online. Wat jouw wensen ook zijn, wij koppelen een bestaande API of maken de API die dit mogelijk maakt. Jouw organisatie bespaart veel tijd, geld en fouten door gebruik te maken van de juiste API-koppeling(en). Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en ervaar wat maatwerk software voor Exact Online voor jouw organisatie kan betekenen.

Mobiele app gekoppeld aan Exact Online

Met jouw mobiele app gekoppeld aan Exact kun je altijd en overal werken. Tegenwoordig gebruikt men zowel een smartphone, smartwatch, tablet en smart tv op verschillende manieren en in diverse situaties. Met de Exact Online app benut je de unieke kracht van ieder apparaat en besturingssysteem. Zo kun je bonnen inscannen en klaarzetten met je iPhone of mutaties bekijken op je tablet. Maar wij zorgen voor een Exact Globe koppeling met iedere gewenste applicatie. Zo profiteer je bijvoorbeeld optimaal van een mobile app als verkoper of relatiebeheerder. Het aanmaken en bijwerken van relatiebeheergegevens doe jij gewoon in de trein. Die ene presentatie voor de klant pak jij er meteen gemakkelijk bij, omdat je alle gegevens op één plek hebt staan.

Met je Exact login kun je vervolgens alle diverse gegevens beheren en controleren. De koppeling zorgt ervoor dat gegevens vanzelf verwerkt en bijgewerkt worden, waardoor de foutmarge stukken kleiner wordt. Zo kun je bijvoorbeeld direct aangiften goedkeuren vanuit je eigen white labeled mobiele app en beveiligd videobellen en communiceren.

Voorbeelden van koppelingen met Exact Online

Exact Online bankkoppelingen

Met Exact Online bankkoppelingen maak je eenvoudig een koppeling tussen Exact Online en jouw bank. Er zijn koppelingen mogelijk met verschillende banken, zoals een ABN AMRO bankkoppeling, een bankkoppeling ING en een koppeling met Bunq. Door Exact te koppelen aan je bank gaat de verwerking van jouw bankafschriften in Exact geautomatiseerd en is je administratie altijd up-to-date. Het is niet langer nodig om transacties te up- en downloaden of zelfs handmatig over te typen. Met de boekhoudkoppeling worden alle transacties direct naar je boekhoudpakket verstuurd. Daarnaast is het bij veel boekhoudpakketten mogelijk om betaal- en incasso-opdrachten rechtstreeks vanuit het boekhoudpakket versturen. Dit zorgt voor veel gemak en ook verklein je de kans dat er fouten gemaakt worden.

Als je klant bent bij ABN AMRO, Bunq, ING Bank, Knab of Rabobank kan je bankbestanden op diverse manieren vanuit Exact verwerken: via een automatische bankkoppeling of via handmatige import. 

Wij kunnen deze transacties inzichtelijk voor je maken. Ook is het bijvoorbeeld mogelijk om QR-codes te genereren voor je verkoopfactuur. Het gebruik IDEAL heb je niet nodig, omdat vele banken al een ondersteuning hiervoor bieden.

Exact online koppelingen
Exact Online koppeling

Exact Online koppelen aan Shopify webshop

Brixxs verbindt je Shopify webshop met jouw Exact administratie. Alle bestellingen worden geautomatiseerd en in realtime overgedragen, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Hierdoor bespaar je tijd en voorkom je fouten. Dubbele gegevensinvoer is vanaf nu verleden tijd. De software wordt afgesteld op jouw bedrijf. Om alles overzichtelijk en simpel te houden zet je Shopify-bestellingen direct over naar het Exact CRM.

Het is belangrijk dat de juiste ordergegevens worden overgedragen. Met deze Exact Online app wordt bestelinformatie, zoals bestelnummer en besteldatum, overgedragen naar Exact. Ook worden de orderregels overgeboekt met de regelprijs, BTW en grootboekcode per orderregel. Klantgegevens worden vanzelf toegevoegd, evenals productdetails.

Wil je andere gegevens zoals bijv. klachten of retouren geregistreerd hebben, dan is dat geen enkel probleem!

Natuurlijk kun je ook koppelen met andere webshops, zoals bijv. Prestashop. Wij hebben ruimte ervaringen met de Prestashop API gecombineerd met de Exact Online API. Wil je meer lezen over de koppeling tussen Exact en Prestashop, lees dan dit artikel.

 

Mailchimp koppelen met Exact Online

Wil jij nieuwsbrieven versturen naar al jouw zakelijke relaties? Dat wordt extra eenvoudig door de koppeling tussen Mailchimp en Exact. De gegevens uit Exact worden gesynchroniseerd met Mailchimp waardoor de juiste relatiegegevens in de Mailchimp lijst komen te staan.

 

Koppeling Exact Online met mobiele apps

Door een koppeling te maken tussen de Exact API en mobiele apps kun je waar en wanneer je maar wilt het declaratieproces volledig digitaal uitvoeren. Deze koppeling bestaat onder andere uit een betrouwbare verwerking in de boekhouding, automatische taalherkenning en verschillende autorisatielagen. Brixxs maakt in een handomdraai de gewenste mobiele app oplossing die jouw organisatie verder helpt.

De flexibiliteit en maatwerk mogelijkheden van onze webapplicaties en apps zorgen ervoor dat jij processen nog efficiënter kan inrichten. Hierdoor kan de software van strategische waarde zijn.

Voor wie is de maatwerkoplossing bovenop Exact Online geschikt?

Het koppelen van de Exact API met andere applicaties kan voor ieder bedrijf van toegevoegde waarde zijn. Zo hebben wij onder andere winkels, webshops, fabrikanten, accountants en dienstverleners geholpen om sneller en efficiënter te werken. Brixxs zorgt voor een flexibele schil rondom bestaande systemen. Hierdoor kunnen we jouw gewenste veranderingen aan Exact razendsnel configureren. Veel van onze maatwerk oplossingen kunnen zelfs dezelfde dag al opgeleverd worden. Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jouw organisatie?

De voordelen van Brixxs

Bestaande software systemen hebben vaak een eigen API. Hiermee kan vanuit Exact Online worden gecommuniceerd. Voor systemen die jij zelf op maat hebt laten ontwikkelen specifiek voor jouw organisatie, kan het zijn dat er nog geen API beschikbaar is. Brixxs zorgt ervoor dat je dit systeem gemakkelijk en snel uit kunt breiden met een eigen API. Hierdoor kunnen gegevens opgehaald en automatisch verwerkt worden in Exact. Je kunt gewoon op Exact Online inloggen, maar ziet dat er meer functionaliteiten in het cloud business software pakket zitten dan voorheen. Dit komt doordat wij een flexibele schil aanbrengen rondom de oorspronkelijke software.

Zo werkt Brixxs

list bullet - Exact Online maatwerk koppeling binnen 1 dag - Brixxs Stap voor stap benadering zonder risico’s
list bullet - Exact Online maatwerk koppeling binnen 1 dag - Brixxs Aansluiting op eigen processen. Jij hoeft geen consessies te doen
list bullet - Exact Online maatwerk koppeling binnen 1 dag - Brixxs Maatwerk oplossing die aansluit op jouw wensen en eisen

Heb je een vraag?

Stuur een bericht of bel +31(0) 85-0187707

Exact Online Algemeen

Voor nu kun je inloggen in Exact Online via: https://start.exactonline.nl/docs/Public.aspx?ReturnUrl=%2fdocs%2fPortal.aspx. Deze link brengt je direct naar de startpagina van Exact Online waar je kunt inloggen. Klik hier om zonder omwegen inloggen bij Exact Online mogelijk te maken. Ben je je gebruikersnaam van Exact Online vergeten? Open dan je Google authenticator app en zoek naar: “ExactOnline:”. Hierachter staat namelijk je gebruikersnaam.

Inloggen op Exact Online

Om in te loggen op Exact Online kun je gebruikmaken van je persoonlijke inloggegevens. Bezoek de Exact Online inlogpagina en vul je gebruikersnaam en wachtwoord in om toegang te krijgen tot je account. Voor succesvol inloggen exact online, zorg ervoor dat je de juiste inloggegevens invoert. Door correct in te loggen bij Exact Online, kun je eenvoudig je administratie beheren.

Exact Online is een online boekhoudprogramma dat wordt gebruikt door veel bedrijven in Nederland. Met Exact Online kunnen bedrijven hun financiële administratie en boekhouding eenvoudig beheren. Exactonline.nl inloggen is essentieel om toegang te krijgen tot alle functionaliteiten van het programma. Als het inloggen Exact Online lukt niet, of als je je Exact Online wachtwoord vergeten bent, zijn er stappen die je kunt volgen om weer toegang te krijgen. Door regelmatig Exact inloggen, kun je je financiële gegevens bijwerken, facturen opstellen en betalingen regelen.

Op het API platform van Brixxs kan er vrij eenvoudig een koppeling gelegd worden tussen Zoho CRM en Exact Online. Met de exact online zoho API koppeling kunnen makkelijk relatiegegevens, adressen, bankrekeningen, contactpersonen gesynchroniseerd worden tussen beide systemen. Maar ook de andere entiteiten van Exact Online kunnen met Zoho CRM gesynchroniseerd worden, zoals facturen. Zo is het ook mogelijk om vanuit Exact Online (via webhooks) automatsich data terug te plaatsen in Zoho CRM. Neem contact op met Brixxs om de mogelijkheden te bespreken om Zoho te koppelen aan Exact Online.

Welke gegevens kun je tussen Exact Online en Zoho synchroniseren?

  • Relatie informatie: NAW (facturatie-, lever-, postadressen), contactpersonen, mailadressen, communicatie logs
  • Productinformatie: Artikelcode, artikelomschrijving, prijsinformatie, productkenmerken en financiële instellingen
  • Ordergegevens: Ordernummer, klantgegevens, aflever gegevens, productinformatie en prijzen
  • Facturen: Factuurdatum, factuurbedrag en productinformatie
  • Betaalgegevens: Factuurbedrag, factuurdatum, vervaldatum en openstaand saldo

Zowel quickbooks als exact online ondersteunen REST api’s. Wil je een quickbooks exact online koppeling hebben? Wij configureren de koppeling tussen Quickbooks en Exact Online via het Brixxs API koppeling platform. Lees hier meer over onze mogelijkheden om te koppelen met Quickbooks

Exact Online Koppelingen

Exact Online API

Exact Online heeft deze limiet slechts voor een klein aantal integratiediensten gevalideerd. U kunt uw integratiedienst optimaliseren door “best practices” op het gebied van API-ontwerp toe te passen.

Entiteiten zijn gekoppeld aan andere gerelateerde entiteiten in de Exact Online database. Met OData kan dezelfde relatie worden blootgelegd. Hoewel het niet voor alle Exact Online entiteiten wordt ondersteund, hebben sommige een verplichte relatie. Denk aan de kop- en lijnstructuur van een financiële transactie. Deze worden aangegeven als collecties binnen de REST API Referentie documentatie.