Een veel gestelde vraag betreft accountantapp en accountantapp


Is het videobellen via de Accountant App Gratis?

Ja omdat videobellen standaard is binnen de Accountant App, worden er geen kosten gerekend voor het videobellen met je klant.

Bron : Is het videobellen via de …

Accountancy- en
administratiekantoren

Je eigen mobiele app voor de promotie van je merk

Complete kantooromgeving voor digitale klantinteractie

Kant en klare modules voor accountancy

Gratis gebruik beveiligd videobellen binnen het Brixxs Officeportaal

Voorbeelden kant en klare accountancy modules

Nieuwe klant onboarding

Stop met mailen. Ontvang gestructureerd alle informatie van de klant en communiceer met je klant op een efficiente manier op het juiste moment met de juiste informatie.

Jaarrekening

Maak bijvoorbeeld automatisch een opdrachtbevestiging en start automatisch een digitaal ondertekening verzoek, maak snel een verslag in pdf of laat de concept jaarrekening goedkeuren via je eigen bedrijfsapp.

Jaarwerk

Maak automatisch voor alle klanten een projectdossier aan met de juiste einddatum voor het dossier en de opgenomen maanden. Bewaak alle activiteiten rondom het jaarwerk vanuit een klantoverzicht en alle klanten. Ontvang gestructureerd alle benodigde klantinformatie via het klantenportaal en maak gebruik van je eigen bedrijfsapp.

i

Taken voor de klant en je medewerkers

Maak je eigen projectdossier typen voor het verzamelen van informatie vanuit de klant en de medewerkers. Bewaak de voortgang met vervaldata en draag zorg voor het verdwijnen van piekbelastingen.

Z

Goedkeuring aangiften

Via een pushbericht kan de klant door twee klikken een aangifte goedkeuren en indien gewenst via chat commentaar geven of een vraag stellen zodat je eigen bedrijfsapp optimaal wordt ingezet.

Videobellen

Ervaar het gemak van videobellen voor je klant en jezelf binnen je eigen gepersonaliseerde mobiele app. Geen gedoe met inlogcodes en software, zelfs geen gedoe met browsers.

Veel gestelde vragen over accountantapp

Nee, het maakt niet uit of er een force majeur-bepaling is opgenomen. Aanpassing van de verrekenprijs regels en is niet toegestaan op grond van artikel 6a lid 4 van de NOW 1.0.

Hoe dient de berekening van omzetdaling bij toepassing van de werkmaatschappijregeling te worden toegepast als zowel in 2019 als 2020 een deel van het personeel werkzaam was bij andere werkmaatschappijen, wanneer hiervoor geen vergoeding werd gekregen?

Ja, zolang de entiteit waar de vaste inrichting deel vanuit maakt op grond van artikel 6 lid 5 van de NOW-regeling tot de groep dient te worden gerekend, dient de omzet van deze vaste inrichting te worden betrokken in de berekeningen van de omzetdaling van de entiteit en daarmee van de groep. Voor de berekening van de mutatie op de loonsom wordt echter alleen het Nederlandse SV-loon van de entiteit meegenomen.

De klant kan zijn concept jaarrekening als PDF verslag zelf goedkeuren in de Accountant App. Je maakt een opdrachtbevestiging aan en start automatisch een digitaal ondertekenings verzoek voor de klant.

Met je eigen Accountant App kun je je eigen merk professioneel en positief in beeld brengen.Het doel van je eigen Accountant App is het verhogen van de klantinteractie en het verhogen van leadgeneratie. Via je eigen mobiele app kun je eenvoudig push berichten versturen en artikelen plaatsen zoals nieuwsberichten, gewijzigde voorwaarden of andere interessante artikelen voor de klant. Hierdoor blijf je in contact met de klant en creëer je vertrouwen bij je klant.

Jazeker, je kan direct videobellen met je klanten in de Accountant App op Android en IOS, Dus geen problemen met inlogcodes, software en browsers.

Met 1 druk op de knop kun je binnen de Account App, direct het videobellen starten met de klant.

Ja, videobellen werkt ook op Apple devices zoals iPhones and iPads (IOS)

Ja, de Accountant App is ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd.Certificering is namelijk belangrijk voor kantoren en instellingen die videobellen om aandacht te besteden aan informatiebeveiliging. Wanneer videodienst providers servers ook buiten de EU gebruiken is het van belang om een goede afweging te maken rondom risico’s.

Je kan je klant uitnodigen voor een videogesprek d.m.v. uitnodigings e mail deze bevat de link naar jouw eigen Accountant App download zodat er meer apps gebruikers ontstaan.