Snel de beste UX ontwerpers voor jouw project vinden?


Waar kan ik een UX ontwerper per direct inhuren?

Brixxs regelt de inzet van een UX ontwerper op basis van jouw project requirements, zodat je geen tijd kwijt bent met het zoeken naar expertise, de aansturing, het beoordelen van de kwaliteit en de administratieve afhandeling.

Wat doen we voor je?

  • Werk samen met Brixxs en stop met de zoektocht naar een UX ontwerper.
  • Brixxs regelt de inzet van UX ontwerpers op basis van jouw project requirements zodat je geen tijd kwijt bent met het zoeken naar expertise, de aansturing, het beoordelen van de kwaliteit en de administratieve afhandeling.
  • Maak een definitie van je projectrequirements, geef aan voor welke onderdelen je de UX ontwerper nodig hebt en zoek contact door het invullen van het onderstaande formulier.
  • Brixxs zal de opdracht tot een succes maken waarbij je alleen contact hoeft te hebben met onze Brixxs IT professionals.

Zoek niet verder naar een UX ontwerper!

Wat is UX ontwerp?

Bij UX ontwerp gaat het om het creëren van de ervaring van het gebruik van een bepaalde gebruikersinterface (UI). In de context van web en mobiel heb je een UI zodra je een aanmeldingsformulier, een zoekbalk, navigatieknoppen en inhoud aanmaakt. UX is hoe het voelt om die UI te gebruiken.

Wat is UX ontwerp?

Als de gebruikersinterface (UI) alle knoppen, pictogrammen en andere visuele elementen zijn waaruit een app bestaat, dan is de gebruikerservaring (UX) simpelweg de som van iemands ervaring met die app. Als je hulp nodig hebt om je app makkelijker te gebruiken of als je probeert een gebruiker een bepaalde actie te laten ondernemen, dan is een UX designer gewoon de freelancer die je nodig hebt.

Wat kost het om een UX ontwerper in te huren?

Het tarief van een UX ontwerper hangt af van verschillende factoren, zoals bijvoorbeeld het niveau, expertise en ervaring van de ontwerper. Op basis van jouw wensen zijn wij in staat om een inschatting af te geven. Deel je project wensen via het contactformulier en we maken een afspraak via videobellen om je wensen door te spreken. Nadat we gedegen hebben gekeken naar je vraagstuk, kunnen we ook een inschatting afgeven.

Waarom UX ontwerpers inhuren?

Brixxs regelt voor jou UX ontwerpers op basis van jouw project requirements zodat je geen tijd kwijt bent met het zoeken naar expertise, de aansturing, het beoordelen van de kwaliteit en de administratieve afhandeling.

Kan ik voor het inzetten van een UX ontwerper ook specifiek voor ons geldende afspraken maken?

Ja, we kunnen afwijken van een standaard werkwijze en de UX ontwerper hierop laten aansluiten. Dus ook ten aanzien van de afspraken hoeft u zelf niets te regelen.

Als ik een UX ontwerper ga inzetten hoe is de privacy van gevoelige informatie geregeld?

Wij hanteren een privacy beleid en standaarden zoals ISO 27001 om zonder risico’s de UX ontwerper in te kunnen zetten.

FAQ – Veel gestelde vragen over UX ontwerpers

Leveren jullie UX ontwerpers een hoge kwaliteit?

Door onze kwaliteitsstandaarden worden de werkzaamheden van onze UX ontwerpers kritisch beoordeeld.

Hoe garanderen jullie het succes van het inzetten van een UX ontwerper?

De dienstverlening van de UX ontwerper wordt gebaseerd op vastgestelde requirements. Deze requirements vormen de basis voor de dienstverlening, maar worden ook gebruikt om de kwaliteit van het werk door ons te laten beoordelen. Dus de kwaliteitscontrole voeren wij ook voor je uit.

Kan ik ook een UX ontwerper inhuren zonder dat er sprake is van een contract termijn?

Ja, het is zelfs mogelijk om UX ontwerpers in te huren voor 1 dag, dus het inhuren van een UX ontwerper is super flexibel.

Wat gebeurt er als de UX ontwerper ziek wordt?

Als de UX ontwerper ziek wordt, dan zullen wij zorgen voor overdracht naar een andere UX ontwerper.

Kan ik naast het inhuren van UX ontwerpers ook software producten inkopen?

Ja, dat kan om dat we naast UX ontwerpers ook allerlei softwareoplossingen leveren.

Ik weet nog niet precies wat de UX ontwerper moet doen. Kunnen jullie mij helpen om dat concreet uit te werken?

Ja, wij kunnen helpen om de requirements helder te krijgen voor de UX ontwerper. Onze consultants zijn goed getraind in het goed beschrijven van de opdracht voor de UX ontwerper.

Kan ik zelf de UX ontwerper aansturen?

Je kunt zelf de UX ontwerper aansturen, maar dat doen wij graag voor je. Het is belangrijk om hier vooraf goede afspraken over te maken want het inrichten van de regie is cruciaal voor een succesvolle samenwerking. Op elkaars stoel gaan zitten levert uiteindelijk niet een model op waarin je elkaar versterkt.

Heb ik invloed bij het selecteren van een UX ontwerper?

Nee, in principe zetten we zelf een UX ontwerper in. Wij beoordelen de kwaliteit in het licht van de requirements. Als je niet tevreden bent over het resultaat, dan gaan we in gesprek en kan het zijn dat we een andere UX ontwerper gaan inzetten.

Kunnen de tarieven voor de inzet van een UX ontwerper lager worden als we langer van de UX expertise gebruik maken?

Ja, uiteraard kunnen we dan afspraken maken over lagere tarieven voor de inzet van een UX ontwerper.

Als ik een UX ontwerper inhuur en ik wil tijdelijk een maand geen gebruik maken van de expertise, kan dat dan?

Ja, dat kan, echter zullen wij wel moeten kijken naar de planning om te zien of de UX ontwerper dan weer direct beschikbaar is. Indien dit niet het geval is, dan zullen in overleg bepalen of een andere UX ontwerper ingezet kan worden.

Kunnen jullie bij het inhuren van een UX ontwerper ook meehelpen om de juiste architectuur voor outsourcing tot stand te brengen?

Ja, wij kunnen rondom de inzet van een UX ontwerper een gezamenlijk proces ontwikkelen, waarin we aandacht zullen hebben voor een efficiënte samenwerking en zelfs slimme cloudapplicaties om efficiënt samen te werken.

Is het mogelijk om de ingehuurde UX ontwerper ook in te zetten bij onze klanten?

Ja, dat kan, echter zullen we wel goed moeten kijken hoe effectief de informatiestromen moeten worden ingericht.