Snel de beste Software QA testers voor jouw project vinden?


Waar kan ik een Software QA tester per direct inhuren?

Brixxs regelt de inzet van een Software QA tester op basis van jouw project requirements, zodat je geen tijd kwijt bent met het zoeken naar expertise, de aansturing, het beoordelen van de kwaliteit en de administratieve afhandeling.

Wat doen we voor je?

  • Werk samen met Brixxs en stop met de zoektocht naar een Software QA tester.
  • Brixxs regelt de inzet van Software QA testers op basis van jouw project requirements zodat je geen tijd kwijt bent met het zoeken naar expertise, de aansturing, het beoordelen van de kwaliteit en de administratieve afhandeling.
  • Maak een definitie van je projectrequirements, geef aan voor welke onderdelen je de Software QA tester nodig hebt en zoek contact door het invullen van het onderstaande formulier.
  • Brixxs zal de opdracht tot een succes maken waarbij je alleen contact hoeft te hebben met onze Brixxs IT professionals.

Zoek niet verder naar een Software QA tester!

Wat is een software QA tester?

Organisaties gebruiken vaak software QA testers om objectieve, onafhankelijke beoordelingen van nieuwe of verbeterde versies van applicaties uit te voeren. Het doel van het gebruik van een software QA tester is om potentiële bugs en andere tekortkomingen van het product te identificeren voorafgaand aan de distributie en verkoop.

Wat kost het om een Software QA tester in te huren?

Het tarief van een Software QA tester hangt af van verschillende factoren, zoals bijvoorbeeld het niveau, expertise en ervaring van de tester. Op basis van jouw wensen zijn wij in staat om een inschatting af te geven. Deel je project wensen via het contactformulier en we maken een afspraak via videobellen om je wensen door te spreken. Nadat we gedegen hebben gekeken naar je vraagstuk, kunnen we ook een inschatting afgeven.

Waarom Software QA testers inhuren?

Brixxs regelt voor jou Software QA testers op basis van jouw project requirements zodat je geen tijd kwijt bent met het zoeken naar expertise, de aansturing, het beoordelen van de kwaliteit en de administratieve afhandeling.

Kan ik voor het inzetten van een Software QA tester ook specifiek voor ons geldende afspraken maken?

Ja, we kunnen afwijken van een standaard werkwijze en de Software QA tester hierop laten aansluiten. Dus ook ten aanzien van de afspraken hoeft u zelf niets te regelen.

Als ik een Software QA tester ga inzetten hoe is de privacy van gevoelige informatie geregeld?

Wij hanteren een privacy beleid en standaarden zoals ISO 27001 om zonder risico’s de Software QA tester in te kunnen zetten.

FAQ – Veel gestelde vragen over Software QA testers

Leveren jullie Software QA testers een hoge kwaliteit?

Door onze kwaliteitsstandaarden worden de werkzaamheden van onze Software QA testers kritisch beoordeeld.

Hoe garanderen jullie het succes van het inzetten van een Software QA tester?

De dienstverlening van de Software QA tester wordt gebaseerd op vastgestelde requirements. Deze requirements vormen de basis voor de dienstverlening, maar worden ook gebruikt om de kwaliteit van het werk door ons te laten beoordelen. Dus de kwaliteitscontrole voeren wij ook voor je uit.

Kan ik ook een Software QA tester inhuren zonder dat er sprake is van een contract termijn?

Ja, het is zelfs mogelijk om Software QA testers in te huren voor 1 dag, dus het inhuren van een Software QA tester is super flexibel.

Wat gebeurt er als de Software QA tester ziek wordt?

Als de Software QA tester ziek wordt, dan zullen wij zorgen voor overdracht naar een andere Software QA tester.

Kan ik naast het inhuren van Software QA testers ook software producten inkopen?

Ja, dat kan om dat we naast Software QA testers ook allerlei softwareoplossingen leveren.

Ik weet nog niet precies wat de Software QA tester moet doen. Kunnen jullie mij helpen om dat concreet uit te werken?

Ja, wij kunnen helpen om de requirements helder te krijgen voor de Software QA tester. Onze consultants zijn goed getraind in het goed beschrijven van de opdracht voor de Software QA tester.

Kan ik zelf de Software QA tester aansturen?

Je kunt zelf de Software QA tester aansturen, maar dat doen wij graag voor je. Het is belangrijk om hier vooraf goede afspraken over te maken want het inrichten van de regie is cruciaal voor een succesvolle samenwerking. Op elkaars stoel gaan zitten levert uiteindelijk niet een model op waarin je elkaar versterkt.

Heb ik invloed bij het selecteren van een Software QA tester?

Nee, in principe zetten we zelf een Software QA tester in. Wij beoordelen de kwaliteit in het licht van de requirements. Als je niet tevreden bent over het resultaat, dan gaan we in gesprek en kan het zijn dat we een andere Software QA tester gaan inzetten.

Kunnen de tarieven voor de inzet van een Software QA tester lager worden als we langer van de Software QA expertise gebruik maken?

Ja, uiteraard kunnen we dan afspraken maken over lagere tarieven voor de inzet van een Software QA tester.

Als ik een Software QA tester inhuur en ik wil tijdelijk een maand geen gebruik maken van de expertise, kan dat dan?

Ja, dat kan, echter zullen wij wel moeten kijken naar de planning om te zien of de Software QA tester dan weer direct beschikbaar is. Indien dit niet het geval is, dan zullen in overleg bepalen of een andere Software QA tester ingezet kan worden.

Kunnen jullie bij het inhuren van een Software QA tester ook meehelpen om de juiste architectuur voor outsourcing tot stand te brengen?

Ja, wij kunnen rondom de inzet van een Software QA tester een gezamenlijk proces ontwikkelen, waarin we aandacht zullen hebben voor een efficiënte samenwerking en zelfs slimme cloudapplicaties om efficiënt samen te werken.

Is het mogelijk om de ingehuurde Software QA tester ook in te zetten bij onze klanten?

Ja, dat kan, echter zullen we wel goed moeten kijken hoe effectief de informatiestromen moeten worden ingericht.