Snel de beste Shopify developers voor jouw project vinden?


Waar kan ik een Shopify developer per direct inhuren?

Brixxs regelt de inzet van een Shopify developer op basis van jouw project requirements, zodat je geen tijd kwijt bent met het zoeken naar expertise, de aansturing, het beoordelen van de kwaliteit en de administratieve afhandeling. Onze Shopify programmeurs hebben veel kennis van de Shopify API en staan bekend als Shopify experts. Door ons in te schakelen, haal je niet alleen een Shopify specialist in huis, maar ook een ervaren Shopify API developer die bijdraagt aan het succes van je online winkel.

Klik op deze pagina om meer over de API koppeling met Shopify te lezen, ontworpen door ervaren Shopify ontwikkelaars en Shopify experts in Nederland. Ons team van Shopify developers in Nederland staat klaar om uw e-commerce naar een hoger niveau te tillen.

Wat doen we voor je?

  • Werk samen met Brixxs en stop met de zoektocht naar een Shopify developer.
  • Brixxs regelt de inzet van Shopify developers op basis van jouw project requirements zodat je geen tijd kwijt bent met het zoeken naar expertise, de aansturing, het beoordelen van de kwaliteit en de administratieve afhandeling.
  • Maak een definitie van je projectrequirements, geef aan voor welke onderdelen je de Shopify developer nodig hebt en zoek contact door het invullen van het onderstaande formulier.
  • Brixxs zal de opdracht tot een succes maken waarbij je alleen contact hoeft te hebben met onze Brixxs IT professionals.

Zoek niet verder naar een Shopify developer!

Wat is een Shopify ontwikkelaar?

Een Shopify ontwikkelaar kan ontluikende ondernemers helpen bij het opzetten en laten groeien van hun Shopify bedrijf. Een ervaren Shopify ontwikkelaar kan klanten helpen bij het opzetten van een online winkelpand met onder andere het aanpassen van een Shopify thema, het toevoegen van productafbeeldingen, het bijhouden van gebruikers analyses en het beheren van bestellingen van klanten.

Wat kan een Shopify ontwikkelaar doen?

Een ervaren Shopify ontwikkelaar kan klanten helpen bij het opzetten van een online storefront, inclusief het aanpassen van een Shopify thema, het toevoegen van productafbeeldingen, het volgen van gebruikers analyses en het beheren van klantenorders.

Wat kost het om een Shopify developer programmeur in te huren?

Het tarief van een Shopify developer programmeur hangt af van verschillende factoren, zoals bijvoorbeeld het niveau, expertise en ervaring van de developer. Op basis van jouw wensen zijn wij in staat om een inschatting af te geven. Deel je project wensen via het contactformulier en we maken een afspraak via videobellen om je wensen door te spreken. Nadat we gedegen hebben gekeken naar je vraagstuk, kunnen we ook een inschatting afgeven.

Waarom Shopify developers inhuren?

Brixxs regelt voor jou Shopify developers op basis van jouw project requirements zodat je geen tijd kwijt bent met het zoeken naar expertise, de aansturing, het beoordelen van de kwaliteit en de administratieve afhandeling.

Kan ik voor het inzetten van een Shopify developer programmeur ook specifiek voor ons geldende afspraken maken?

Ja, we kunnen afwijken van een standaard werkwijze en de Shopify developer programmeur hierop laten aansluiten. Dus ook ten aanzien van de afspraken hoeft u zelf niets te regelen.

Als ik een Shopify developer consultant ga inzetten hoe is de privacy van gevoelige informatie geregeld?

Wij hanteren een privacy beleid en standaarden zoals ISO 27001 om zonder risico’s de Shopify developer consultant in te kunnen zetten.

FAQ – Veel gestelde vragen over Shopify developers

Leveren jullie Shopify developers een hoge kwaliteit?

Door onze kwaliteitsstandaarden worden de werkzaamheden van onze Shopify developers kritisch beoordeeld.

Hoe garanderen jullie het succes van het inzetten van een Shopify developer developer?

De dienstverlening van de Shopify developer programmeur wordt gebaseerd op vastgestelde requirements. Deze requirements vormen de basis voor de dienstverlening, maar worden ook gebruikt om de kwaliteit van het werk door ons te laten beoordelen. Dus de kwaliteitscontrole voeren wij ook voor je uit.

Kan ik ook een Shopify developer developer inhuren zonder dat er sprake is van een contract termijn?

Ja, het is zelfs mogelijk om Shopify developers in te huren voor 1 dag, dus het inhuren van een Shopify developer developer is super flexibel.

Wat gebeurt er als de Shopify developer consultant ziek wordt?

Als de Shopify developer consultant ziek wordt, dan zullen wij zorgen voor overdracht naar een andere Shopify developer consultant.

Kan ik naast het inhuren van Shopify developers ook software producten inkopen?

Ja, dat kan om dat we naast Shopify developers ook allerlei softwareoplossingen leveren.

Ik weet nog niet precies wat de Shopify developer developer moet doen. Kunnen jullie mij helpen om dat concreet uit te werken?

Ja, wij kunnen helpen om de requirements helder te krijgen voor de Shopify developer developer. Onze consultants zijn goed getraind in het goed beschrijven van de opdracht voor de Shopify developer developer.

Kan ik zelf de Shopify developer programmeur aansturen?

Je kunt zelf de Shopify developer programmeur aansturen, maar dat doen wij graag voor je. Het is belangrijk om hier vooraf goede afspraken over te maken want het inrichten van de regie is cruciaal voor een succesvolle samenwerking. Op elkaars stoel gaan zitten levert uiteindelijk niet een model op waarin je elkaar versterkt.

Heb ik invloed bij het selecteren van een Shopify developer developer?

Nee, in principe zetten we zelf een Shopify developer developer in. Wij beoordelen de kwaliteit in het licht van de requirements. Als je niet tevreden bent over het resultaat, dan gaan we in gesprek en kan het zijn dat we een andere Shopify developer developer gaan inzetten.

Kunnen de tarieven voor de inzet van een Shopify developer consultant lager worden als we langer van de Shopify developer expertise gebruik maken?

Ja, uiteraard kunnen we dan afspraken maken over lagere tarieven voor de inzet van een Shopify developer consultant.

Als ik een Shopify developer developer inhuur en ik wil tijdelijk een maand geen gebruik maken van de expertise, kan dat dan?

Ja, dat kan, echter zullen wij wel moeten kijken naar de planning om te zien of de Shopify developer developer dan weer direct beschikbaar is. Indien dit niet het geval is, dan zullen in overleg bepalen of een andere Shopify developer developer ingezet kan worden.

Kunnen jullie bij het inhuren van een Shopify developer developer ook meehelpen om de juiste architectuur voor outsourcing tot stand te brengen?

Ja, wij kunnen rondom de inzet van een Shopify developer developer een gezamenlijk proces ontwikkelen, waarin we aandacht zullen hebben voor een efficiënte samenwerking en zelfs slimme cloudapplicaties om efficiënt samen te werken.

Is het mogelijk om de ingehuurde Shopify developer programmeur ook in te zetten bij onze klanten?

Ja, dat kan, echter zullen we wel goed moeten kijken hoe effectief de informatiestromen moeten worden ingericht.