Snel de beste programmeurs voor jouw project vinden?


Waar kan ik een programmeur per direct inhuren?

Brixxs regelt de inzet van een programmeur op basis van jouw project requirements zodat je geen tijd kwijt bent met het zoeken naar expertise, de aansturing, het beoordelen van de kwaliteit en de administratieve afhandeling.

Wat doen we voor je?

  • Werk samen met Brixxs en stop met de zoektocht naar een programmeur.
  • Brixxs regelt de inzet van programmeurs op basis van jouw project requirements zodat je geen tijd kwijt bent met het zoeken naar expertise, de aansturing, het beoordelen van de kwaliteit en de administratieve afhandeling.
  • Maak een definitie van je projectrequirements, geef aan voor welke onderdelen je de programmeur nodig hebt en zoek contact door het invullen van het onderstaande formulier.
  • Brixxs zal de opdracht tot een succes maken waarbij je alleen contact hoeft te hebben met onze Brixxs IT professionals.

Zoek niet verder naar een programmeur!

Wat is een programmeur?

Een programmeur is gewoon iemand die computerprogramma's kan schrijven. Voor de programmeur was in de beginperiode van de calculatie een duidelijke rol weggelegd voor het schrijven van de code van een programmeur en het fysiek ponsen ervan in het juiste formaat op een kaart. Maar vandaag de dag wordt de term door elkaar gebruikt met "programmeur" en kan de reikwijdte ervan verschillen afhankelijk van de organisatie.

Wat kost het om een programmeur developer in te huren?

Het tarief van een programmeur developer hangt af van verschillende factoren, zoals bijvoorbeeld het niveau, expertise en ervaring van de programmeur. Op basis van jouw wensen zijn wij in staat om een inschatting af te geven. Deel je project wensen via het contactformulier en we maken een afspraak via videobellen om je wensen door te spreken. Nadat we gedegen hebben gekeken naar je vraagstuk, kunnen we ook een inschatting afgeven.

Waarom programmeurs inhuren?

Brixxs regelt voor jou programmeurs op basis van jouw project requirements zodat je geen tijd kwijt bent met het zoeken naar expertise, de aansturing, het beoordelen van de kwaliteit en de administratieve afhandeling.

Kan ik voor het inzetten van een programmeur developer ook specifiek voor ons geldende afspraken maken?

Ja, we kunnen afwijken van een standaard werkwijze en de programmeur developer hierop laten aansluiten. Dus ook ten aanzien van de afspraken hoeft u zelf niets te regelen.

Als ik een programmeur ontwikkelaar ga inzetten hoe is de privacy van gevoelige informatie geregeld?

Wij hanteren een privacy beleid en standaarden zoals ISO 27001 om zonder risico’s de programmeur ontwikkelaar in te kunnen zetten.

FAQ – Veel gestelde vragen over programmeurs

Leveren jullie programmeurs een hoge kwaliteit?

Door onze kwaliteitsstandaarden worden de werkzaamheden van onze programmeurs kritisch beoordeeld.

Hoe garanderen jullie het succes van het inzetten van een programmeur specialist?

De dienstverlening van de programmeur developer wordt gebaseerd op vastgestelde requirements. Deze requirements vormen de basis voor de dienstverlening, maar worden ook gebruikt om de kwaliteit van het werk door ons te laten beoordelen. Dus de kwaliteitscontrole voeren wij ook voor je uit.

Kan ik ook een programmeur programmeur inhuren zonder dat er sprake is van een contract termijn?

Ja, het is zelfs mogelijk om programmeurs in te huren voor 1 dag, dus het inhuren van een programmeur programmeur is super flexibel.

Wat gebeurt er als de programmeur ontwikkelaar ziek wordt?

Als de programmeur ontwikkelaar ziek wordt, dan zullen wij zorgen voor overdracht naar een andere programmeur ontwikkelaar.

Kan ik naast het inhuren van programmeurs ook software producten inkopen?

Ja, dat kan om dat we naast programmeurs ook allerlei softwareoplossingen leveren.

Ik weet nog niet precies wat de programmeur specialist moet doen. Kunnen jullie mij helpen om dat concreet uit te werken?

Ja, wij kunnen helpen om de requirements helder te krijgen voor de programmeur specialist. Onze consultants zijn goed getraind in het goed beschrijven van de opdracht voor de programmeur specialist.

Kan ik zelf de programmeur developer aansturen?

Je kunt zelf de programmeur developer aansturen, maar dat doen wij graag voor je. Het is belangrijk om hier vooraf goede afspraken over te maken want het inrichten van de regie is cruciaal voor een succesvolle samenwerking. Op elkaars stoel gaan zitten levert uiteindelijk niet een model op waarin je elkaar versterkt.

Heb ik invloed bij het selecteren van een programmeur programmeur?

Nee, in principe zetten we zelf een programmeur programmeur in. Wij beoordelen de kwaliteit in het licht van de requirements. Als je niet tevreden bent over het resultaat, dan gaan we in gesprek en kan het zijn dat we een andere programmeur programmeur gaan inzetten.

Kunnen de tarieven voor de inzet van een programmeur ontwikkelaar lager worden als we langer van de programmeur expertise gebruik maken?

Ja, uiteraard kunnen we dan afspraken maken over lagere tarieven voor de inzet van een programmeur ontwikkelaar.

Als ik een programmeur specialist inhuur en ik wil tijdelijk een maand geen gebruik maken van de expertise, kan dat dan?

Ja, dat kan, echter zullen wij wel moeten kijken naar de planning om te zien of de programmeur specialist dan weer direct beschikbaar is. Indien dit niet het geval is, dan zullen in overleg bepalen of een andere programmeur specialist ingezet kan worden.

Kunnen jullie bij het inhuren van een programmeur programmeur ook meehelpen om de juiste architectuur voor outsourcing tot stand te brengen?

Ja, wij kunnen rondom de inzet van een programmeur programmeur een gezamenlijk proces ontwikkelen, waarin we aandacht zullen hebben voor een efficiënte samenwerking en zelfs slimme cloudapplicaties om efficiënt samen te werken.

Is het mogelijk om de ingehuurde programmeur developer ook in te zetten bij onze klanten?

Ja, dat kan, echter zullen we wel goed moeten kijken hoe effectief de informatiestromen moeten worden ingericht.