Snel de beste Moodle specialisten voor jouw project vinden?


Waar kan ik een Moodle specialist per direct inhuren?

Brixxs regelt de inzet van een Moodle specialist op basis van jouw project requirements, zodat je geen tijd kwijt bent met het zoeken naar expertise, de aansturing, het beoordelen van de kwaliteit en de administratieve afhandeling.

Wat doen we voor je?

  • Werk samen met Brixxs en stop met de zoektocht naar een Moodle specialist.
  • Brixxs regelt de inzet van Moodle specialisten op basis van jouw project requirements zodat je geen tijd kwijt bent met het zoeken naar expertise, de aansturing, het beoordelen van de kwaliteit en de administratieve afhandeling.
  • Maak een definitie van je projectrequirements, geef aan voor welke onderdelen je de Moodle specialist nodig hebt en zoek contact door het invullen van het onderstaande formulier.
  • Brixxs zal de opdracht tot een succes maken waarbij je alleen contact hoeft te hebben met onze Brixxs IT professionals.

Zoek niet verder naar een Moodle specialist!

Wat is Moodle?

Moodle is een open source online learning management systeem voor het bouwen van online cursussen. Het systeem geeft je alles wat je nodig hebt om je eigen onderwijsplatform te creëren. Het integreert ook met veel applicaties van derden, zoals Office 365 en Active Directory.

Wat kan een Moodle specialist voor je betekenen?

Wil je je eigen online cursus bouwen waar studenten kunnen communiceren, naar lezingen kunnen kijken, quizzen kunnen doen en anders met je educatief materiaal aan de slag kunnen? Een Moodle specialist kan je helpen.

Wat kost het om een Moodle specialist in te huren?

Het tarief van een Moodle specialist hangt af van verschillende factoren, zoals bijvoorbeeld het niveau, expertise en ervaring van de specialist. Op basis van jouw wensen zijn wij in staat om een inschatting af te geven. Deel je project wensen via het contactformulier en we maken een afspraak via videobellen om je wensen door te spreken. Nadat we gedegen hebben gekeken naar je vraagstuk, kunnen we ook een inschatting afgeven.

Waarom Moodle specialisten inhuren?

Brixxs regelt voor jou Moodle specialisten op basis van jouw project requirements zodat je geen tijd kwijt bent met het zoeken naar expertise, de aansturing, het beoordelen van de kwaliteit en de administratieve afhandeling.

Kan ik voor het inzetten van een Moodle specialist ook specifiek voor ons geldende afspraken maken?

Ja, we kunnen afwijken van een standaard werkwijze en de Moodle specialist hierop laten aansluiten. Dus ook ten aanzien van de afspraken hoeft u zelf niets te regelen.

Als ik een Moodle consultant ga inzetten hoe is de privacy van gevoelige informatie geregeld?

Wij hanteren een privacy beleid en standaarden zoals ISO 27001 om zonder risico’s de Moodle consultant in te kunnen zetten.

FAQ – Veel gestelde vragen over Moodle specialisten

Leveren jullie Moodle specialisten een hoge kwaliteit?

Door onze kwaliteitsstandaarden worden de werkzaamheden van onze Moodle specialisten kritisch beoordeeld.

Hoe garanderen jullie het succes van het inzetten van een Moodle specialist?

De dienstverlening van de Moodle specialist wordt gebaseerd op vastgestelde requirements. Deze requirements vormen de basis voor de dienstverlening, maar worden ook gebruikt om de kwaliteit van het werk door ons te laten beoordelen. Dus de kwaliteitscontrole voeren wij ook voor je uit.

Kan ik ook een Moodle specialist inhuren zonder dat er sprake is van een contract termijn?

Ja, het is zelfs mogelijk om Moodle specialisten in te huren voor 1 dag, dus het inhuren van een Moodle specialist is super flexibel.

Wat gebeurt er als de Moodle consultant ziek wordt?

Als de Moodle consultant ziek wordt, dan zullen wij zorgen voor overdracht naar een andere Moodle consultant.

Kan ik naast het inhuren van Moodle specialisten ook software producten inkopen?

Ja, dat kan om dat we naast Moodle specialisten ook allerlei softwareoplossingen leveren.

Ik weet nog niet precies wat de Moodle specialist moet doen. Kunnen jullie mij helpen om dat concreet uit te werken?

Ja, wij kunnen helpen om de requirements helder te krijgen voor de Moodle specialist. Onze consultants zijn goed getraind in het goed beschrijven van de opdracht voor de Moodle specialist.

Kan ik zelf de Moodle specialist aansturen?

Je kunt zelf de Moodle specialist aansturen, maar dat doen wij graag voor je. Het is belangrijk om hier vooraf goede afspraken over te maken want het inrichten van de regie is cruciaal voor een succesvolle samenwerking. Op elkaars stoel gaan zitten levert uiteindelijk niet een model op waarin je elkaar versterkt.

Heb ik invloed bij het selecteren van een Moodle specialist?

Nee, in principe zetten we zelf een Moodle specialist in. Wij beoordelen de kwaliteit in het licht van de requirements. Als je niet tevreden bent over het resultaat, dan gaan we in gesprek en kan het zijn dat we een andere Moodle specialist gaan inzetten.

Kunnen de tarieven voor de inzet van een Moodle consultant lager worden als we langer van de Moodle expertise gebruik maken?

Ja, uiteraard kunnen we dan afspraken maken over lagere tarieven voor de inzet van een Moodle consultant.

Als ik een Moodle specialist inhuur en ik wil tijdelijk een maand geen gebruik maken van de expertise, kan dat dan?

Ja, dat kan, echter zullen wij wel moeten kijken naar de planning om te zien of de Moodle specialist dan weer direct beschikbaar is. Indien dit niet het geval is, dan zullen in overleg bepalen of een andere Moodle specialist ingezet kan worden.

Kunnen jullie bij het inhuren van een Moodle specialist ook meehelpen om de juiste architectuur voor outsourcing tot stand te brengen?

Ja, wij kunnen rondom de inzet van een Moodle specialist een gezamenlijk proces ontwikkelen, waarin we aandacht zullen hebben voor een efficiënte samenwerking en zelfs slimme cloudapplicaties om efficiënt samen te werken.

Is het mogelijk om de ingehuurde Moodle specialist ook in te zetten bij onze klanten?

Ja, dat kan, echter zullen we wel goed moeten kijken hoe effectief de informatiestromen moeten worden ingericht.