Snel de beste Google Docs experts voor jouw project vinden?


Waar kan ik een Google Docs expert per direct inhuren?

Brixxs regelt de inzet van een Google Docs expert op basis van jouw project requirements, zodat je geen tijd kwijt bent met het zoeken naar expertise, de aansturing, het beoordelen van de kwaliteit en de administratieve afhandeling.

Wat doen we voor je?

  • Werk samen met Brixxs en stop met de zoektocht naar een Google Docs expert.
  • Brixxs regelt de inzet van Google Docs experts op basis van jouw project requirements zodat je geen tijd kwijt bent met het zoeken naar expertise, de aansturing, het beoordelen van de kwaliteit en de administratieve afhandeling.
  • Maak een definitie van je projectrequirements, geef aan voor welke onderdelen je de Google Docs expert nodig hebt en zoek contact door het invullen van het onderstaande formulier.
  • Brixxs zal de opdracht tot een succes maken waarbij je alleen contact hoeft te hebben met onze Brixxs IT professionals.

Zoek niet verder naar een Google Docs expert!

Wat is Google Docs?

Google Docs is de cloud gebaseerde tekstverwerker van Google. Het platform werkt naadloos samen met andere Google Drive producten zoals Google Slides voor presentaties en Google Sheets voor spreadsheets.

Wat is Google Docs Expert?

Van kantoor memo's tot manuscripten en artikelen, het gemak van het werken met een cloud gebaseerde tekstverwerker is niet te ontkennen. Of je nu op zoek bent naar een schrijver, een redacteur of een office assistant, Google Docs expertise kan het werken met een aannemer een stuk makkelijker maken.

Wat kost het om een Google Docs expert in te huren?

Het tarief van een Google Docs expert hangt af van verschillende factoren, zoals bijvoorbeeld het niveau, expertise en ervaring van de expert. Op basis van jouw wensen zijn wij in staat om een inschatting af te geven. Deel je project wensen via het contactformulier en we maken een afspraak via videobellen om je wensen door te spreken. Nadat we gedegen hebben gekeken naar je vraagstuk, kunnen we ook een inschatting afgeven.

Waarom Google Docs experts inhuren?

Brixxs regelt voor jou Google Docs experts op basis van jouw project requirements zodat je geen tijd kwijt bent met het zoeken naar expertise, de aansturing, het beoordelen van de kwaliteit en de administratieve afhandeling.

Kan ik voor het inzetten van een Google Docs expert ook specifiek voor ons geldende afspraken maken?

Ja, we kunnen afwijken van een standaard werkwijze en de Google Docs expert hierop laten aansluiten. Dus ook ten aanzien van de afspraken hoeft u zelf niets te regelen.

Als ik een Google Docs expert ga inzetten hoe is de privacy van gevoelige informatie geregeld?

Wij hanteren een privacy beleid en standaarden zoals ISO 27001 om zonder risico’s de Google Docs expert in te kunnen zetten.

FAQ – Veel gestelde vragen over Google Docs experts

Leveren jullie Google Docs experts een hoge kwaliteit?

Door onze kwaliteitsstandaarden worden de werkzaamheden van onze Google Docs experts kritisch beoordeeld.

Hoe garanderen jullie het succes van het inzetten van een Google Docs expert?

De dienstverlening van de Google Docs expert wordt gebaseerd op vastgestelde requirements. Deze requirements vormen de basis voor de dienstverlening, maar worden ook gebruikt om de kwaliteit van het werk door ons te laten beoordelen. Dus de kwaliteitscontrole voeren wij ook voor je uit.

Kan ik ook een Google Docs expert inhuren zonder dat er sprake is van een contract termijn?

Ja, het is zelfs mogelijk om Google Docs experts in te huren voor 1 dag, dus het inhuren van een Google Docs expert is super flexibel.

Wat gebeurt er als de Google Docs expert ziek wordt?

Als de Google Docs expert ziek wordt, dan zullen wij zorgen voor overdracht naar een andere Google Docs expert.

Kan ik naast het inhuren van Google Docs experts ook software producten inkopen?

Ja, dat kan om dat we naast Google Docs experts ook allerlei softwareoplossingen leveren.

Ik weet nog niet precies wat de Google Docs expert moet doen. Kunnen jullie mij helpen om dat concreet uit te werken?

Ja, wij kunnen helpen om de requirements helder te krijgen voor de Google Docs expert. Onze consultants zijn goed getraind in het goed beschrijven van de opdracht voor de Google Docs expert.

Kan ik zelf de Google Docs expert aansturen?

Je kunt zelf de Google Docs expert aansturen, maar dat doen wij graag voor je. Het is belangrijk om hier vooraf goede afspraken over te maken want het inrichten van de regie is cruciaal voor een succesvolle samenwerking. Op elkaars stoel gaan zitten levert uiteindelijk niet een model op waarin je elkaar versterkt.

Heb ik invloed bij het selecteren van een Google Docs expert?

Nee, in principe zetten we zelf een Google Docs expert in. Wij beoordelen de kwaliteit in het licht van de requirements. Als je niet tevreden bent over het resultaat, dan gaan we in gesprek en kan het zijn dat we een andere Google Docs expert gaan inzetten.

Kunnen de tarieven voor de inzet van een Google Docs expert lager worden als we langer van de Google Docs expertise gebruik maken?

Ja, uiteraard kunnen we dan afspraken maken over lagere tarieven voor de inzet van een Google Docs expert.

Als ik een Google Docs expert inhuur en ik wil tijdelijk een maand geen gebruik maken van de expertise, kan dat dan?

Ja, dat kan, echter zullen wij wel moeten kijken naar de planning om te zien of de Google Docs expert dan weer direct beschikbaar is. Indien dit niet het geval is, dan zullen in overleg bepalen of een andere Google Docs expert ingezet kan worden.

Kunnen jullie bij het inhuren van een Google Docs expert ook meehelpen om de juiste architectuur voor outsourcing tot stand te brengen?

Ja, wij kunnen rondom de inzet van een Google Docs expert een gezamenlijk proces ontwikkelen, waarin we aandacht zullen hebben voor een efficiënte samenwerking en zelfs slimme cloudapplicaties om efficiënt samen te werken.

Is het mogelijk om de ingehuurde Google Docs expert ook in te zetten bij onze klanten?

Ja, dat kan, echter zullen we wel goed moeten kijken hoe effectief de informatiestromen moeten worden ingericht.