Snel de beste Drupal developers voor jouw project vinden?


Waar kan ik een Drupal developer per direct inhuren?

Brixxs regelt de inzet van een Drupal developer op basis van jouw project requirements, zodat je geen tijd kwijt bent met het zoeken naar expertise, de aansturing, het beoordelen van de kwaliteit en de administratieve afhandeling.

Wat doen we voor je?

  • Werk samen met Brixxs en stop met de zoektocht naar een Drupal developer.
  • Brixxs regelt de inzet van Drupal developers op basis van jouw project requirements zodat je geen tijd kwijt bent met het zoeken naar expertise, de aansturing, het beoordelen van de kwaliteit en de administratieve afhandeling.
  • Maak een definitie van je projectrequirements, geef aan voor welke onderdelen je de Drupal developer nodig hebt en zoek contact door het invullen van het onderstaande formulier.
  • Brixxs zal de opdracht tot een succes maken waarbij je alleen contact hoeft te hebben met onze Brixxs IT professionals.

Zoek niet verder naar een Drupal developer!

Wat is een Drupal developer?

Een Drupal developer is iemand die uitgebreide ervaring heeft met het ontwikkelen van technische oplossingen voor webapplicaties d.m.v. van het open source Content Management Systemen (CMS) Drupal. In vacatures zal met Drupal developer voornamelijk verwezen worden naar een back end developer of een module developer.

Wat is Drupal?

Drupal is content management software. Het wordt gebruikt om veel van de websites en applicaties die je dagelijks gebruikt te maken. Drupal heeft geweldige standaard functies, zoals eenvoudige content authoring, betrouwbare prestaties en uitstekende beveiliging. Maar wat het onderscheidt is de flexibiliteit; modulariteit is een van de kernprincipes. De tools helpen je de veelzijdige, gestructureerde content te bouwen die dynamische webervaringen nodig hebben.
Het is ook een geweldige keuze voor het creëren van geïntegreerde digitale frameworks. Je kunt het uitbreiden met één of meerdere van de duizenden add-ons. Modules breiden de functionaliteit van Drupal uit. Thema's laten je toe de presentatie van je content aan te passen. Distributies zijn verpakte Drupal-bundels die je als starterskit kunt gebruiken. Mix en match deze componenten om de kernvaardigheden van Drupal te verbeteren. Of integreer Drupal met externe diensten en andere applicaties in je infrastructuur. Geen enkele andere content management software is zo krachtig en schaalbaar.
Het Drupal project is open source software. Iedereen kan het downloaden, gebruiken, bewerken en delen met anderen. Het is gebouwd op principes zoals samenwerking, globalisme en innovatie. Het wordt gedistribueerd onder de voorwaarden van de GNU General Public License (GPL). Er zijn geen licentiekosten. Drupal zal altijd gratis zijn.

Wat kost het om een Drupal programmeur in te huren?

Het tarief van een Drupal programmeur hangt af van verschillende factoren, zoals bijvoorbeeld het niveau, expertise en ervaring van de developer. Op basis van jouw wensen zijn wij in staat om een inschatting af te geven. Deel je project wensen via het contactformulier en we maken een afspraak via videobellen om je wensen door te spreken. Nadat we gedegen hebben gekeken naar je vraagstuk, kunnen we ook een inschatting afgeven.

Waarom Drupal developers inhuren?

Brixxs regelt voor jou Drupal developers op basis van jouw project requirements zodat je geen tijd kwijt bent met het zoeken naar expertise, de aansturing, het beoordelen van de kwaliteit en de administratieve afhandeling.

Kan ik voor het inzetten van een Drupal programmeur ook specifiek voor ons geldende afspraken maken?

Ja, we kunnen afwijken van een standaard werkwijze en de Drupal programmeur hierop laten aansluiten. Dus ook ten aanzien van de afspraken hoeft u zelf niets te regelen.

Als ik een Drupal ontwikkelaar ga inzetten hoe is de privacy van gevoelige informatie geregeld?

Wij hanteren een privacy beleid en standaarden zoals ISO 27001 om zonder risico’s de Drupal ontwikkelaar in te kunnen zetten.

FAQ – Veel gestelde vragen over Drupal developers

Leveren jullie Drupal developers een hoge kwaliteit?

Door onze kwaliteitsstandaarden worden de werkzaamheden van onze Drupal developers kritisch beoordeeld.

Hoe garanderen jullie het succes van het inzetten van een Drupal specialist?

De dienstverlening van de Drupal programmeur wordt gebaseerd op vastgestelde requirements. Deze requirements vormen de basis voor de dienstverlening, maar worden ook gebruikt om de kwaliteit van het werk door ons te laten beoordelen. Dus de kwaliteitscontrole voeren wij ook voor je uit.

Kan ik ook een Drupal developer inhuren zonder dat er sprake is van een contract termijn?

Ja, het is zelfs mogelijk om Drupal developers in te huren voor 1 dag, dus het inhuren van een Drupal developer is super flexibel.

Wat gebeurt er als de Drupal ontwikkelaar ziek wordt?

Als de Drupal ontwikkelaar ziek wordt, dan zullen wij zorgen voor overdracht naar een andere Drupal ontwikkelaar.

Kan ik naast het inhuren van Drupal developers ook software producten inkopen?

Ja, dat kan om dat we naast Drupal developers ook allerlei softwareoplossingen leveren.

Ik weet nog niet precies wat de Drupal specialist moet doen. Kunnen jullie mij helpen om dat concreet uit te werken?

Ja, wij kunnen helpen om de requirements helder te krijgen voor de Drupal specialist. Onze consultants zijn goed getraind in het goed beschrijven van de opdracht voor de Drupal specialist.

Kan ik zelf de Drupal programmeur aansturen?

Je kunt zelf de Drupal programmeur aansturen, maar dat doen wij graag voor je. Het is belangrijk om hier vooraf goede afspraken over te maken want het inrichten van de regie is cruciaal voor een succesvolle samenwerking. Op elkaars stoel gaan zitten levert uiteindelijk niet een model op waarin je elkaar versterkt.

Heb ik invloed bij het selecteren van een Drupal developer?

Nee, in principe zetten we zelf een Drupal developer in. Wij beoordelen de kwaliteit in het licht van de requirements. Als je niet tevreden bent over het resultaat, dan gaan we in gesprek en kan het zijn dat we een andere Drupal developer gaan inzetten.

Kunnen de tarieven voor de inzet van een Drupal ontwikkelaar lager worden als we langer van de Drupal expertise gebruik maken?

Ja, uiteraard kunnen we dan afspraken maken over lagere tarieven voor de inzet van een Drupal ontwikkelaar.

Als ik een Drupal specialist inhuur en ik wil tijdelijk een maand geen gebruik maken van de expertise, kan dat dan?

Ja, dat kan, echter zullen wij wel moeten kijken naar de planning om te zien of de Drupal specialist dan weer direct beschikbaar is. Indien dit niet het geval is, dan zullen in overleg bepalen of een andere Drupal specialist ingezet kan worden.

Kunnen jullie bij het inhuren van een Drupal developer ook meehelpen om de juiste architectuur voor outsourcing tot stand te brengen?

Ja, wij kunnen rondom de inzet van een Drupal developer een gezamenlijk proces ontwikkelen, waarin we aandacht zullen hebben voor een efficiënte samenwerking en zelfs slimme cloudapplicaties om efficiënt samen te werken.

Is het mogelijk om de ingehuurde Drupal programmeur ook in te zetten bij onze klanten?

Ja, dat kan, echter zullen we wel goed moeten kijken hoe effectief de informatiestromen moeten worden ingericht.