Snel de beste Copy editors voor jouw project vinden?


Waar kan ik een Copy editor per direct inhuren?

Brixxs regelt de inzet van een Copy editor op basis van jouw project requirements, zodat je geen tijd kwijt bent met het zoeken naar expertise, de aansturing, het beoordelen van de kwaliteit en de administratieve afhandeling.

 

Wat doen we voor je?

  • Werk samen met Brixxs en stop met de zoektocht naar een Copy editor.
  • Brixxs regelt de inzet van Copy editors op basis van jouw project requirements zodat je geen tijd kwijt bent met het zoeken naar expertise, de aansturing, het beoordelen van de kwaliteit en de administratieve afhandeling.
  • Maak een definitie van je projectrequirements, geef aan voor welke onderdelen je de Copy editor nodig hebt en zoek contact door het invullen van het onderstaande formulier.
  • Brixxs zal de opdracht tot een succes maken waarbij je alleen contact hoeft te hebben met onze Brixxs IT professionals.

Zoek niet verder naar een Copy editor!

Wat is copy editing?

Copy editing is het proces van het controleren en corrigeren van fouten (bijv. spelling, grammatica, stijl, interpunctie) in schriftelijk materiaal. Copy editors zullen copy reviseren volgens de stijl richtlijnen waaraan een stuk copy moet voldoen voordat het gepubliceerd wordt.

Wat doet een copy editing redacteur ?

Copy redacteuren zullen kopieën herzien in overeenstemming met de stijl richtlijnen waaraan een stuk kopie moet voldoen voordat het gepubliceerd wordt.

Wat kost het om een Copy editor programmeur in te huren?

Het tarief van een Copy editor programmeur hangt af van verschillende factoren, zoals bijvoorbeeld het niveau, expertise en ervaring van de editor. Op basis van jouw wensen zijn wij in staat om een inschatting af te geven. Deel je project wensen via het contactformulier en we maken een afspraak via videobellen om je wensen door te spreken. Nadat we gedegen hebben gekeken naar je vraagstuk, kunnen we ook een inschatting afgeven.

Waarom Copy editors inhuren?

Brixxs regelt voor jou Copy editors op basis van jouw project requirements zodat je geen tijd kwijt bent met het zoeken naar expertise, de aansturing, het beoordelen van de kwaliteit en de administratieve afhandeling.

Kan ik voor het inzetten van een Copy editor programmeur ook specifiek voor ons geldende afspraken maken?

Ja, we kunnen afwijken van een standaard werkwijze en de Copy editor programmeur hierop laten aansluiten. Dus ook ten aanzien van de afspraken hoeft u zelf niets te regelen.

Als ik een Copy editor consultant ga inzetten hoe is de privacy van gevoelige informatie geregeld?

Wij hanteren een privacy beleid en standaarden zoals ISO 27001 om zonder risico’s de Copy editor consultant in te kunnen zetten.

FAQ – Veel gestelde vragen over Copy editors

Leveren jullie Copy editors een hoge kwaliteit?

Door onze kwaliteitsstandaarden worden de werkzaamheden van onze Copy editors kritisch beoordeeld.

Hoe garanderen jullie het succes van het inzetten van een Copy editor developer?

De dienstverlening van de Copy editor programmeur wordt gebaseerd op vastgestelde requirements. Deze requirements vormen de basis voor de dienstverlening, maar worden ook gebruikt om de kwaliteit van het werk door ons te laten beoordelen. Dus de kwaliteitscontrole voeren wij ook voor je uit.

Kan ik ook een Copy editor editor inhuren zonder dat er sprake is van een contract termijn?

Ja, het is zelfs mogelijk om Copy editors in te huren voor 1 dag, dus het inhuren van een Copy editor editor is super flexibel.

Wat gebeurt er als de Copy editor consultant ziek wordt?

Als de Copy editor consultant ziek wordt, dan zullen wij zorgen voor overdracht naar een andere Copy editor consultant.

Kan ik naast het inhuren van Copy editors ook software producten inkopen?

Ja, dat kan om dat we naast Copy editors ook allerlei softwareoplossingen leveren.

Ik weet nog niet precies wat de Copy editor developer moet doen. Kunnen jullie mij helpen om dat concreet uit te werken?

Ja, wij kunnen helpen om de requirements helder te krijgen voor de Copy editor developer. Onze consultants zijn goed getraind in het goed beschrijven van de opdracht voor de Copy editor developer.

Kan ik zelf de Copy editor programmeur aansturen?

Je kunt zelf de Copy editor programmeur aansturen, maar dat doen wij graag voor je. Het is belangrijk om hier vooraf goede afspraken over te maken want het inrichten van de regie is cruciaal voor een succesvolle samenwerking. Op elkaars stoel gaan zitten levert uiteindelijk niet een model op waarin je elkaar versterkt.

Heb ik invloed bij het selecteren van een Copy editor editor?

Nee, in principe zetten we zelf een Copy editor editor in. Wij beoordelen de kwaliteit in het licht van de requirements. Als je niet tevreden bent over het resultaat, dan gaan we in gesprek en kan het zijn dat we een andere Copy editor editor gaan inzetten.

Kunnen de tarieven voor de inzet van een Copy editor consultant lager worden als we langer van de Copy editor expertise gebruik maken?

Ja, uiteraard kunnen we dan afspraken maken over lagere tarieven voor de inzet van een Copy editor consultant.

Als ik een Copy editor developer inhuur en ik wil tijdelijk een maand geen gebruik maken van de expertise, kan dat dan?

Ja, dat kan, echter zullen wij wel moeten kijken naar de planning om te zien of de Copy editor developer dan weer direct beschikbaar is. Indien dit niet het geval is, dan zullen in overleg bepalen of een andere Copy editor developer ingezet kan worden.

Kunnen jullie bij het inhuren van een Copy editor editor ook meehelpen om de juiste architectuur voor outsourcing tot stand te brengen?

Ja, wij kunnen rondom de inzet van een Copy editor editor een gezamenlijk proces ontwikkelen, waarin we aandacht zullen hebben voor een efficiënte samenwerking en zelfs slimme cloudapplicaties om efficiënt samen te werken.

Is het mogelijk om de ingehuurde Copy editor programmeur ook in te zetten bij onze klanten?

Ja, dat kan, echter zullen we wel goed moeten kijken hoe effectief de informatiestromen moeten worden ingericht.