Een veel gestelde vraag betreft Excel, importeren en Fiscaal Online


Hoe kan ik gegevens in Excel-formaat importeren naar Exact Online?

Met Exact Online kunt u verschillende soorten gegevens, zoals relaties, artikelen en contactpersonen, eenvoudig importeren. Nadat u uw gegevens hebt voorbereid, kunt u ze via een wizard in Exact Online uploaden.

Maak een back-up van uw administratiegegevens voordat u begint met het importeren van gegevens, zodat u de huidige staat van de administratie altijd kunt herstellen.

Zie Back-ups maken, terugzetten of verwijderen voor meer informatie.

Gebruik onze templates om importgegevens voor te bereiden of om bestaande gegevens in een csv-bestand uit andere software te vergelijken. Zie Gegevens importeren | Gegevens voorbereiden op het importproces

Bron : Hoe kan ik gegevens in …

Accountancy- en
administratiekantoren

Je eigen mobiele app voor de promotie van je merk

Complete kantooromgeving voor digitale klantinteractie

Kant en klare modules voor accountancy

Gratis gebruik beveiligd videobellen binnen het Brixxs Officeportaal

Voorbeelden kant en klare accountancy modules

Nieuwe klant onboarding

Stop met mailen. Ontvang gestructureerd alle informatie van de klant en communiceer met je klant op een efficiente manier op het juiste moment met de juiste informatie.

Jaarrekening

Maak bijvoorbeeld automatisch een opdrachtbevestiging en start automatisch een digitaal ondertekening verzoek, maak snel een verslag in pdf of laat de concept jaarrekening goedkeuren via je eigen bedrijfsapp.

Jaarwerk

Maak automatisch voor alle klanten een projectdossier aan met de juiste einddatum voor het dossier en de opgenomen maanden. Bewaak alle activiteiten rondom het jaarwerk vanuit een klantoverzicht en alle klanten. Ontvang gestructureerd alle benodigde klantinformatie via het klantenportaal en maak gebruik van je eigen bedrijfsapp.

i

Taken voor de klant en je medewerkers

Maak je eigen projectdossier typen voor het verzamelen van informatie vanuit de klant en de medewerkers. Bewaak de voortgang met vervaldata en draag zorg voor het verdwijnen van piekbelastingen.

Z

Goedkeuring aangiften

Via een pushbericht kan de klant door twee klikken een aangifte goedkeuren en indien gewenst via chat commentaar geven of een vraag stellen zodat je eigen bedrijfsapp optimaal wordt ingezet.

Videobellen

Ervaar het gemak van videobellen voor je klant en jezelf binnen je eigen gepersonaliseerde mobiele app. Geen gedoe met inlogcodes en software, zelfs geen gedoe met browsers.

Veel gestelde vragen over Fiscaal Online

Ja, je kunt met Fiscaal Online fiscale software ook de Btw-aangifte indienen.

Ja, je kunt met Fiscaal Online fiscale software opgaaf ICP indienen.

Ja, je kunt een btw-nummer controle uitvoeren met Fiscaal Online fiscale software.

Ja, je kunt de aangifte vennootschapsbelasting indienen met Fiscaal Online fiscale software.

Ja, je kunt de aangifte inkomstenbelasting indienen met Fiscaal Online fiscale software.

Ja, je kunt uitstelregelingen aanvragen met Fiscaal Online fiscale software.

Ja, je kunt een gratis demo account aanvragen bij Fiscaal Online fiscale software.

Met Exact Online kunt u verschillende soorten gegevens, zoals relaties, artikelen en contactpersonen, eenvoudig importeren. Nadat u uw gegevens hebt voorbereid, kunt u ze via een wizard in Exact Online uploaden.