Corona en verzekeringen

Corona en verzekeringen


Vrijwel dagelijks zijn er nieuwe ontwikkelingen met betrekking tot de gevolgen van het coronavirus. Daardoor komen er ook vrijwel dagelijks vragen binnen bij ons kantoor: ‘Wat betekent deze ontwikkeling voor mij?’ In dit bericht kunnen wij al die vragen natuurlijk niet beantwoorden.

Wel of niet gedekt

Wanneer u contact met ons opneemt, geven wij antwoord op al uw vragen (voor zover dat in ons vermogen ligt), aan de hand van de op dat moment actuele situatie. Wij kunnen u uiteraard vertellen welke gevolgen van het virus wel of niet gedekt worden door uw huidige verzekeringen.

Bredere dekking

Veel van uw vragen hebben betrekking op annuleringsverzekeringen: er is ergens ‘corona’ uitgebroken en u wilt uw reis naar dat gebied annuleren. De meeste verzekeringen voorzien niet in dit soort omstandigheden. Er zijn ook mogelijkheden met een bredere dekking, maar afhankelijk van de ontwikkelingen zal het aanbod hiervan schaars worden of vervallen. Ons kantoor informeert u graag.

  • U zult niet graag reizen naar een gebied waar ‘corona’ is uitgebroken, maar de meeste annuleringsverzekeringen voorzien niet in dit soort omstandigheden.
  • Er zijn mogelijkheden met een bredere dekking, maar wij verwachten dat het aanbod hiervan schaars wordt of vervalt.
Graag houden wij u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied. Bel of mail ons voor informatie op maat.

Gerelateerde Artikelen

Heb je een vraag?

Stuur een bericht of bel +31(0) 85-0187707