Management team - Brixxs

Management team

Ons team bestaat uit een groep zeer gemotiveerde en creatieve professionals die er hun missie van hebben gemaakt om de business van hun klanten te versnellen.

We stellen graag het management aan u voor:

profielfoto-brixxs-fj2

Freddy Jaarsma – partner en algemeen directeur
Expertise op het gebied van consultancy en conceptueel denken, opgebouwd door jarenlange ervaring als senior consultant en manager in het enterprise content management domein. Freddy weet nieuwe concepten en ideeën om te zetten in concrete software oplossingen. Hij heeft een passie voor hardlopen en wielrennen. Zijn missie: “Met een klein gecommitteerd dream team een ongeëvenaarde effectiviteit realiseren!”

 

LinkedIn
+31 623739732
freddy@brixxs.com

profielfoto-brixxs-rb2

Resul Bakar – partner en technisch directeur
Het technisch geweten van Brixxs weet met zijn enthousiasme en scherpe blik klanten te prikkelen. Hij heeft een achtergrond als consultant en heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld als specialist op het gebied van PAAS, SAAS en mobiele apps. In zijn vrije tijd speelt hij graag met vrienden een partijtje voetbal. Zijn missie: “Brixxs op de kaart zetten door slimme oplossingen en high-end technologie”.

 

LinkedIn
+31 626462626
resul@brixxs.com

Patrick Terranea – partner en commercieel directeur
Ervaren in het ontwikkelen en vermarkten van innovatieve business en de techniek die er achter zit. Patrick heeft een achtergrond in ondernemen en interim management in de ICT, financiële dienstverlening en vastgoed. Patrick is fanatiek kitesurfer en weet goed met extreme situaties om te gaan. Zijn missie: “met Brixxs een speler worden waar je als onderneming mee wilt samenwerken”

 

LinkedIn
+31 629460866
patrick@brixxs.com

ontwikkeld door
MediaMindz