Brixxs partners - Brixxs

Brixxs partners

Progress Software

brixxs-progressProgress Software Corporation is een wereldwijd software bedrijf dat platform technologie levert aan Brixxs voor het snel en flexibel ontwikkelen van bedrijfsapplicaties met minimale IT complexiteit. Daarnaast maakt Brixxs gebruik van het Telerik platform voor de ontwikkeling en deployment van mobiele apps.

Ceasar Experts

Brixxs-ceasarexpertsCeasar Experts ondersteunt Brixxs bij haar klanten in alle fasen van het IT-proces door middel van consultancy, projecten en beheer. Door de samenwerking kunnen grote projecten worden uitgevoerd en beschikken we over extra resources als dat nodig is.

Zynyo digitale handtekeningen

Brixxs-ZynyoZynyo B.V. is een Nederlandse Signing Service Provider en levert diensten aan Brixxs om geavanceerde en gekwalificeerde digitale handtekeningen te kunnen zetten. Brixxs en Zynyo hebben naast de koppeling tussen het Brixxs platform en het Zynyo platform ook een strategische samenwerking.

True Service Commerciële visie en slagkracht

Digitale transformatie gaat ook over strategie, verkoop en marketing. True Service levert met haar ervaren professionals nieuwe inzichten op het grensvlak van ICT & marketing. De gecombineerde dienstverlening van True Service