Brixxs partners - Brixxs

Brixxs partners

Progress Software

brixxs-progressProgress Software Corporation is een wereldwijd software bedrijf dat platform technologie levert aan Brixxs voor het snel en flexibel ontwikkelen van bedrijfsapplicaties met minimale IT complexiteit. Daarnaast maakt Brixxs gebruik van het Telerik platform voor de ontwikkeling en deployment van mobiele apps.

Ceasar Experts

Brixxs-ceasarexpertsCeasar Experts ondersteunt Brixxs bij haar klanten in alle fasen van het IT-proces door middel van consultancy, projecten en beheer. Door de samenwerking kunnen grote projecten worden uitgevoerd en beschikken we over extra resources als dat nodig is.

Zynyo digitale handtekeningen

Brixxs-ZynyoZynyo B.V. is een Nederlandse Signing Service Provider en levert diensten aan Brixxs om geavanceerde en gekwalificeerde digitale handtekeningen te kunnen zetten. Brixxs en Zynyo hebben naast de koppeling tussen het Brixxs platform en het Zynyo platform ook een strategische samenwerking.

True Service Commerciële visie en slagkracht

Digitale transformatie gaat ook over strategie, verkoop en marketing. True Service levert met haar ervaren professionals nieuwe inzichten op het grensvlak van ICT & marketing. De gecombineerde dienstverlening van True Service en Brixxs zorgt voor het daadwerkelijk kunnen realiseren van nieuwe commerciële ideeën.

Eshgro Cloud Services

Brixxs-EshgroEshgro is een toonaangevende Cloud Service Broker in Nederland. Zij stellen Brixxs in staat om op basis van hun hoogwaardige cloud technologie en certificeringen een private cloud infrastructuur te leveren zodat Brixxs klanten onze cloud oplossingen ook in een eigen private cloud kunnen gebruiken.

Kingslake Business Solutions

Brixxs-KingslakeKingslake levert business solutions in Azië voor een groot aantal verticale markten. De samenwerking met Kingslake biedt Brixxs extra mogelijkheden om ontwikkelactiviteiten uit te besteden.

EXACT

Brixxs-ExactBrixxs is partner van EXACT en heeft koppelingen vanuit Brixxs oplossingen naar EXACT online en EXACT Globe.

Dekom Video Conference

Brixxs heeft een partnership met Dekom, een bedrijf dat wereldwijd actief is op het gebied van video conferentie systemen. Zij leveren totaaloplossingen waarin hun hardware en onze software apps slim zijn gecombineerd.

ontwikkeld door
V!NK Communicatie