Brixxs is een jong en dynamisch IT-bedrijf met een missie. Met gevoel voor business ontwikkelen wij SaaS oplossingen en mobiele apps voor diverse markten. Er zijn verschillende mogelijkheden om partner te worden.

Partnership

Als Brixxs partner houdt je je bezig met je core business. Wij maken, implementeren en onderhouden software en/of mobiele apps, die van toegevoegde waarde zijn voor jouw klanten. Daarnaast zijn we gedreven om je bedrijf succesvol te laten groeien door middel van het verbreden van je product- en servicesportfolio. Hiervoor kun je denken aan software of apps die je aanvullend op je reeds bestaande business kunt verkopen.

Voorbeeld

Een voorbeeld: je hebt een kantoor in kwaliteitsmanagement, maar levert alleen de mensen. Na de meestal tijdelijke opdracht is er vaak geen contact meer met je klant. Wanneer je naast je diensten tevens een kwaliteitsmanagementtool verkoopt, is je contact voor de lange termijn. Je hebt nog steeds contact met die klant. Tenslotte maakt dat ook de kans op een nieuwe opdracht groter.

Wat zijn de voordelen?

– SaaS oplossingen;
– Meer omzet door verbreding van je aanbod aan klanten;
– Geen eigen servers, cloud hosted;
– Indien gewenst ook on premise mogelijkheden;
– Geen technische kennis nodig;
– Snelle softwareontwikkeling;
– Schaalbaarheid;
– AVG goedgekeurd;
– Gebruiksvriendelijk.

Contact

Dus, werk je bij of heb je een onderneming in een specifieke sector? Wil je je propositie uitbreiden terwijl je geen IT kennis in huis hebt? Geen probleem, want er zijn nog steeds mogelijkheden. Neem contact met ons op om zodoende te leren wat we voor elkaar kunnen betekenen.

TeamUp vind nieuwe medewerkers