Bedrijfsschade: welke verzekering past u het best?

Wanneer uw bedrijf door schade – bijvoorbeeld door brand – tijdelijk stil komt te liggen, lopen de kosten door, maar de inkomsten niet. Afhankelijk van de reserves kan het voortbestaan van uw bedrijf dan in gevaar komen. Het goede nieuws is dat ons kantoor u de verzekering biedt die het best bij uw bedrijf past. Dat nemen we graag met u door. In dit bericht stippen we de materie aan.

Gemiste winst

Kort door de bocht: u kunt kiezen tussen een bedrijfsschadeverzekering en een extra-kostenverzekering. De eerste vorm is bedoeld om uw bedrijf zo snel mogelijk te kunnen voortzetten en dekt de meeste kosten daarvoor. Gemiste winst en vaste lasten worden vergoed over een af te spreken termijn.

Huur andere locatie

De extra-kostenverzekering is interessant voor bedrijven waarbij schade weinig invloed heeft op de omzet, bijvoorbeeld omdat de activiteiten relatief gemakkelijk tijdelijk kunnen worden voortgezet op een andere locatie. De verzekering vergoedt onder andere de huur van een dergelijke locatie.

  • Door schade kan het voortbestaan van uw bedrijf in gevaar komen, afhankelijk van de reserves.
  • U kunt uw bedrijf hiertegen wapenen met een bedrijfsschadeverzekering (uitgebreid) of een extra-kostenverzekering (beperkt).

Graag houden wij u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied. Bel of mail ons voor informatie op maat.

Gerelateerde Artikelen

Eigen stroom voor een bedrijf: wat zijn de voordelen?

We hoeven u er waarschijnlijk niet meer te wijzen op het feit dat de energieprijzen momenteel door het dak gaan. Sommige bedrijven lossen dit op door zelf hun energie op te wekken. Dat kan, mits juist uitgevoerd, inderdaad de nodige voordelen hebben. Het toenemende...

Lees meer

Heb je een vraag?

Stuur een bericht of bel +31(0) 85-0187707