Veel gestelde vragen betreft Ontwikkelaars

Wat zijn de limieten van de Exact Online API?

Exact Online bouwt  aan een ecosysteem waarin de klanten kunnen uitbreiden met integratiediensten. Ontwikkelaars zijn een belangrijk onderdeel van dat ecosysteem. Ze worden voortdurend geïnspireerd door hoe u de Exact Online API op innovatieve manieren gebruikt. Naarmate het ecosysteem groeit, moeten ze stappen ondernemen om de betrouwbaarheid en stabiliteit van onze gemeenschap te waarborgen, aangezien Exact Online nogal wat integratiediensten heeft gezien die gebruik maken van een extreem hoog volume aan verzoeken.

Hoe kan ik de XML-gegevens in een XML-API-aanvraag valideren binnen Exact Online?

Om een XML API aanvraag te valideren binnen Exact Online, ga naar Valideren van een XML-bestand. Exacte Online business logica standaarden zijn gedefinieerd binnen een XSD (XML Schema definitie). De XSD specificeert hoe de elementen in een XML-document moeten worden beschreven. Het wordt gebruikt om te controleren of de items in het document voldoen aan de beschrijving van de elementen die in de XSD zijn beschreven.

Waar kan ik het XSD-schema vinden binnen Exact Online?

De Exact Online XSD is te vinden binnen uw Exact Online administratie. Ga naar Bedrijfsnaam > Importeren/exporteren > Methode > XML > XML > XML-Schema (XSD) > Download. Om een XML-document te importeren in uw Exact Online administratie. Ga naar Bedrijfsnaam > Importeren/exporteren > Methode > XML > XML-import type.

Wat is de XML-API van Exact Online?

In Exact Online kunt u handmatig gegevens importeren en exporteren met behulp van de XML-API. U kunt ook automatisch gegevens van externe applicaties uitwisselen. Hierdoor kan Exact Online naadloos integreren met oplossingen die door externe softwareleveranciers zijn ontwikkeld.

Alle categorieën

Alle categorieën