Veel gestelde vragen betreft notarissen

Kun je digitaal ondertekenen met de mobiele app voor notarissen?

Digitaal ondertekenen kan inderdaad met mobiele app voor notarissen. Brixxs beschikt namelijk zelf over een eigen digitaal ondertekenen platform en hoeven dus geen gebruik te maken van externe signing providers zoals Stiply, Zynyo, DocuSign of CheckedId

Hoe kun je documenten AVG proof delen?

De kunt documenten AVG proof delen door middel van een link per e mail welke personen of bedrijven toegang geven tot deze documenten op basis van een SMS authenticatie, met een instelde download frequentie en dit alles binnen een vastgestelde periode.

Hoe kan ik concept akten laten goedkeuren door de klant?

Door middel van een push bericht of e mail wordt de klant op de hoogte gebracht dat er een document ter goedkeuring voor hem klaar staat. Deze kan worden goedgekeurd of worden afgekeurd door de klant en indien gewenst via chat commentaar geven of een vraag stellen.

Hoe kan ik mijn notariskantoor digitaliseren?

Via je eigen gepersonaliseerde mobiele app en klantenportaal kun je alle klantcontactmomenten met je eigen administratieve taken combineren en verder digitaal organiseren.Dit alles kun je doen in een beveiligde omgeving waarbij de klant niet in verschillende systemen hoeft in te loggen en ingewikkelde handelingen hoeft te verrichten.

Waarom mijn notariskantoor digitaliseren met Brixxs?

De aanbieders van IT systemen overlappen elkaar met functionaliteiten waarbij ook de klantcommunicatie voor een deel is opgenomen. Ons klant communicatieplatform kun je aanvullend gebruiken op je bestaande systemen binnen het notariskantoor.

Hoe breng ik mijn notariskantoor beter in beeld?

Voor een optimale klantbeleving is een mobiele app onmisbaar.Klanten verwachten een professionele uitstraling van je kantoor en een efficiënte werkwijze als het gaat om de klantcommunicatie. Focus op klant contactmomenten via een mobiele app is daarnaast een slim hulpmiddel om je merk goed in beeld te brengen bij je klanten.

Alle categorieën

Alle categorieën