Veel gestelde vragen betreft API koppeling

Hoe kan ik een API koppeling maken met UNIT4 Prognose?

Brixxs kan je helpen om voor UNIT4 Prognose een API koppeling te bouwen. Bied jouw cliënt meerwaarde met een solide advies over de toekomst van zijn onderneming. Unit4 Prognose helpt je hierbij. Je geeft jouw cliënt een waardevol advies om de koers van de afgelopen jaren voort te zetten of juist bij te sturen. …

Hoe kan ik een API koppeling maken met Atosi?

Brixxs kan je helpen om voor Atosi een API koppeling te bouwen. Atosi is gebruiksvriendelijke, bedrijfsmatige internet software waarmee u zeven dagen per week, op ieder moment dat het u schikt en vanaf elke werkplek, een snelle en up-to-date offerte kunt maken voor uw klanten.

Hoe kan ik een API koppeling maken met Asperion?

Brixxs kan je helpen om voor Asperion een API koppeling te bouwen. Asperion heeft een pakket voor online boekhouding ontwikkeld dat zich vooral richt op middelgrote bedrijven. Asperion is opgericht door jonge, enthousiaste professionals (op vlak van accountancy en IT) en lanceerde in 2006 al hun eerste software.

Hoe kan ik een API koppeling maken met PostNL Consument?

Brixxs kan je helpen om voor PostNL Consument een API koppeling te bouwen. Als consument kun je met PostNL Consument klantenservice collega’s chatten, bellen of praten via Facebook en Twitter. Ook kun je ervoor kiezen direct online een klacht in te dienen, waarna je reactie per e-mail ontvangt. Uiteraard kun je ook een handgeschreven brief sturen.

Hoe kan ik een API koppeling maken met AgroVision portaal?

Brixxs kan je helpen om voor AgroVision portaal een API koppeling te bouwen. AgroVision levert gespecialiseerde software voor de agrarische sector wereldwijd. We bedienen de gehele sector van melkvee, teelt tot varkenshouderij management en financiële programma’s. Duizenden agrariërs en agribusiness partijen gebruiken dagelijks de programma’s van AgroVision.

Hoe kan ik een API koppeling maken met AFAS Insite?

Brixxs kan je helpen om voor AFAS Insite een API koppeling te bouwen. AFAS InSite is een eenvoudig zelf in te richten intranet. Het gebruiksvriendelijke en moderne medewerkersportaal is geschikt voor de interne organisatie. Het is met AFAS InSite mogelijk om HR-zaken te automatiseren, wat fouten voorkomt en tijd, geld en papierwerk bespaart.

Hoe kan ik een API koppeling maken met Afas Connect?

Brixxs kan je helpen om voor Afas Connect een API koppeling te bouwen. AFAS Connect is een webapplicatie waarmee je verschillende Profit Connectoren kunt testen. Vanuit een centraal account kun je als succes beheerder zowel lokale Profit omgevingen als omgevingen op AFAS Online benaderen.

Hoe kan ik een API koppeling maken met Kidsadmin?

Brixxs kan je helpen om voor Kidsadmin een API koppeling te bouwen. Administratieve software voor de kinderopvang. Kidsadmin is webbased software die iedere vorm van kinderopvang en BSO ondersteunt. De software is te gebruiken op een desktop, een tablet voor op de groep en daarnaast bevat Kidsadmin software een ouderportaal. U heeft geen server (meer) nodig.

Hoe kan ik een API koppeling maken met Absentiemanager?

Brixxs kan je helpen om voor Absentiemanager een API koppeling te bouwen. Absentiemanager is een uitgebreide online applicatie voor verzuimregistratie en verzuimbeheer. Deze worden dan automatisch in Absentiemanager opgenomen en doorgezonden naar de verzuimbeheer omgeving van de accountant of een regionale arbodienstverlener.

Hoe kan ik een API koppeling maken met Pensioenabonnement Aegon (PPI)?

Brixxs kan je helpen om voor Pensioenabonnement Aegon (PPI) een API koppeling te bouwen. Dit is een algemeen pensioenreglement van uw pensioenregeling. Het geldt voor u, maar ook voor werknemers van andere bedrijven, die dezelfde soort pensioenregeling hebben. In dit pensioenreglement wordt op een aantal plaatsen verwezen naar de ‘Kerngegevens Pensioenabonnement’ en ‘Mijn Aegon PPI’.

Hoe kan ik een API koppeling maken met UNIT4 Digipoort?

Brixxs kan je helpen om voor UNIT4 Digipoort een API koppeling te bouwen. Dit is de elektronische Geautomatiseerde aangifte vanuit Unit4 Multivers, waarbij u gebruik maakt van een eigen PKI-overheidscertificaat. Hiervoor dient u zelf een eigen certificaat aan te schaffen via één een van de door de Belastingdienst geselecteerde leveranciers.

Hoe kan ik een API koppeling maken met AFAS Profit?

Brixxs kan je helpen om voor AFAS Profit een API koppeling te bouwen. Bij AFAS is iedere medewerker bij de kwaliteit van AFAS Profit betrokken. AFAS Profit is er voor gemaakt om de kloof tussen de onderneming en ‘het systeem’ te overbruggen en het werken met administratieve software tot een plezierige ervaring te maken.

Hoe kan ik een API koppeling maken met Disporta?

Brixxs kan je helpen om voor Disporta een API koppeling te bouwen. Disporta, veel meer dan een groothandel voor de eerstelijnszorg! Wij bieden een compleet assortiment met producten gericht op de eerstelijnszorg met daarbij het beste advies om zowel de organisatie als ook de patiënt optimaal te kunnen ondersteunen.

Hoe kan ik een API koppeling maken met MijnAccountantsportal?

Brixxs kan je helpen om voor MijnAccountantsportal een API koppeling te bouwen. Het product MijnAccountantsPortal is dé professionele, digitale voordeur om samen te werken met klanten. In MijnAccountantsPortal worden alle digitale aangiften eenvoudig afgehandeld richting overheid en banken. Laat klanten de documenten goedkeuren om ze vervolgens als XBRL-documenten te versturen.

Hoe kan ik een API koppeling maken met 3CX Webclient?

Brixxs kan je helpen om voor 3CX Webclient een API koppeling te bouwen. Deze extensie geeft u direct toegang tot gesprekken via een mini pop-out web client waardoor u de volledige Web Client niet aldoor open hoeft te hebben in een browser. Hierdoor kunt u efficiënter werken met al uw andere apps.

Hoe kan ik een API koppeling maken met Yuki Support?

Brixxs kan je helpen om voor Yuki Support een API koppeling te bouwen. De Yuki Community is de plek waar alle Yuki partners en gebruikers met elkaar in gesprek kunnen gaan. Deel je kennis en ervaringen en leer van de kennis en ervaringen van anderen.

Hoe kan ik een API koppeling maken met Melkweb?

Brixxs kan je helpen om voor Melkweb een API koppeling te bouwen. Het nieuwe melkweb is nog steeds een gesloten webomgeving waar de gebruiker bijvoorbeeld informatie vindt over de kwaliteit van zijn melk, het melkgeld (de prijs die wordt betaald voor de melk) en leveranties. De melkveehouders kunnen hier de zeven belangrijkste taken op uitvoeren, waarvan een deel nieuw is.

Hoe kan ik een API koppeling maken met Helpspot?

Brixxs kan je helpen om voor Helpspot een API koppeling te bouwen. De telefonie koppeling met Helpspot geeft je eenvoudig een overzicht van administratieve zaken van je klanten. Dit is zichtbaar voor alle medewerkers, wat het mogelijk maakt dat zelfs medewerkers die de cliënt nog niet eerder gesproken hebben, weten waar hij of zij voor belt.

Alle categorieën

Alle categorieën