Veel gestelde vragen betreft API koppeling

Hoe kan ik een API koppeling maken met Asperion?

Brixxs kan je helpen om voor Asperion een API koppeling te bouwen. Asperion heeft een pakket voor online boekhouding ontwikkeld dat zich vooral richt op middelgrote bedrijven. Asperion is opgericht door jonge, enthousiaste professionals (op vlak van accountancy en IT) en lanceerde in 2006 al hun eerste software.

Hoe kan ik een API koppeling maken met PostNL Consument?

Brixxs kan je helpen om voor PostNL Consument een API koppeling te bouwen. Als consument kun je met PostNL Consument klantenservice collega’s chatten, bellen of praten via Facebook en Twitter. Ook kun je ervoor kiezen direct online een klacht in te dienen, waarna je reactie per e-mail ontvangt. Uiteraard kun je ook een handgeschreven brief sturen.

Hoe kan ik een API koppeling maken met AgroVision portaal?

Brixxs kan je helpen om voor AgroVision portaal een API koppeling te bouwen. AgroVision levert gespecialiseerde software voor de agrarische sector wereldwijd. We bedienen de gehele sector van melkvee, teelt tot varkenshouderij management en financiële programma’s. Duizenden agrariërs en agribusiness partijen gebruiken dagelijks de programma’s van AgroVision.

Hoe kan ik een API koppeling maken met AFAS Insite?

Brixxs kan je helpen om voor AFAS Insite een API koppeling te bouwen. AFAS InSite is een eenvoudig zelf in te richten intranet. Het gebruiksvriendelijke en moderne medewerkersportaal is geschikt voor de interne organisatie. Het is met AFAS InSite mogelijk om HR-zaken te automatiseren, wat fouten voorkomt en tijd, geld en papierwerk bespaart.

Hoe kan ik een API koppeling maken met Afas Connect?

Brixxs kan je helpen om voor Afas Connect een API koppeling te bouwen. AFAS Connect is een webapplicatie waarmee je verschillende Profit Connectoren kunt testen. Vanuit een centraal account kun je als succes beheerder zowel lokale Profit omgevingen als omgevingen op AFAS Online benaderen.

Hoe kan ik een API koppeling maken met Kidsadmin?

Brixxs kan je helpen om voor Kidsadmin een API koppeling te bouwen. Administratieve software voor de kinderopvang. Kidsadmin is webbased software die iedere vorm van kinderopvang en BSO ondersteunt. De software is te gebruiken op een desktop, een tablet voor op de groep en daarnaast bevat Kidsadmin software een ouderportaal. U heeft geen server (meer) nodig.

Hoe kan ik een API koppeling maken met Absentiemanager?

Brixxs kan je helpen om voor Absentiemanager een API koppeling te bouwen. Absentiemanager is een uitgebreide online applicatie voor verzuimregistratie en verzuimbeheer. Deze worden dan automatisch in Absentiemanager opgenomen en doorgezonden naar de verzuimbeheer omgeving van de accountant of een regionale arbodienstverlener.

Hoe kan ik een API koppeling maken met UNIT4 Prognose?

Brixxs kan je helpen om voor UNIT4 Prognose een API koppeling te bouwen. Bied jouw cliënt meerwaarde met een solide advies over de toekomst van zijn onderneming. Unit4 Prognose helpt je hierbij. Je geeft jouw cliënt een waardevol advies om de koers van de afgelopen jaren voort te zetten of juist bij te sturen. …

Hoe kan ik een API koppeling maken met Atosi?

Brixxs kan je helpen om voor Atosi een API koppeling te bouwen. Atosi is gebruiksvriendelijke, bedrijfsmatige internet software waarmee u zeven dagen per week, op ieder moment dat het u schikt en vanaf elke werkplek, een snelle en up-to-date offerte kunt maken voor uw klanten.

Hoe kan ik een API koppeling maken met Yuki Support?

Brixxs kan je helpen om voor Yuki Support een API koppeling te bouwen. De Yuki Community is de plek waar alle Yuki partners en gebruikers met elkaar in gesprek kunnen gaan. Deel je kennis en ervaringen en leer van de kennis en ervaringen van anderen.

Hoe kan ik een API koppeling maken met Melkweb?

Brixxs kan je helpen om voor Melkweb een API koppeling te bouwen. Het nieuwe melkweb is nog steeds een gesloten webomgeving waar de gebruiker bijvoorbeeld informatie vindt over de kwaliteit van zijn melk, het melkgeld (de prijs die wordt betaald voor de melk) en leveranties. De melkveehouders kunnen hier de zeven belangrijkste taken op uitvoeren, waarvan een deel nieuw is.

Hoe kan ik een API koppeling maken met Helpspot?

Brixxs kan je helpen om voor Helpspot een API koppeling te bouwen. De telefonie koppeling met Helpspot geeft je eenvoudig een overzicht van administratieve zaken van je klanten. Dit is zichtbaar voor alle medewerkers, wat het mogelijk maakt dat zelfs medewerkers die de cliënt nog niet eerder gesproken hebben, weten waar hij of zij voor belt.

Hoe kan ik een API koppeling maken met AFM Digitaal Loket?

Brixxs kan je helpen om voor AFM Digitaal Loket een API koppeling te bouwen. Het Digitaal loket is per december 2010 de centrale plek op de website waar onder toezicht staande ondernemingen en andere relaties zaken kunnen doen met de AFM. Hier zijn in principe alle formulieren en overige downloads te vinden.

Hoe kan ik een API koppeling maken met Belastingdienst Zakelijk EH (eHerkenning)?

Brixxs kan je helpen om voor Belastingdienst Zakelijk EH (eHerkenning) een API koppeling te bouwen. De portalen van de Belastingdienst en de Douane moeten worden beveiligd met betrouwbaardere inlog middelen, zoals eHerkenning. eHerkenning is vergelijkbaar met DigiD, maar dan voor bedrijven. Het is veilig én gemakkelijk in gebruik.

Hoe kan ik een API koppeling maken met Pensioenfonds Allianz?

Brixxs kan je helpen om voor Pensioenfonds Allianz een API koppeling te bouwen. Het Allianz Pensioen is een aantrekkelijke pensioenverzekering voor je werknemers. Bij deze pensioenverzekering belegt Allianz Pensioen de premie om het pensioenkapitaal op te bouwen. Van dat pensioenkapitaal kopen de werknemers een levenslang pensioen aan.

Hoe kan ik een API koppeling maken met NvvP?

Brixxs kan je helpen om voor NvvP een API koppeling te bouwen. De Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie (NVvP) is een ledenvereniging van, voor en door psychiaters. Ruim 3500 psychiaters en psychiaters in opleiding zijn lid van de vereniging. Vertaald in een bondige missie zet de NVvP zich in voor een goede psychiatrische patiëntenzorg in Nederland.

Hoe kan ik een API koppeling maken met VisionPlanner Cloud Support?

Brixxs kan je helpen om voor VisionPlanner Cloud Support een API koppeling te bouwen. Het cloudplatform voor de accountancy. Visionplanner is een online platform – web en mobile – voor administratie- en accountantskantoren én hun klanten. Zo helpen we administratie- en accountantskantoren om hun klanten én hun eigen organisatie succesvol te maken.

Hoe kan ik een API koppeling maken met KWIN?

Brixxs kan je helpen om voor KWIN een API koppeling te bouwen. De Kwantitatieve Informatie voor de Akkerbouw en de Vollegrondsgroenteteelt (KWIN-AGV 2018) is een ideaal hulpmiddel en naslagwerk voor het opstellen van bedrijfsbegrotingen, het bepalen van de financieringsbehoefte, de vaststelling van normen en het maken van modelberekeningen, het vaststellen van (schade-) …

Hoe kan ik een API koppeling maken met Fiscaal up to Date (FutD)?

Brixxs kan je helpen om voor Fiscaal up to Date (FutD) een API koppeling te bouwen. Fiscaal up to Date is al 35 jaar de meest actuele en volledige informatiebron van en voor fiscale professionals. De vaste onafhankelijke redactie presenteert dagelijks nieuws over alles wat verschijnt binnen het fiscale vakgebied.

Alle categorieën

Alle categorieën