Veel gestelde vragen betreft accountantapp

Dient de omzet en de loonsom van een vaste inrichting in het buitenland te worden meegenomen in de NOW-regeling?

Ja, zolang de entiteit waar de vaste inrichting deel vanuit maakt op grond van artikel 6 lid 5 van de NOW-regeling tot de groep dient te worden gerekend, dient de omzet van deze vaste inrichting te worden betrokken in de berekeningen van de omzetdaling van de entiteit en daarmee van de groep. Voor de berekening van de mutatie op de loonsom wordt echter alleen het Nederlandse SV-loon van de entiteit meegenomen.

Mijn klant heeft al een app van mijn boekhoudsoftware, waarom een Accountant App?

Met je eigen Accountant App kun je je eigen merk professioneel en positief in beeld brengen.Het doel van je eigen Accountant App is het verhogen van de klantinteractie en het verhogen van leadgeneratie. Via je eigen mobiele app kun je eenvoudig push berichten versturen en artikelen plaatsen zoals nieuwsberichten, gewijzigde voorwaarden of andere interessante artikelen voor de klant. Hierdoor blijf je in contact met de klant en creëer je vertrouwen bij je klant.

Is de Accountant App wel ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd?

Ja, de Accountant App is ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd.Certificering is namelijk belangrijk voor kantoren en instellingen die videobellen om aandacht te besteden aan informatiebeveiliging. Wanneer videodienst providers servers ook buiten de EU gebruiken is het van belang om een goede afweging te maken rondom risico’s.