Transportverzekeraar TVM keert eenmalig €10 miljoen uit aan zakelijke klanten in Nederland

Transportverzekeraar TVM keert eenmalig €10 miljoen uit aan zakelijke klanten in Nederland


Heeft u een bedrijf in de logistiek of transportbranche en uw voer- en/of vaartuigen verzekerd bij TVM? Dan volgt hier goed nieuws voor u. De transportverzekeraar maakte onlangs in een persbericht bekend eenmalig 10 miljoen euro uit te keren aan haar Nederlandse zakelijke klanten. De uitkering geldt voor alle klanten die actief zijn in de transport en logistiek over weg en water. In Nederland verzekert TVM ruim een derde van alle vrachtwagens en het transport.

Coöperatieve achtergrond

TVM is tot deze beslissing gekomen naar aanleiding van de uitbraak van het coronavirus. Hierdoor is de Nederlandse economie hard geraakt, waarbij de logistiek- en transportsector extra harde klappen heeft moeten incasseren. TVM erkent dat de coronacrisis op alle klanten een zekere negatieve invloed heeft en heeft gehad. De organisatie heeft een coöperatieve achtergrond, die het mogelijk maakt om ondernemers door middel van een eenmalige uitkering te steunen. De actie is voor TVM overigens niet vreemd. In 2010 en 2012 werden ook bedragen aan klanten uitgekeerd, destijds vanwege de gevolgen van de kredietcrisis.

Onderlinge verbondenheid

Het principe ‘leden voor leden’ staat bij TVM hoog in het vaandel. Men wil klanten laten voelen dat er een onderlinge verbondenheid is. Het bedrijf wil er voor hun klanten zijn en voegt met deze actie de daad bij het woord. Door de coronacrisis is het transport van bloemen, planten, maar ook vervoer ten behoeve van de horeca-, evenementen- en automotivesector sterk teruggelopen. Ook de binnenvaart ervaart de gevolgen van vraaguitval en een dalende omzet. Daarom wil TVM haar zakelijke klanten graag steunen.

Aanvragen hoeft niet

Bent u op dit moment geregistreerd als zakelijke klant bij TVM? Dan hoeft u zelf niets te doen. U wordt in de komende maanden vanzelf door de verzekeraar over de voorwaarden en procedure geïnformeerd.

Gerelateerde Artikelen

De belastingtarieven van 2023 op een rijtje

We zijn 2023 – net zoals ieder kalenderjaar het geval is – begonnen met aangepaste belastingtarieven. We hebben de belangrijkste tarieven hieronder voor u samengevat. Omzetbelasting Wat is het? De belasting die u betaalt over uw gemaakte om zet. Wat zijn de tarieven...

Lees meer

Heb je een vraag?

Stuur een bericht of bel +31(0) 85-0187707