Tips om de productiviteit op de werkvloer te vergroten met een eigen mobiele app

Tips om de productiviteit op de werkvloer te vergroten met een eigen mobiele app

Het doel van ieder bedrijf is natuurlijk om te groeien, dit is het pad naar succes en zonder groei red je het niet als bedrijf. Er zijn veel verschillende manieren om een bedrijf te laten groeien, maar productiviteit van de werknemers vergroten door de inzet van een mobiele app wordt vaak onderschat. Daarom geven wij in dit artikel een paar nuttige tips om de productiviteit op de werkvloer te verhogen, en het bedrijf daarmee te laten groeien.

Allereerst is het belangrijk om goede training te verschaffen aan jouw werknemers. Dit zal al snel leiden tot een verhoogde productiviteit, aangezien goede training zowel de kunde als het zelfvertrouwen van werknemers vergroot. Er zijn tegenwoordig mobiele apps die vakgerichte e-learning modules aanbieden waardoor leren een dagelijkse routine wordt in plaats van een urenlang durende studie.

Een ander belangrijk punt voor ieder bedrijf is gestroomlijnde communicatie. Het hybride kantoor wordt de toekomst waarbij je zowel thuis als op kantoor goede faciliteiten nodig hebt. Dat betekent ook anders kijken naar de inrichting van je bedrijfsprocessen en de omgang met papieren documenten om maar een voorbeeld te noemen..

Het versturen van een pushbericht met een mobiele app van je bedrijf verhoogt de productiviteit omdat deze berichten sneller worden gelezen en ook eenvoudiger zijn te lezen dan bijvoorbeeld een e-mail bericht.

Werknemers nieuwe voorstellen laten doen van verbetersuggesties via een mobiele app levert meer ideeën op voor productiviteitsverbetering omdat dit geen moeite kost en de registratie kan eenvoudig plaatsvinden via een tekst of audio bestand. Er zijn complete systemen maar ook simpele tools om vervolgens deze verbetersuggesties te behandelen.

Het aanbieden van bonussen en promoties ter beloning van goed werk heeft ook een positief effect op de productiviteit van werknemers. Zo hebben ze een duidelijke beloning om naartoe te werken, en dit is vaak terug te zien in de resultaten. Het tonen van de tussenstand in een mobiele app en het gebruik van pushberichten kan dit proces prima ondersteunen.

Het is ook van essentieel belang om jouw werknemers de juiste middelen te bieden om hun werk goed te doen. Je kan immers geen productiviteit verwachten van werknemers die op verouderde computers hun werk doen of iets in die richting. Daarom is het altijd slim om de hardware en andere middelen up to date te houden voor de maximale productiviteit. Denk aan het inzetten van tablets of mobiele app toepassingen om ter plekke snel een offerte voor je klant te maken.

Al met al kan het verhogen van de productiviteit van jouw bedrijf dus het verschil maken tussen een gemiddeld en een succesvol bedrijf. Daarom is het belangrijk om dit niet te onderschatten, en met behulp van de tips die we in dit artikel genoemd hebben moet het lukken om de productiviteit binnen de kortste keren drastisch te verhogen.

Gerelateerde Artikelen

Wat gebeurt er als ik mijn IB-aangifte niet eerlijk invul?

Belastingaangiftes zijn voor de meeste ondernemers niet hun favoriete werkzaamheden. Zo’n aangifte, bijvoorbeeld voor de inkomstenbelasting, wil er dan ook weleens bij inschieten. Dat kan echter wel behóórlijke gevolgen hebben… We willen u echter niet nodeloos bang...

read more

Hoeveel winst mag een stichting eigenlijk maken?

Stichtingen dienen sociale en maatschappelijke doelen. Het is dan ook niet hun doel om winst te maken. Maar mag dit theoretisch gezien wel? We leggen u het hieronder uit. De meeste stichtingen hoeven geen winst te maken. Dat betekent echter niet dat het niet is...

read more

Hogere WOZ-waarde, maar géén hogere OZB: hoe kan dat?

Over het algemeen wordt aangenomen dat een hogere WOZ-waarde voor een woning automatisch leidt tot meer onroerendezaakbelasting (OZB). Dat snappen we, maar het klopt niet. We leggen u hieronder uit hoe het zit. We hoeven het u het waarschijnlijk niet nog een keer te...

read more

Heb je een vraag?

Stuur een bericht of bel +31(0) 85-0187707