Blockchain voor business - Brixxs

Blockchain voor business

Innovatie lab

Blockchain voor business

 • Blockchain technologie geschikt voor bedrijven

 • Kennisdeling tussen interne en externe professionals

 • Introductie van een innovatie 'lab' binnen of buiten de eigen organisatie

 • Geïntegreerd met onze business applicaties

 • Beschikbaarheid van ervaren implementatie consultants

 • Blockchain voor business

  We beantwoorden de vraag of blockchain technologie een interessante ontwikkeling is voor je bedrijf.

  Realiseer je eigen IT innovatie lab

  Structureel kennis buiten je organisatie naar binnen halen, dat is slim. Dat doe je niet alleen, maar met je zakelijke partners. Wij zorgen voor een concreet functionerend IT innovatie lab waar alle betrokken partijen hun toegevoegde waarde leveren.

  State of the art technologie

  We helpen niet alleen bij het bedenken van een oplossing, we kunnen ze ook nog voor je realiseren vanuit het IT innovatie lab.

  Partnership

  We werken graag met je samen vanuit een lange termijn perspectief omdat we strategisch willen meedenken en samenwerken.

  Innovatie labs

  Blockchain technologie heeft nut op het moment dat er meerdere organisaties samenwerken met dezelfde informatie. Blockchain is een strategische keuze. Dat impliceert dat je IT kennis en IT implementatie moet borgen. Door middel van interne of externe innovatie labs heb je structureel controle over dit gehele proces. Wij helpen je met de bemensing, de technologie en de realisatie.

  Workshops en interactief

  Geen lange analyse trajecten, gewoon direct aan de slag! Kleine stappen voorwaarts en zonder grote (financiële) risico’s.

  Open innovatie en strategisch

  Wij geloven in Open Innovatie principes en zullen altijd objectief naar je processen kijken, startend vanuit een strategisch perspectief. Daarbij denken we dat IT te belangrijk is voor een ouderwetse klant-leverancier relatie. Dat heeft nooit echt goed gewerkt en de belangen zijn nu te groot. Partnerschips en vertrouwen in elkaar zijn belangrijke uitgangspunten.

  Wij leveren een bijdrage aan de procesoptimalisatie en digitale innovatie door het leveren van adviezen en het concreet invullen van op maat gemaakte bedrijfssoftware op een snelle, slimme en (kosten)efficiënte wijze.

  Wij beschikken niet alleen over kennis van nieuwe technologie, maar we gaan een stap verder. IT innovatie is geen einddoel. Het is een continu proces waarin vanuit open innovatie principes samen gekeken wordt naar de IT volwassenheid van de organisatie, de strategische doelstellingen en het tempo waarin veranderingen dienen plaats te vinden.

  Wij leveren naast de aandacht voor de strategie en tactische invulling ook direct concrete software oplossingen.

  ontwikkeld door
  MediaMindz