Schade voorkomen bij tijdelijke sluiting bedrijf

Schade voorkomen bij tijdelijke sluiting bedrijf


Door de coronacrisis zijn mensen vaker thuis. Daardoor komen woninginbraken minder voor en zijn bedrijfspanden vaker het doelwit, vooral panden van bedrijven die de deuren tijdelijk hebben moeten sluiten. Zijn uw preventie en verzekering goed geregeld en aangepast aan de huidige situatie? Ons kantoor adviseert u graag.

Inspectieronde


Wanneer u de deuren tijdelijk hebt moeten sluiten, adviseren we elke dag een inspectieronde uit te voeren (of laat dit doen), om schade door bijvoorbeeld lekkage of brand te helpen voorkomen. En spoel de waterleidingen regelmatig door (kranen even goed door laten lopen), waardoor u de ontwikkeling van legionella tegengaat.

Gezond verstand


Om schade door brand en lekkage te voorkomen zijn allerlei adviezen te bedenken, maar met gezond verstand komt u een heel eind. Geen brandbare spullen laten slingeren, de stroom van apparaten af (behalve van alarmsystemen uiteraard), gasleidingen dicht, dak(goten) controleren, brandwerende deuren dicht, enzovoort. Op internet zijn checklijsten makkelijk te vinden.

  • Bedrijfspanden zijn vaker het doelwit van inbrekers in deze coronatijd.
  • Elke dag een inspectieronde helpt schade door lekkage of brand te voorkomen.

Gerelateerde Artikelen

Eigen stroom voor een bedrijf: wat zijn de voordelen?

We hoeven u er waarschijnlijk niet meer te wijzen op het feit dat de energieprijzen momenteel door het dak gaan. Sommige bedrijven lossen dit op door zelf hun energie op te wekken. Dat kan, mits juist uitgevoerd, inderdaad de nodige voordelen hebben. Het toenemende...

Lees meer

Heb je een vraag?

Stuur een bericht of bel +31(0) 85-0187707