Reisverzekering wordt sinds juni weer vaker afgesloten

Reisverzekering wordt sinds juni weer vaker afgesloten


Door de wereldwijde uitbraak van het coronavirus boeken Nederlanders veel minder reizen dan dezelfde periode vorig jaar. Reisbrancheorganisatie ANVR merkt dat klanten erg terughoudend zijn. Vooral de verre bestemmingen die in de media veel aandacht krijgen, zijn een stuk minder populair. Ook de boekingen binnen Europa nemen sterk af.

Ommekeer sinds juni

Na de uitbraak van het coronavirus liep het aantal afgesloten reisverzekering fors terug door de afname van het aantal boekingen. Toch worden er wel weer meer reisverzekeringen afgesloten. Uit een analyse van Independer blijkt dat er sinds juni een duidelijke ommekeer te zien is. Vergeleken met mei was er zelfs sprake van een verdriedubbeling van het aantal afgesloten reisverzekeringen.

Minder reisverzekeringen met werelddekking afgesloten

Independer merkt daarbij wel op dat minder mensen verre reizen maken. Het aantal reisverzekeringen met werelddekking neemt dan ook duidelijk af. In de maanden mei en juni 2019 werd bij ongeveer de helft van alle reisverzekeringen een vinkje gezet bij het vakje werelddekking. In mei en juni van dit jaar sluit nog slechts 27 procent van de mensen een reisverzekering met werelddekking af.

Meer doorlopende reisverzekeringen

De belangstelling voor een doorlopende reisverzekering neemt wel toe. Ruim 75 procent van de bezoekers zocht naar een doorlopende reisverzekering. Vorig jaar was dat met 62 procent aanzienlijk minder. Ook lijken vooral 35-plussers vakantieplannen te maken en daarvoor reisverzekeringen af te sluiten (55 procent). Vorig jaar was deze groep goed voor 44 procent van alle afgesloten reisverzekeringen.

Gerelateerde Artikelen

Deze verzekeringen heeft u nodig voor uw koopwoning

Heeft u een huis gekocht? Gefeliciteerd! Een koopwoning markeert een nieuw begin en we durven erom te wedden dat u staat te popelen om de eerste verhuisdozen over de drempel te tillen. Toch moet er ook nog het een en ander gebeuren op het gebied van administratie. De...

Lees meer

Vijf belangrijke verzekeringen voor bouwondernemers

Ondernemers worden nogal eens geconfronteerd met de mogelijkheid om allerlei verzekeringen af te sluiten. Deze zijn niet altijd nodig. Een grafisch vormgever loopt doorgaans tenslotte minder risico dan een bouwondernemer, wat de vraag of een verzekering raadzaam is...

Lees meer

Heb je een vraag?

Stuur een bericht of bel +31(0) 85-0187707

Gerelateerde vragen over API koppelingen

Brixxs regelt de inzet van een link builder specialist op basis van jouw project requirements, zodat je geen tijd kwijt bent met het zoeken naar expertise, de aansturing, het beoordelen van de kwaliteit en de administratieve afhandeling.

 

Brixxs regelt de inzet van een MailChimp Expert op basis van jouw project requirements, zodat je geen tijd kwijt bent met het zoeken naar expertise, de aansturing, het beoordelen van de kwaliteit en de administratieve afhandeling.

 

Brixxs regelt de inzet van een PowerPoint specialist op basis van jouw project requirements, zodat je geen tijd kwijt bent met het zoeken naar expertise, de aansturing, het beoordelen van de kwaliteit en de administratieve afhandeling.

 

Brixxs regelt de inzet van een CCV Shop specialist op basis van jouw project requirements, zodat je geen tijd kwijt bent met het zoeken naar expertise, de aansturing, het beoordelen van de kwaliteit en de administratieve afhandeling.

Wil je een API koppeling hebben met CCV Shop? Klik dan hier om meer te lezen over de CCVshop API koppeling.

Brixxs kan je helpen om voor Adperio een API koppeling te bouwen. Neem contact op met Brixxs om de mogelijkheden te bespreken om een Adperio maatwerk koppeling te realiseren.

Adperio API koppeling laten bouwen

Indien dubbel gegevens worden verwerkt in verschillende systemen, kan dat leiden tot fouten en heel wat frustraties. Dit ontstaat vaak doordat deze systemen niet goed met elkaar kunnen communiceren. De oplossing voor dit probleem is een API koppeling.

⬢ Brixxs adviseert of je een standaard of maatwerk Adperio API koppeling nodig hebt.

⬢ De kosten voor een maatwerk API koppeling hangt van verschillende factoren af, zoals aantal systemen die gekoppeld gaan worden, complexiteit, maar ook of je de Adperio API zelf wilt onderhouden of dat je dat aan Brixxs uitbesteedt

⬢ De kwaliteit van de API van de te koppelen systemen zijn van belang. Indien het systeem bijvoorbeeld REST ondersteunt, dan is dit vrij makkelijk te koppelen. Heeft jouw systeem geen mogelijkheden voor een API, dan kunnen we als Brixxs kijken of we een software robot kunnen ontwikkelen om toegang te verkrijgen.

Adperio API koppeling

Laad meer