Rabo ClubSupport: wat houdt het in?

Rabo ClubSupport: wat houdt het in?

Verenigingen in Nederland konden zich tot en met 14 juni weer inschrijven voor Rabo ClubSupport. Wat dit fenomeen precies inhoudt? We leggen het u hieronder uit.

De Rabobank kennen we natuurlijk allemaal. De traditionele grootbank is niet meer weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld en helpt ondernemers, maar ook particulieren aan betaalrekeningen, spaarrekeningen, leningen en méér.

Ook stichtingen en verenigingen kunnen voor een breed scala aan bankproducten terecht bij een van de vele filialen. Maar voor hen biedt Rabobank nét ietsje meer. Tenminste – als uw stichting of vereniging een club betreft.

De Rabobank ondersteunt namelijk al twintig jaar verenigingen door heel Nederland door middel van iets dat al bijna nét zo beroemd is als de bank zelf: Rabo ClubSupport.

Wat is Rabo ClubSupport?
Rabo ClubSupport is precies wat je bij de term verwacht: ondersteuning namens de Rabobank voor uw vereniging. Dat kan met geld, maar ook via netwerken en kennis.

De bank beschikt over een speciaal fonds om verenigingen te versterken. Het gaat dan met name om verenigingen die een maatschappelijk doel hebben. Voorbeelden: voetbalverenigingen die hun clubhuis willen verduurzamen, ouderverenigingen die kinderen van school halen of instanties die zich specialiseren in het werven van vrijwilligers.

Hoe meld ik me aan voor Rabo ClubSupport?
Aanmelden voor Rabo ClubSupport kon dit jaar tot en met 14 juni. Dat betekent dus dat u voor dit jaar te laat bent, maar niet getreurd: de actie wordt jaarlijks herhaald – in ongeveer dezelfde tijd van het jaar.

Na de aanmelding kunnen leden van de Rabobank stemmen op welke vereniging zij het meest waardig vinden voor het ontvangen van Rabo ClubSupport. Dat kan dan meestal vanaf het najaar – dit jaar is het vanaf 5 september.

Dit leidt uiteindelijk tot (financiële) steun voor één vereniging in kwestie. Daarmee hoopt de bank de regio te versterken.

Gerelateerde Artikelen

Mkb-winstvrijstelling: wat houdt het precies in?

Bent u een ondernemer? Dan betaalt u, net als een werknemer in loondienst, inkomstenbelasting. Maar wanneer de Belastingdienst u aanmerkt als een ondernemer, kunt u wél profiteren van een aantal maatregelen die er wellicht voor zorgen dat u minder hoeft te betalen....

Lees meer

Heb je een vraag?

Stuur een bericht of bel +31(0) 85-0187707