Overheid komt ondernemers verder tegemoet

Overheid komt ondernemers verder tegemoet

De overheid heeft een aantal maatregelen genomen om ondernemers tegemoet te komen in de coronacrisis. Bovendien is men bezig de regelingen fijnmaziger te maken, omdat een aantal ondernemers achter het net lijkt te vissen. Ons kantoor brengt u graag op de hoogte van de actuele stand van zaken.

Op u van toepassing?

Bovendien kunnen wij u precies vertellen welke maatregelen op uw onderneming van toepassing kunnen zijn en staan we u, indien gewenst, graag bij wanneer u een beroep wilt doen op deze voorzieningen. Omdat de ontwikkelingen elkaar snel opvolgen, is het uiteraard onmogelijk in dit bericht de actualiteit op de voet te volgen.

TOZO

Een belangrijke maatregel is de Tijdelijke Overbruggingsregeling Zelfstandig Ondernemers (TOZO), waarbij ook zzp’ers gebaat zijn. De TOZO is gebaseerd op bestaande regelingen, maar de voorwaarden zijn versoepeld en de toegankelijkheid vergroot. De TOZO kunt u aanvragen bij de gemeente waar u woont. Ons kantoor staat u graag terzijde, met raad en daad.

  • De overheid is bezig de steunmaatregelen voor ondernemers fijnmaziger te maken.
  • Een belangrijke maatregel is de Tijdelijke Overbruggingsregeling Zelfstandig Ondernemers (TOZO), waarbij ook zzp’ers gebaat zijn.

Natuurlijk houden wij u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Zeker op dit gebied is veel meer te melden. Bel of mail ons voor informatie op maat.

Gerelateerde Artikelen

Méér verzekeringsfraude door ondernemers: hoe kan dat?

Volgens verzekeraars zijn er steeds meer ondernemers die een poging tot fraude doen. Dat meldt het Verbond van Verzekeraars op basis van de jaarlijkse cijfers.  Deze stijging in het aantal pogingen tot fraude is niet nieuw. Het Verbond van Verzekeraars zag namelijk in...

Lees meer

De vastgoedwaarde van kantoren daalt: wat is de oorzaak?

Voor een lange tijd leken de waardes van kantoren en andere bedrijfspanden te stijgen, maar daar komt nu een kentering in. Dat meldt de ABN AMRO in het Financieel Dagblad. Het derde kwartaal van dit kalenderjaar wordt volgens ABN AMRO gekenmerkt door een waardedaling....

Lees meer

Studenten en energiecompensatie: hoe zit het precies?

Veel Nederlanders ontvangen twee keer €190 aan energiecompensatie. Studenten lijken echter massaal buiten de boot te vallen. We leggen u hieronder uit wat er speelt.  Krijgen studenten een energiecompensatie? Iedere Nederlander ontvangt in de maanden november en...

Lees meer

Heb je een vraag?

Stuur een bericht of bel +31(0) 85-0187707