functionaliteiten Officeportaal

CRM

Uitgebreide functionaliteit op het gebied van CRM zoals relatiegroepen, categorieen, klant dossier, communicatie log, chat berichten. Alle klant informatie 24/7 op mobiel beschikbaar.

m

Dossier Management

Zeer krachtige dossier management oplossing waarin iedere klantinteractie is opgenomen. Automatisch of handmatig checklisten afwerken.

d

Taken Management

Elk onderdeel binnen het Officeportaal kan vanuit een taak centraal worden beheerd en afgehandeld. Dus integraal overzicht van piekbelastingen. Ook taken management via de mobiele app.

i

Document Management

Document templates, versiebeheer, document archivering en alle document voor de klant raadpleegbaar via de mobiele app.

Z

Goedkeuring documenten

Via een pushbericht kan de klant door twee klikken een document goedkeuren en indien gewenst via chat commentaar geven of een vraag stellen zodat je eigen bedrijfsapp optimaal wordt ingezet.

Videobellen

Ervaar het gemak van videobellen voor je klant en jezelf binnen je eigen gepersonaliseerde mobiele app. Geen gedoe met inlogcodes en software, zelfs geen gedoe met browsers.

Email Management

Bepaal eenmalig je email templates en gebruik ze voor alle email notificaties en berichten. Meer structuur in de manier van communiceren en meer uniformiteit onder collega’s.

Z

Digitaal ondertekenen

Via een pushbericht kan de klant door twee klikken direct starten met digitaal ondertekenen op basis van sms tan authenticatie. Verzegeling van PDF document op basis van PKI certificaat.

Tijdschrijven

Vanuit elk projectdossier kan iedere medewerker tijdschrijven voor declarabele en niet declarabele uren.

Facturatie

Abonnementen en geschreven uren automatisch samengevoegd op een PDF verzamelfactuur en automatisch via email naar de klant gestuurd inclusief uren verantwoording.

Digitaal vergaderen

Eenvoudig vergaderingen plannen, mensen uitnodigingen, agenda’s maken en verslagen maken. Alle deelnemers krijgen automatisch een PDF van het verslag. Eventueel in combinatie met videobellen.

w

Veilig berichten sturen

Als alternatief voor whatsapp berichten kun je nu via het portaal of de mobiele app berichten versturen of ontvangen via een beveiligd kanaal.

Digitale postkamer

Via een centrale inbox binnen het Officeportaal worden gescande of geüploade documenten van de klant ontvangen en verwerkt.

Veilig delen van documenten

Simpel toesturen van een email uitnodiging voor het delen van een document. Op basis van een sms tan code wordt een authenticatie uitgevoerd alvorens de persoon het document kan downloaden binnen de vastgestelde periode.

Dashboard

Track en trace van alle inkomende en uitgaande informatiestromen met je klant.

Heb je een vraag?

Stuur een bericht of bel +31(0) 85-0187707