PrestaShop is een eCommerce platform dat al sinds 2007 bestaat. PrestaShop is krachtige tools voor het creëren en beheren van hun online winkels. PrestaShop wordt gebruikt door meer dan 250.000 bedrijven in 190 landen wereldwijd

Het PrestaShop team is samengesteld uit hoog opgeleide individuen van over de hele wereld, waaronder ontwikkelaars, ontwerpers, project managers, marketing experts, en customer support specialisten. De PrestaShop gemeenschap is ook zeer actief, met meer dan 1,4 miljoen leden geregistreerd op de officiële PrestaShop forums.

PrestaShop wordt momenteel geleid door mede-oprichters Bruno Leveque en Igor Schlumberger. PrestaShop is een particulier bedrijf met hoofdkantoor in Parijs, Frankrijk

PrestaShop biedt een gratis, open source eCommerce oplossing. PrestaShop is beschikbaar onder de Open Software License (OSL).

Deze licentie staat iedereen toe PrestaShop gratis te downloaden en te gebruiken op hun eigen website. PrestaShop biedt ook een betaalde versie van hun software, die extra functies en ondersteuning omvat Er zijn twee verschillende soorten ambassadeurs: Officiële PrestaShop Ambassadeurs en PrestaShop Community Ambassadeurs Officiële PrestaShop Ambassadeurs zijn werknemers van PrestaShop die PrestaShop helpen promoten en ondersteuning bieden aan gebruikers. PrestaShop Community-ambassadeurs zijn leden van de PrestaShop-gemeenschap die vrijwillig hun tijd besteden aan het promoten van PrestaShop en het ondersteunen van gebruikers.

Beide soorten ambassadeurs zijn gepassioneerd over PrestaShop en het helpen van anderen om succesvol te zijn met PrestaShop. Als je hulp nodig hebt met PrestaShop, neem dan zeker contact op met een ambassadeur voor hulp.

Je kunt een lijst van PrestaShop ambassadeurs vinden op de PrestaShop website.