Prestashop is een krachtige oplossing voor e-commerce die een breed scala aan functies en hulpmiddelen biedt om je te helpen bij het maken en beheren van je online winkel. Met Prestashop kan je eenvoudig producten toevoegen, bestellingen beheren, verzendingen bijhouden en nog veel meer. Prestashop biedt ook een breed scala aan thema’s en modules die je kunt gebruiken om je winkel aan te passen. Als je op zoek bent naar een e-commerce oplossing die veel functies en flexibiliteit biedt, is Prestashop een geweldige optie.

Wat zijn de belangrijkste functies van Prestashop?

Prestashop biedt een breed scala aan functies die je kunnen helpen bij het maken en beheren van je online winkel. Enkele van Prestashop’s meest populaire functies zijn:

  • Productbeheer: Met Prestashop kan je gemakkelijk producten toevoegen aan je winkel, productvoorraad beheren, verzend- en belastingregels instellen en nog veel meer.
  • Orderbeheer: Prestashop maakt het gemakkelijk om bestellingen en klanten te volgen, verzending en betalingen te beheren, en retouren en terugbetalingen te verwerken.
  • Marketing en SEO: Prestashop biedt hulpmiddelen waarmee je je winkel kunt promoten en meer klanten kunt bereiken. Je kunt ook gebruik maken van de ingebouwde SEO-functies van Prestashop om de zichtbaarheid van je winkel in zoekmachines te verbeteren.