Je kunt Prestashop gebruiken om een bundelproduct te maken, dat is een product dat meerdere artikelen bevat. Dit is perfect voor de verkoop van producten die komen in een set of voor het maken van unieke geschenken. Je kunt toevoegen en verwijderen van items uit de bundel, alsmede de prijs van de bundel wijzigen. Je kunt ook bieden kortingen op de Prestashop bundel product.

Wanneer je een Prestashop bundel product maakt, kan je zo veel items toevoegen als je wilt aan de bundel. Je kan ook kiezen voor de hoeveelheid van elk item dat je wilt opnemen in de bundel. Prestashop maakt het gemakkelijk om een bundelproduct te maken en om de prijs van het bundelproduct te wijzigen. Je kunt ook bieden kortingen op Prestashop bundel producten.

Prestashop is een geweldige manier om producten die kw Aomen in een set te verkopen. Als je verkoopt producten die meestal samen worden gekocht, dan een Prestashop bundel product is een geweldige manier om ze te verkopen. Je kunt Prestashop ook gebruiken om unieke geschenken te maken. Als je iemand kent die houdt van Prestashop, dan is een Prestashop bundel product is een geweldig cadeau-idee. Prestashop maakt het eenvoudig om bundelproducten te maken en de prijs van bundelproducten te wijzigen. Je kunt ook bieden kortingen op Prestashop bundel producten.

Prestashop is een geweldige manier om producten te verkopen en om unieke geschenken te maken. Prestashop maakt het gemakkelijk om bundelproducten te maken en de prijs van bundelproducten te wijzigen. Je kunt ook kortingen aanbieden op Prestashop-bundelproducten.