Prestrashop Bootstrap is een stukje code die in de header van een webpagina wordt opgenomen. Dit Bootstrap-bestand bevat alle instructies die de browser nodig heeft om de pagina goed weer te geven. Bootstrap is ontworpen om het maken van websites makkelijker en sneller te maken.

Bootstrap wordt vaak gebruikt door ontwikkelaars omdat het gemakkelijk te gebruiken is en veel functionaliteit biedt. Prestashop Bootstrap maakt responsive webdesign mogelijk . Dit betekent dat een website er goed uitziet op elk apparaat, of het nu een desktop, laptop, tablet of smartphone is. Bootstrap is ook compatibel met alle moderne webbrowsers.

Prestashop Bootstrap is gratis te gebruiken en kan worden gedownload van de officiële Prestashop Bootstrap-website. Bootstrap-thema’s zijn ook beschikbaar voor aankoop op verschillende websites. Deze thema’s geven je website een unieke look en feel.

Als je nieuw bent in Bootstrap, dan is het aan te raden om eerst de documentatie op de officiële Bootstrap-website door te lezen. Dit zal je een goede introductie geven in Bootstrap en hoe het werkt. Als je Bootstrap wilt gebruiken voor een professionele website, overweeg dan een Bootstrap-thema aan te schaffen. Dit zorgt ervoor dat je website er netter uitziet en geeft je ook toegang tot meer functies.