Prestashop is een e-commerce platform waarmee je een online winkel kunt maken. Het is beschikbaar als een gratis, open source software. Je kunt het op je eigen webserver installeren of een hostingaccount nemen waarop Prestashop al is geïnstalleerd.

Prestashop biedt alle functies die je nodig hebt om een succesvolle online winkel te maken, met inbegrip van een winkelwagentje, productcatalogus, orderbeheer en betalingsverwerking. Je kunt ook modules en thema’s vinden om de functionaliteit van je winkel om uit te breiden.

Als je geld wilt verdienen met Prestashop, kunt u zich aanmelden voor hun affiliate programma. Als affiliate verdient je een commissie op elke verkoop die je doorverwijst naar Prestashop.com. Om in aanmerking te komen voor het affiliate programma, moet je een Prestashop winkel hebben.

Prestashop biedt een zeer royale affiliate programma, met commissies beginnen bij 20%. Dit betekent dat als je een klant doorverwijst die $100 op Prestashop besteedt, je $20 zult verdienen. Hoe meer klanten je doorverwijst, hoe meer geld je kunt verdienen.

Prestashop heeft ook een verwijzingsprogramma waar je een commissie verdienen kunt door te verwijzen andere mensen naar hun site. Als je iemand doorverwijst die zich aanmeldt voor een Prestashop-account, verdient je een commissie van $5.

Het Prestashop affiliate programma is een geweldige manier om geld te verdienen door het bevorderen van een product dat je in gelooft. Je kunt meer informatie over de Prestashop affiliate programma op hun website.

Prestashop affiliate programma is een geweldige manier om geld te verdienen door het bevorderen van een product waar je in gelooft. Als je een Prestashop gebruiker bent, of denken van het worden een, ik sterk aanbevelen je zich aanmelden voor hun affiliate programma. Je kunt meer informatie over de Prestashop affiliate programma op hun website.