Een veel gestelde vraag betreft algemeen, cross-platform en Bedrijfsapp


Wat is een cross-platform mobiele app?

Een cross-platform mobiele app is ontwikkeld in één programmeertaal en kan gebruikt worden voor zowel Android als IOS.
In tegenstelling tot web apps zijn cross-platform apps wel beschikbaar in de app store (IOS) en Google Play store en worden dus als daadwerkelijke app gedownload.

Bron : Wat is een cross-platform mobiele …

Accountancy- en
administratiekantoren

Je eigen mobiele app voor de promotie van je merk

Complete kantooromgeving voor digitale klantinteractie

Kant en klare modules voor accountancy

Gratis gebruik beveiligd videobellen binnen het Brixxs Officeportaal

Voorbeelden kant en klare accountancy modules

Nieuwe klant onboarding

Stop met mailen. Ontvang gestructureerd alle informatie van de klant en communiceer met je klant op een efficiente manier op het juiste moment met de juiste informatie.

Jaarrekening

Maak bijvoorbeeld automatisch een opdrachtbevestiging en start automatisch een digitaal ondertekening verzoek, maak snel een verslag in pdf of laat de concept jaarrekening goedkeuren via je eigen bedrijfsapp.

Jaarwerk

Maak automatisch voor alle klanten een projectdossier aan met de juiste einddatum voor het dossier en de opgenomen maanden. Bewaak alle activiteiten rondom het jaarwerk vanuit een klantoverzicht en alle klanten. Ontvang gestructureerd alle benodigde klantinformatie via het klantenportaal en maak gebruik van je eigen bedrijfsapp.

i

Taken voor de klant en je medewerkers

Maak je eigen projectdossier typen voor het verzamelen van informatie vanuit de klant en de medewerkers. Bewaak de voortgang met vervaldata en draag zorg voor het verdwijnen van piekbelastingen.

Z

Goedkeuring aangiften

Via een pushbericht kan de klant door twee klikken een aangifte goedkeuren en indien gewenst via chat commentaar geven of een vraag stellen zodat je eigen bedrijfsapp optimaal wordt ingezet.

Videobellen

Ervaar het gemak van videobellen voor je klant en jezelf binnen je eigen gepersonaliseerde mobiele app. Geen gedoe met inlogcodes en software, zelfs geen gedoe met browsers.

Veel gestelde vragen over Bedrijfsapp

Een cross-platform mobiele app is ontwikkeld in één programmeertaal en kan gebruikt worden voor zowel Android als IOS.
In tegenstelling tot web apps zijn cross-platform apps wel beschikbaar in de app store (IOS) en Google Play store en worden dus als daadwerkelijke app gedownload.

Een PWA (Progressive Web App) kent een aantal voordelen:

Een PWA (Progressive Web Apps) is een website die zich gedraagt als een mobiele app en is gebouwd met de veelgebruikte web technologieën zoals HTML, CSS en JavaScript. De bezoeker van je website hoeft dus niets te downloaden voor de ultieme mobiele ervaring. Progressive Web Apps werken op elk platform als de browser aan de standaarden voldoet.

Een hybride app is een web app met een native laag. Deze hybride app is een combinatie tussen een web en een native app. Hybride apps download je uit de App store (Apple) of Google play store. De hybride app kan er voor de gebruiker hetzelfde uitzien als een native app.

Een native app is speciaal ontworpen voor 1 platform in de eigen ontwikkeltaal. Voor Android (Google) is dat Java en voor IOS (Apple) is dat Swift. Hierdoor zijn de native apps gebruiksvriendelijker, door deze volledig gebruik maken van de native elementen van de telefoon (denk aan geheugen, (design)standaards en mobiel specifieke functionaliteiten).

Het ontwikkelen van een eigen bedrijfsapp op Apple (IOS) en Google (Android) kan een dure aangelegenheid zijn. Afhankelijk van de wensen liggen de kosten gemiddeld tussen de 1000 en 30.000 euro. Vaak wordt het app onderhoud onderschat. Zo kan het zijn dat de app bijgewerkt moet worden omdat bijv. Apple een nieuwe IOS versie uitbrengt. Daarnaast betaal je voor een developer account. Een Google developer account kost zo’n 25 dollar per jaar en een developer account bij Apple kost 99 dollar.

Met een eigen bedrijfsapp heb je een betere marketing en klantenbinding. De Social media kanalen kunnen ook als verzamelplek worden gezien in de eigen mobiele app. Omdat mobiele apps makkelijk zijn in het gebruik, geven de klanten vaak de voorkeur aan een app in plaats van een website. Daarnaast heb je de mogelijkheid om push berichten te versturen. Deze worden sneller gelezen vergeleken met e mailberichten.