De link van admin login van lokale host in Prestashop is “http://localhost/prestashop/admin”.

Wat kan ik doen als admin van Prestashop?

Als beheerder van Prestashop kunt u producten toevoegen/verwijderen, categorieën toevoegen/verwijderen, fabrikanten toevoegen/verwijderen, leveranciers toevoegen/verwijderen, klanten toevoegen/verwijderen, verzend- en betalingsopties instellen, belastingen configureren en bestellingen beheren. Je kunt ook modules en addons installeren om de functionaliteit van uw Prestashop-winkel uit te breiden.

Wat is het verschil tussen een Prestashop-module en een addon?

Een Prestashop module is een stuk van software die nieuwe functies of functionaliteit toevoegen aan uw Prestashop winkel. Een addon, aan de andere kant, is een kleiner stuk code dat verbetert of wijzigt de functionaliteit van een module. Addons worden meestal gemaakt door derde-partij-ontwikkelaars, terwijl modules meestal worden gemaakt door Prestashop.

Wat zijn enkele populaire addons voor Prestashop?

Enkele populaire addons voor Prestashop zijn de Facebook Like Box, de Google Analytics-module, de Pinterest Pin It-knop en de Twitter Feed-module. Deze addons kunnen u helpen bij het promoten van uw Prestashop winkel op sociale media, het verkeer en de activiteit van uw winkel bijhouden en nieuwe functies toevoegen aan uw Prestashop-winkel.