Een veel gestelde vraag over Low code, Thinkwise


Waarom Brixxs over Thinkwise?

Tegenwoordig bieden veel bedrijven naast de reguliere software pakketten ook mobiele apps aan om optimale toegang tot het platform te verlenen. Dit is ook het geval bij Thinkwise, zij hebben namelijk een app in zowel de Apple app store als in de Google Play Store, maar waar zijn deze apps nou eigenlijk te vinden? De Apple app store app is hier te vinden, https://apps.apple.com/nl/app/indicium/id1295683257. En de Google Play Store variant is hier te vinden, https://play.google.com/store/apps/details?id=com.thinkwisesoftware.gui.indicium&hl=nl&gl=US. Met de Thinkwise mobiele app krijg je optimale toegang tot het Thinkwise platform, waar je ook bent.

Bron : Waarom Brixxs over Thinkwise? …

Waarom Brixxs

 • Binnen 24 uur een werkend prototype door slim software na te bouwen
 • Efficiënt configureren in plaats van sloom programmeren
 • Laagsteprijsgarantie, altijd én op alles. Tot wel 50% goedkoper dan qua diensten en abonnementsprijzen.
 • Low code platform rijk aan essentiële krachtige functies, vergeleken met
 • Ons Low Code platform heeft handige integraties met onze andere Brixxs platformen:

  • AVG-proof videobel platform
  • Native apps via het mobiele app platform
  • Eenvoudig rechtsgeldig digitaal ondertekenen
  • API-platform met koppelingen naar duizenden andere softwaresystemen
 • Inhuur van senior specialisten en programmeurs in meerdere expertises zoals Excel VBA, C#, PHP, .NET, Javascript en Phyton)
 • Ervaren consultants met bewezen track record
 • Risicovrije garantieperiode na de oplevering van je project
 • Support die gedreven is door klanttevredenheid, bereikbaar zowel met live chat als telefonisch. Klantenservice die kennis van zaken heeft en direct je probleem begrijpt. Wij werken altijd op maat en persoonlijk, jouw bedrijf is nooit
  een nummer.
 • Gehost hier in Nederland en ISO 9001/27001 en NEN 7510 gecertificeerd
 • Jij behoudt de controle over je data en bestanden

Veel gestelde vragen over Low code, Thinkwise

Low code en no code software wordt tegenwoordig steeds vaker gebruikt binnen bedrijven om bedrijfsprocessen te automatiseren. Thinkwise biedt daarom de zogenaamde Thinkwise technologies aan om dit mogelijk te maken, maar wat is dit nou eigenlijk? De Thinkwise technologies zijn low code software voor core systemen binnen bedrijven. Dit houdt in dat bedrijven doormiddel van Thinkwise technologies hun bedrijfsprocessen kunnen automatiseren om zo sneller en effectiever te werk te gaan. Zo besparen bedrijven met behulp van Thinkwise technologies tijd en geld voor belangrijke dingen. Thinkwise technologies is één van de grootste spelers als het gaat om low code software voor bedrijven.

Misschien heb je wel eens gehoord van Incentro, dit is een grote digitale dienstverlener voor bedrijven. Incentro biedt allerlei automatiseringsmogelijkheden aan bedrijven. Maar wat je misschien niet wist is dat sinds 1 juni 2021 Incentro en Thinkwise partners zijn. Thinkwise is een grote speler op het gebied van low code en het partnerschap met Incentro biedt enorme mogelijkheden als het gaat om low code en automatiseringsmogelijkheden. Het partnerschap tussen Incentro en Thinkwise is dan ook groot nieuws op het gebied van technologie dit jaar, en terecht.

Thinkwise heeft een community portal ontwikkelt om hun low code omgeving snel en makkelijk toegankelijk te maken voor gebruikers. Dit community portal wordt ook wel tcp, of Thinkwise Community Portal, genoemd. Inloggen bij dit portal is gelukkig erg simpel, met behulp van deze link: https://tcp.thinkwise.app/web/Login.aspx kunt u het inlogscherm van het Thinkwise tcp bereiken. Hier kunt u vervolgens uw inloggegevens, namelijk de gebruikersnaam en het wachtwoord, invullen om toegang te krijgen tot het Thinkwise community portal. Vanuit hier kunt u nu al uw low code zaken regelen met behulp van Thinkwise en haar nuttige tools!

De markt voor low code en no code software wordt alsmaar groter, en een grote speler in deze markt Thinkwise plukt hier de vruchten van als één van de giganten in deze markt. Maar waarom kiezen zoveel mensen nou eigenlijk voor het Thinkwise platform, wat is er zo bijzonder aan? Thinkwise helpt bedrijven met hun groei door prachtige low code en no code software te leveren om de huidige repetitieve taken te automatiseren. Thinkwise is een bedrijf vol met expertise en positieve klantervaringen op dit gebied, en door de jaren heen hebben zij bewezen dat ze meer dan in staat zijn om goed werk te leveren als het gaat om low code en no code software.

De Thinkwise software heeft de wereld van low code en no code snel veroverd, steeds meer bedrijven beginnen gebruik te maken van low code en no code software zoals Thinkwise, maar waar wordt de Thinkwise software eigenlijk gemaakt? De Thinkwise software factory staat in Apeldoorn, op de Ovenbouwershoek nummer 9 om precies te zijn. De postcode van dit adres is 7328 JH Apeldoorn. Vanuit hier is de beroemde Thinkwise low code software ontwikkelt. Het hoofdkantoor van Thinkwise is op dezelfde locatie gevestigd, en hier kan je dan ook terecht voor stages of andere Thinkwise gerelateerde zaken.

De Thinkwise community is een belangrijk onderdeel van het Thinkwise low code platform. Veel mensen vragen zich daarom af waar deze Thinkwise community te vinden is. Gelukkig is het antwoord op deze vraag vrij simpel, doormiddel van deze link, https://community.thinkwisesoftware.com/, kom je bij de Thinkwise community uit. Vanuit hier heb je vervolgens toegang tot eindeloos veel informatie over het Thinkwise low code platform, lees de eindeloze artikelen over dit geweldige product of praat zelf mee in de Thinkwise community, alles is mogelijk met deze feature van Thinkwise. De Thinkwise community is toegankelijk voor iedereen, en is simpel te bereiken doormiddel van de eerdergenoemde link.

Klantervaringen en reviews zijn een eerlijke en accurate graadmeter van de kwaliteit van een bepaald bedrijf, en dit is niet anders voor Thinkwise. Thinkwise wordt over het algemeen erg positief ervaren door klanten op het gebied van low code. Thinkwise heeft niet voor niets een score van 3.8/5 behaald op Glassdoor. Deze hoge scores zijn volkomen terecht, en dat is ook waarom Thinkwise een grote speler is op het gebied van low code en no code. Vergeleken met de sterke concurrentie is Thinkwise een zeer solide optie als het om klantervaringen en reviews aankomt.

Programma’s worden tegenwoordig allemaal geschreven in complexe programmeertalen door getrainde professionals, maar door low code aanbieders als Thinkwise wordt het maken van software steeds toegankelijker. Thinkwise low code staat bedrijven toe om programma’s te maken of bedrijfsprocessen te automatiseren zonder daar een complexe programmeertaal voor nodig te hebben. Alles met Thinkwise low code gaat op een grafische wijze, en dit maakt het voor bedrijven vele malen efficiënter in gebruik. Zo kunnen bedrijven efficiënt hun eigen processen automatiseren om zo een hogere omzet te vergaren. Thinkwise is een grote speler als het gaat om low code software en is een solide optie voor bedrijven met interesse in low code of no code.

Bedrijven maken natuurlijk winst door het aanbieden en verkopen van producten, en voor software bedrijven als Thinkwise dit niet anders. Wat wel anders is, is de prijs. Thinkwise laat namelijk haar prijzen niet van tevoren weten aan de klant. Dit klinkt misschien gek maar het heeft vast goede redenen. De exacte prijs van de Thinkwise software is dus onbekend, maar dat het niet goedkoop is weten we wel zeker. Thinkwise maakt namelijk meer dan 40 miljoen euro omzet per jaar, en dat geld moet ergens vandaan komen. Nergens is verder iets te vinden over exacte prijzen van Thinkwise.

Low code aanbieder Thinkwise heeft geweldige software voor bedrijven op het gebied van low code en no code. Zoals wel vaker met moderne software is het niet zo eenvoudig om te begrijpen, maar gelukkig is daar een oplossing voor, namelijk het Thinkwise forum, maar waar kan je het Thinkwise forum nou eigenlijk vinden? Het Thinkwise forum is makkelijk te bereiken doormiddel van deze link, https://community.thinkwisesoftware.com/. Op deze site staat oneindig veel informatie over het Thinkwise platform, lees alles wat je nodig hebt of doe zelf mee aan een discussie op het Thinkwise forum, alles is mogelijk met deze link.

Vorige

Volgende