Snel de beste webdesigners voor jouw project vinden?


Waar kan ik een webdesigner per direct inhuren?

Brixxs regelt de inzet van een beb designer op basis van jouw project requirements zodat je geen tijd kwijt bent met het zoeken naar expertise, de aansturing, het beoordelen van de kwaliteit en de administratieve afhandeling.

Wat doen we voor je?

  • Werk samen met Brixxs en stop met de zoektocht naar een webdesigner.
  • Brixxs regelt de inzet van webdesigners op basis van jouw project requirements zodat je geen tijd kwijt bent met het zoeken naar expertise, de aansturing, het beoordelen van de kwaliteit en de administratieve afhandeling.
  • Maak een definitie van je projectrequirements, geef aan voor welke onderdelen je de webdesigner nodig hebt en zoek contact door het invullen van het onderstaande formulier.
  • Brixxs zal de opdracht tot een succes maken waarbij je alleen contact hoeft te hebben met onze Brixxs IT professionals.

Zoek niet verder naar een webdesigner!

Wat is Web Design?

Web Design omvat alles wat te maken heeft met het er goed laten uitzien van een Website. Web Design Consultants zijn UI ontwerpers die gespecialiseerd zijn in websites; ze kennen vaak een beetje front end web ontwikkeling bovenop hun ontwerp vaardigheden.

Waarom webdesigners inhuren?

De beste werkwijze om top webdesigners te vinden is om te begrijpen wat je probeert te bouwen. Er is een groot verschil tussen het ontwerpen van een landingspagina die bedoeld is om de ontvangende kant van een verkooptrechter te zijn en het bouwen van een bedrijfssite die zakelijke klanten zal bedienen. De webdesigner is verantwoordelijk voor het vertalen van je unieke merkidentiteit naar de visuele elementen waaruit een Website bestaat. De kosten van je project zullen grotendeels afhangen van je werkgebied en de specifieke vaardigheden die nodig zijn om je project tot leven te brengen.

Wat kost het om een web ontwerper in te huren?

Het tarief van een web ontwerper hangt af van verschillende factoren, zoals bijvoorbeeld het niveau, expertise en ervaring van de designer. Op basis van jouw wensen zijn wij in staat om een inschatting af te geven. Deel je project wensen via het contactformulier en we maken een afspraak via videobellen om je wensen door te spreken. Nadat we gedegen hebben gekeken naar je vraagstuk, kunnen we ook een inschatting afgeven.

Waarom webdesigners inhuren?

Brixxs regelt voor jou webdesigners op basis van jouw project requirements zodat je geen tijd kwijt bent met het zoeken naar expertise, de aansturing, het beoordelen van de kwaliteit en de administratieve afhandeling.

Kan ik voor het inzetten van een web ontwerper ook specifiek voor ons geldende afspraken maken?

Ja, we kunnen afwijken van een standaard werkwijze en de web ontwerper hierop laten aansluiten. Dus ook ten aanzien van de afspraken hoeft u zelf niets te regelen.

Als ik een web designer ga inzetten hoe is de privacy van gevoelige informatie geregeld?

Wij hanteren een privacy beleid en standaarden zoals ISO 27001 om zonder risico’s de web designer in te kunnen zetten.

FAQ – Veel gestelde vragen over webdesigners

Leveren jullie webdesigners een hoge kwaliteit?

Door onze kwaliteitsstandaarden worden de werkzaamheden van onze webdesigners kritisch beoordeeld.

Hoe garanderen jullie het succes van het inzetten van een web designer?

De dienstverlening van de web ontwerper wordt gebaseerd op vastgestelde requirements. Deze requirements vormen de basis voor de dienstverlening, maar worden ook gebruikt om de kwaliteit van het werk door ons te laten beoordelen. Dus de kwaliteitscontrole voeren wij ook voor je uit.

Kan ik ook een web designer inhuren zonder dat er sprake is van een contract termijn?

Ja, het is zelfs mogelijk om webdesigners in te huren voor 1 dag, dus het inhuren van een web designer is super flexibel.

Wat gebeurt er als de web designer ziek wordt?

Als de web designer ziek wordt, dan zullen wij zorgen voor overdracht naar een andere web designer.

Kan ik naast het inhuren van webdesigners ook software producten inkopen?

Ja, dat kan om dat we naast webdesigners ook allerlei softwareoplossingen leveren.

Ik weet nog niet precies wat de web designer moet doen. Kunnen jullie mij helpen om dat concreet uit te werken?

Ja, wij kunnen helpen om de requirements helder te krijgen voor de web designer. Onze consultants zijn goed getraind in het goed beschrijven van de opdracht voor de web designer.

Kan ik zelf de web ontwerper aansturen?

Je kunt zelf de web ontwerper aansturen, maar dat doen wij graag voor je. Het is belangrijk om hier vooraf goede afspraken over te maken want het inrichten van de regie is cruciaal voor een succesvolle samenwerking. Op elkaars stoel gaan zitten levert uiteindelijk niet een model op waarin je elkaar versterkt.

Heb ik invloed bij het selecteren van een web designer?

Nee, in principe zetten we zelf een web designer in. Wij beoordelen de kwaliteit in het licht van de requirements. Als je niet tevreden bent over het resultaat, dan gaan we in gesprek en kan het zijn dat we een andere web designer gaan inzetten.

Kunnen de tarieven voor de inzet van een web designer lager worden als we langer van de web expertise gebruik maken?

Ja, uiteraard kunnen we dan afspraken maken over lagere tarieven voor de inzet van een web designer.

Als ik een web designer inhuur en ik wil tijdelijk een maand geen gebruik maken van de expertise, kan dat dan?

Ja, dat kan, echter zullen wij wel moeten kijken naar de planning om te zien of de web designer dan weer direct beschikbaar is. Indien dit niet het geval is, dan zullen in overleg bepalen of een andere web designer ingezet kan worden.

Kunnen jullie bij het inhuren van een web designer ook meehelpen om de juiste architectuur voor outsourcing tot stand te brengen?

Ja, wij kunnen rondom de inzet van een web designer een gezamenlijk proces ontwikkelen, waarin we aandacht zullen hebben voor een efficiënte samenwerking en zelfs slimme cloudapplicaties om efficiënt samen te werken.

Is het mogelijk om de ingehuurde web ontwerper ook in te zetten bij onze klanten?

Ja, dat kan, echter zullen we wel goed moeten kijken hoe effectief de informatiestromen moeten worden ingericht.