Snel de beste web developer voor jouw project vinden?


Waar kan ik een web developer per direct inhuren?

Brixxs regelt de inzet van een web developer op basis van jouw project requirements zodat je geen tijd kwijt bent met het zoeken naar expertise, de aansturing, het beoordelen van de kwaliteit en de administratieve afhandeling.

Wat doen we voor je?

  • Werk samen met Brixxs en stop met de zoektocht naar een web developer.
  • Brixxs regelt de inzet van web developer op basis van jouw project requirements zodat je geen tijd kwijt bent met het zoeken naar expertise, de aansturing, het beoordelen van de kwaliteit en de administratieve afhandeling.
  • Maak een definitie van je projectrequirements, geef aan voor welke onderdelen je de web developer nodig hebt en zoek contact door het invullen van het onderstaande formulier.
  • Brixxs zal de opdracht tot een succes maken waarbij je alleen contact hoeft te hebben met onze Brixxs IT professionals.

Zoek niet verder naar een web developer!

Wat is web ontwikkeling?

web ontwikkeling kan het beste worden verdeeld in twee rollen: de front end ontwikkelaar die UI elementen zoals de zoekbalk, drop down menu's en formulieren codeert, en de back end ontwikkelaar die het databeheer en de bedrijfslogica die de app achter de schermen aansturen, afhandelt. Terwijl webontwikkelaars beide rollen aankunnen, zijn ze meestal gespecialiseerd in de front end of de back end van een technologie stack.

Wat is een webontwikkelaar?

Een webontwikkelaar is een software engineer die gespecialiseerd is in het maken van websites. Deze ontwikkelaar heeft een variërend niveau van vaardigheden met front end en back end ontwikkeling. De primaire rol van een webontwikkelaar is het ontwikkelen en produceren van websites. Deze Ontwikkelaars hebben meestal beperkte HTML en CSS vaardigheden, maar ze zijn niet zo gespecialiseerd als back end of front end Ontwikkelaars.

Wat kost het om een web programmeur in te huren?

Het tarief van een web programmeur hangt af van verschillende factoren, zoals bijvoorbeeld het niveau, expertise en ervaring van de developer. Op basis van jouw wensen zijn wij in staat om een inschatting af te geven. Deel je project wensen via het contactformulier en we maken een afspraak via videobellen om je wensen door te spreken. Nadat we gedegen hebben gekeken naar je vraagstuk, kunnen we ook een inschatting afgeven.

Waarom web developer inhuren?

Brixxs regelt voor jou web developer op basis van jouw project requirements zodat je geen tijd kwijt bent met het zoeken naar expertise, de aansturing, het beoordelen van de kwaliteit en de administratieve afhandeling.

Kan ik voor het inzetten van een web programmeur ook specifiek voor ons geldende afspraken maken?

Ja, we kunnen afwijken van een standaard werkwijze en de web programmeur hierop laten aansluiten. Dus ook ten aanzien van de afspraken hoeft u zelf niets te regelen.

Als ik een web ontwikkelaar ga inzetten hoe is de privacy van gevoelige informatie geregeld?

Wij hanteren een privacy beleid en standaarden zoals ISO 27001 om zonder risico’s de web ontwikkelaar in te kunnen zetten.

FAQ – Veel gestelde vragen over web developer

Leveren jullie web developer een hoge kwaliteit?

Door onze kwaliteitsstandaarden worden de werkzaamheden van onze web developer kritisch beoordeeld.

Hoe garanderen jullie het succes van het inzetten van een web deskundige?

De dienstverlening van de web programmeur wordt gebaseerd op vastgestelde requirements. Deze requirements vormen de basis voor de dienstverlening, maar worden ook gebruikt om de kwaliteit van het werk door ons te laten beoordelen. Dus de kwaliteitscontrole voeren wij ook voor je uit.

Kan ik ook een web developer inhuren zonder dat er sprake is van een contract termijn?

Ja, het is zelfs mogelijk om web developer in te huren voor 1 dag, dus het inhuren van een web developer is super flexibel.

Wat gebeurt er als de web ontwikkelaar ziek wordt?

Als de web ontwikkelaar ziek wordt, dan zullen wij zorgen voor overdracht naar een andere web ontwikkelaar.

Kan ik naast het inhuren van web developer ook software producten inkopen?

Ja, dat kan om dat we naast web developer ook allerlei softwareoplossingen leveren.

Ik weet nog niet precies wat de web deskundige moet doen. Kunnen jullie mij helpen om dat concreet uit te werken?

Ja, wij kunnen helpen om de requirements helder te krijgen voor de web deskundige. Onze consultants zijn goed getraind in het goed beschrijven van de opdracht voor de web deskundige.

Kan ik zelf de web programmeur aansturen?

Je kunt zelf de web programmeur aansturen, maar dat doen wij graag voor je. Het is belangrijk om hier vooraf goede afspraken over te maken want het inrichten van de regie is cruciaal voor een succesvolle samenwerking. Op elkaars stoel gaan zitten levert uiteindelijk niet een model op waarin je elkaar versterkt.

Heb ik invloed bij het selecteren van een web developer?

Nee, in principe zetten we zelf een web developer in. Wij beoordelen de kwaliteit in het licht van de requirements. Als je niet tevreden bent over het resultaat, dan gaan we in gesprek en kan het zijn dat we een andere web developer gaan inzetten.

Kunnen de tarieven voor de inzet van een web ontwikkelaar lager worden als we langer van de web expertise gebruik maken?

Ja, uiteraard kunnen we dan afspraken maken over lagere tarieven voor de inzet van een web ontwikkelaar.

Als ik een web deskundige inhuur en ik wil tijdelijk een maand geen gebruik maken van de expertise, kan dat dan?

Ja, dat kan, echter zullen wij wel moeten kijken naar de planning om te zien of de web deskundige dan weer direct beschikbaar is. Indien dit niet het geval is, dan zullen in overleg bepalen of een andere web deskundige ingezet kan worden.

Kunnen jullie bij het inhuren van een web developer ook meehelpen om de juiste architectuur voor outsourcing tot stand te brengen?

Ja, wij kunnen rondom de inzet van een web developer een gezamenlijk proces ontwikkelen, waarin we aandacht zullen hebben voor een efficiënte samenwerking en zelfs slimme cloudapplicaties om efficiënt samen te werken.

Is het mogelijk om de ingehuurde web programmeur ook in te zetten bij onze klanten?

Ja, dat kan, echter zullen we wel goed moeten kijken hoe effectief de informatiestromen moeten worden ingericht.