Snel de beste UI ontwerpers voor jouw project vinden?


Waar kan ik een UI ontwerper per direct inhuren?

Brixxs regelt de inzet van een UI ontwerper op basis van jouw project requirements, zodat je geen tijd kwijt bent met het zoeken naar expertise, de aansturing, het beoordelen van de kwaliteit en de administratieve afhandeling.

Wat doen we voor je?

  • Werk samen met Brixxs en stop met de zoektocht naar een UI ontwerper.
  • Brixxs regelt de inzet van UI ontwerpers op basis van jouw project requirements zodat je geen tijd kwijt bent met het zoeken naar expertise, de aansturing, het beoordelen van de kwaliteit en de administratieve afhandeling.
  • Maak een definitie van je projectrequirements, geef aan voor welke onderdelen je de UI ontwerper nodig hebt en zoek contact door het invullen van het onderstaande formulier.
  • Brixxs zal de opdracht tot een succes maken waarbij je alleen contact hoeft te hebben met onze Brixxs IT professionals.

Zoek niet verder naar een UI ontwerper!

Wat is UI ontwerp?

Van drop down menu's, tot aanmeldingsformulieren en call to action knoppen het ontwerp van de UI gaat over het creëren van de visuele elementen die de voorkant van je app vormen. Ze gebruiken kleur, vorm, textuur, typografie en Lay Out om UI's te maken die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken.

Hoe huur je UI ontwerpers in?

Een goede gebruikersinterface (UI) is een kernonderdeel van het leveren van een soepele gebruikerservaring (UX). Als je op zoek bent naar een freelancer die deze menu's, formulieren en knoppen kan opvallen, kan een UI ontwerper je helpen.

Wat kost het om een UI ontwerper in te huren?

Het tarief van een UI ontwerper hangt af van verschillende factoren, zoals bijvoorbeeld het niveau, expertise en ervaring van de ontwerper. Op basis van jouw wensen zijn wij in staat om een inschatting af te geven. Deel je project wensen via het contactformulier en we maken een afspraak via videobellen om je wensen door te spreken. Nadat we gedegen hebben gekeken naar je vraagstuk, kunnen we ook een inschatting afgeven.

Waarom UI ontwerpers inhuren?

Brixxs regelt voor jou UI ontwerpers op basis van jouw project requirements zodat je geen tijd kwijt bent met het zoeken naar expertise, de aansturing, het beoordelen van de kwaliteit en de administratieve afhandeling.

Kan ik voor het inzetten van een UI ontwerper ook specifiek voor ons geldende afspraken maken?

Ja, we kunnen afwijken van een standaard werkwijze en de UI ontwerper hierop laten aansluiten. Dus ook ten aanzien van de afspraken hoeft u zelf niets te regelen.

Als ik een UI ontwerper ga inzetten hoe is de privacy van gevoelige informatie geregeld?

Wij hanteren een privacy beleid en standaarden zoals ISO 27001 om zonder risico’s de UI ontwerper in te kunnen zetten.

FAQ – Veel gestelde vragen over UI ontwerpers

Leveren jullie UI ontwerpers een hoge kwaliteit?

Door onze kwaliteitsstandaarden worden de werkzaamheden van onze UI ontwerpers kritisch beoordeeld.

Hoe garanderen jullie het succes van het inzetten van een UI ontwerper?

De dienstverlening van de UI ontwerper wordt gebaseerd op vastgestelde requirements. Deze requirements vormen de basis voor de dienstverlening, maar worden ook gebruikt om de kwaliteit van het werk door ons te laten beoordelen. Dus de kwaliteitscontrole voeren wij ook voor je uit.

Kan ik ook een UI ontwerper inhuren zonder dat er sprake is van een contract termijn?

Ja, het is zelfs mogelijk om UI ontwerpers in te huren voor 1 dag, dus het inhuren van een UI ontwerper is super flexibel.

Wat gebeurt er als de UI ontwerper ziek wordt?

Als de UI ontwerper ziek wordt, dan zullen wij zorgen voor overdracht naar een andere UI ontwerper.

Kan ik naast het inhuren van UI ontwerpers ook software producten inkopen?

Ja, dat kan om dat we naast UI ontwerpers ook allerlei softwareoplossingen leveren.

Ik weet nog niet precies wat de UI ontwerper moet doen. Kunnen jullie mij helpen om dat concreet uit te werken?

Ja, wij kunnen helpen om de requirements helder te krijgen voor de UI ontwerper. Onze consultants zijn goed getraind in het goed beschrijven van de opdracht voor de UI ontwerper.

Kan ik zelf de UI ontwerper aansturen?

Je kunt zelf de UI ontwerper aansturen, maar dat doen wij graag voor je. Het is belangrijk om hier vooraf goede afspraken over te maken want het inrichten van de regie is cruciaal voor een succesvolle samenwerking. Op elkaars stoel gaan zitten levert uiteindelijk niet een model op waarin je elkaar versterkt.

Heb ik invloed bij het selecteren van een UI ontwerper?

Nee, in principe zetten we zelf een UI ontwerper in. Wij beoordelen de kwaliteit in het licht van de requirements. Als je niet tevreden bent over het resultaat, dan gaan we in gesprek en kan het zijn dat we een andere UI ontwerper gaan inzetten.

Kunnen de tarieven voor de inzet van een UI ontwerper lager worden als we langer van de UI expertise gebruik maken?

Ja, uiteraard kunnen we dan afspraken maken over lagere tarieven voor de inzet van een UI ontwerper.

Als ik een UI ontwerper inhuur en ik wil tijdelijk een maand geen gebruik maken van de expertise, kan dat dan?

Ja, dat kan, echter zullen wij wel moeten kijken naar de planning om te zien of de UI ontwerper dan weer direct beschikbaar is. Indien dit niet het geval is, dan zullen in overleg bepalen of een andere UI ontwerper ingezet kan worden.

Kunnen jullie bij het inhuren van een UI ontwerper ook meehelpen om de juiste architectuur voor outsourcing tot stand te brengen?

Ja, wij kunnen rondom de inzet van een UI ontwerper een gezamenlijk proces ontwikkelen, waarin we aandacht zullen hebben voor een efficiënte samenwerking en zelfs slimme cloudapplicaties om efficiënt samen te werken.

Is het mogelijk om de ingehuurde UI ontwerper ook in te zetten bij onze klanten?

Ja, dat kan, echter zullen we wel goed moeten kijken hoe effectief de informatiestromen moeten worden ingericht.